Špilferderber Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 :whistle: VREMMEEEE, VREMMEEEE, MAMICU TI NABIJEEEEM!!!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Jep. Ščije ko prasica. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Sonček, sonček, sonček :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Tudi, tudi, tudi ! Ampak zelo sramežljivo ! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 se mi zdi, da je šele april... <_< ← A SE MI ZDI, DA BO KUJ OKTOBER, ČE BO ŠLO TAKOLE NAPREJ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 A SE MI ZDI, DA BO KUJ OKTOBER, ČE BO ŠLO TAKOLE NAPREJ! ← bo, bo oktober. :grim takoj za avgustom in septembrom. :P :lol1: (če seveda ne bo kakšne apokalipse vmes) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Se pa fajn spi, če ščije zunaj... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Trenutna situacija: Raztrgalo en most na moji cesti, enega poškodovalo, približno sto metrov ceste razrila voda, v cesti več manjših plazov. Državna cesta neprevozna zaradi plazov, drevja, razrite ceste, ... . Sonček bo in moja glava je skuštrana (od ipike), ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Trenutna situacija: Raztrgalo en most na moji cesti, enega poškodovalo, približno sto metrov ceste razrila voda, v cesti več manjših plazov. Državna cesta neprevozna zaradi plazov, drevja, razrite ceste, ... . Sonček bo in moja glava je skuštrana (od ipike), ... ← koroška? posočje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mathias Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 u lublani je pa tok lep sonček!!! :kva2: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Obeti V sredo bo delno jasno. Na Primorskem bo še pihala šibka burja, ponekod v notranjosti pa severni veter. Predvsem v Alpskem svetu je še možna kakšna ploha. V četrtek bo sončno in topleje. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 upajmo, da ta napoved drži :angry: drugače bom motor prodal :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 upajmo, da ta napoved drži :angry: drugače bom motor prodal :lol1: :lol1: ← Ja, vreme je odličen razlog za prodajo motorja ... :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 koroška? posočje? ← Dravska dolina - spodnji del Na srečo je pravkar nehalo deževati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 RAKEK-SONCE SKOR BREZ OBLAČKA :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Ljubljana spet dežuje!!! Bemu sunce... sam gledam, a bom danes vozila al ne. A sem se lahko na bolj smotano leto odločila izpit delat? No, me že skrbi, če zdele odneham, bo takoj sonce začelo sijati .) V glavnem tole vreme je totalno :BUA: in mi gre prav na :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Ljubljana spet dežuje!!! Bemu sunce... sam gledam, a bom danes vozila al ne. A sem se lahko na bolj smotano leto odločila izpit delat? No, me že skrbi, če zdele odneham, bo takoj sonce začelo sijati .) V glavnem tole vreme je totalno :BUA: in mi gre prav na :SS ← Jaz pa tukaj ne vedim nobenga problema ..... vržeš nase dežnega, se vsedeš na motor in pelješ .... itak greš počas, ker maš pač rumen lajbič na seb ... :) Pupa, ne se sekirat, jaz sem imela letos pol ur prevoženih v dežju - kar sploh ni tko slabo ... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Četrtek Petek - sončno :) NORA NAPOVED :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Četrtek Petek - sončno :) NORA NAPOVED :eek: :eek: :eek: ← Pa bo res :a7???????, ne verjamem dokler ne vidm:grrr Naj te uslišijo gospod vsemogočni :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Ventil prileti do mene, pri nas sonce sije :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Jaz bom glih popizdo od totega smotanega vremena :cry: :cry: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 13, 2005 Deli Objavljeno Julij 13, 2005 Obeti: V petek in soboto bo povečini sončno in precej toplo. V soboto popoldne bodo nastale krajevne nevihte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Julij 13, 2005 Deli Objavljeno Julij 13, 2005 Ventil prileti do mene, pri nas sonce sije :evilgrin: :whistle: ← ha ha ha :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Julij 14, 2005 Deli Objavljeno Julij 14, 2005 :010 :010 :010 sonce, sonce, sonce, :010 dans sm pa z mopijem na šihtu :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se