jose Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 kje je dež :? ← pri nas...pravkar bila huda ploha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 19, 2005 Deli Objavljeno Julij 19, 2005 tuki pa sonce :OK: upam da ne bo popoldne kej prneslo pa mi moped pralo pred šihtom :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 Dons je pa mogu dež padat :SS Ko da bi nam eden z dopusta prnesu monsunsko deževje :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 pr nas je tud začel ulivat pred pol ure :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 20, 2005 Deli Objavljeno Julij 20, 2005 pr nas pa sije sonce :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2005 Deli Objavljeno Julij 28, 2005 pr nas je vroooooooče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 pr nas kr teče .) ampak zdej je glih tapravo za nočni sprehod k je mal ohladilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 pr nas je vroooooooče B) ← Pri nas pa postaja hudooooo vroče :BUA: Mi take vročine pač ne pašejo :hmm: Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 A ma kdo kakšne zveze na Sončni upravi?! ZAnima me kakšna "preverjena" napoved za SI in okolico.....mal čekiram okol pa sem že tri različne najdu...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 mene bi tut zanimalo kaj bo jutr in v nedeljo, sam 100% napoved .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 A ma kdo kakšne zveze na Sončni upravi?! ZAnima me kakšna "preverjena" napoved za SI in okolico.....mal čekiram okol pa sem že tri različne najdu...... ← Mal prejle se po tel. pogovarju z Ratzingerjem V nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo v notranjosti Slovenije krajevne plohe in nevihte. Vročina bo popustila. V ponedeljek se bo nadaljevalo spremenljivo vreme s krajevnimi plohami in nevihtami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 vroče je..... :) pre-vroče... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 kaj se prtožuješ,bolš k dež in glupe nevihte :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 kaj se prtožuješ,bolš k dež in glupe nevihte :OK: ← res je :grim , bolš je pa v vročini pire pit :beer2: , kot pa šnopse v dežju :xx: sicer je pa julij B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Julij 31, 2005 Deli Objavljeno Julij 31, 2005 ...za vreme bi jest samo tole reku, kar parvi moj dedek: ''Ako je ovo rat, neka potraje!'' :yea1: :yea2: B) lp flox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Julij 31, 2005 Deli Objavljeno Julij 31, 2005 Ko pa dež pada, pa ko je mrzlo, pol pa slišim zjanje od vsepovsod da kakšno je to poletje :grrr Meni je čisto fajn... No ja, malo prevroče noči, ampak sej bo... Danes je blo sicer res cca tko: pol smo šli pa k mrzli Soči... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 letošnje poletje pa ni podobno poletju :angry: Ta spomlad že traja skoraj 5 mesecev <_< Enostavno za :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Tole je pa ze res :xx: Enkrat 38°, potem pa dež in spet in spet.. ena srednja varianta bi bla čist ok ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Fantje in dekleta ne se pritoževat! Kaj bo pa čez 3 mesece!?!?! :D :SS Sedaj je še super! :OK: Sej po dežju se da tudi peljati! Pa vzameš s seboj kopalke in se uležeš na obalo...pa še v vodo ni treba, ker si že prej moker! :D Samo da je poletje in da so temperature +15 stop.C!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 :blink: :eek: http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=dn...c=list&c_menu=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Zdrawc tole nas čaka baje v nedeljo, če živiš bolj visoko pripravi lopato :P Upam da bo vsaj jesen lepa in topla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 Lih k smo pr vremenu! Kej se zgodi k bog ulije s skafom dol.. :blink: :lol: pa lp :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 4, 2005 Deli Objavljeno Avgust 4, 2005 v nedeljo bo 15 stopinj čez dan..... :cry: bunda & rokavice here i come.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 (popravljeno) Zdrawc tole nas čaka baje v nedeljo, če živiš bolj visoko pripravi lopato :P Upam da bo vsaj jesen lepa in topla ← Sranje, jaz sem pa mislil v nedeljo čez Pavličevo sedlo do Logarske doline :hmm: Pozdrav od Roberta Popravljeno Avgust 5, 2005. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 5, 2005 Deli Objavljeno Avgust 5, 2005 A ni bla dans čarobne megla v Ljubljani? Men se kar smeji! :D Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se