D.J. Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 KOLEGA IZ PRIMORJA PODAL POROČILO O +13°C IN MOTORISTIČNI GNEČI, KI JE IZ IZPUHOV PRESUNLJIVO IN BREZ MILOSTI REZALA ZRAK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Blagor njim... Nas pa reze mraz -5C :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 Ampak zvok pa trga, al ja :D Ja itak...se je splačalo mal potrpet :D Danes pa že spet sneguje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 No, čeprav je bilo danes pod nulo, sem se s Fraylo zapeljal en krog . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 No, čeprav je bilo danes pod nulo, sem se s Fraylo zapeljal en krog . In pole pravijo meni da sm norc k se vozm pozimi t.j. 5°C in manj. :? KOLEGA IZ PRIMORJA PODAL POROČILO O +13°C IN MOTORISTIČNI GNEČI, KI JE IZ IZPUHOV PRESUNLJIVO IN BREZ MILOSTI REZALA ZRAK Kje je blo namerjeno 13°C ob tem času?!?!? :evil: :evil: :evil: LP duhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 16, 2003 Deli Objavljeno Februar 16, 2003 ...Kje je blo namerjeno 13°C ob tem času?!?!? :evil: :evil: :evil: LP duhec V trenutnem, Slovenskem, motoristicnem raju :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Februar 17, 2003 Deli Objavljeno Februar 17, 2003 Zime imam počasi že vrh glave... Ko se februar prevesi v drugo polovico, bi človek pričakoval kako odjugico. Pa kakega od tistih lepih sončnih vikendov, ko se skozi zadnja vrata priplazi prvi vonj po pomladi. Žal od tega letos še ni nič. Zjutraj, ko po ledenih zaplatah in v mrzlem vzhodnem vetru capljam v službo, opazujem jumbo plakate, s katerih se režijo kurenti. Reklama za skorajšnje ptujsko kurentovanje. Upam, da jim bo uspelo pregnati zoprni mraz. Mlačno in krmežljavo vreme lanske jeseni, ki je trajalo tja do novega leta, očitno potrebuje mrzlo protiutež, da bo zadoščeno povprečju. Še malo je treba zdržati, pa bo vremenska tehtnica poravnana. Dajmo, kurenti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 17, 2003 Deli Objavljeno Februar 17, 2003 , opazujem jumbo plakate, s katerih se režijo kurenti. Reklama za skorajšnje ptujsko kurentovanje. Upam, da jim bo uspelo pregnati zoprni mraz. Dajmo, kurenti... Njim najbrž ne bo uspelo vsekakor pa bo motosvetu nekja dni kasneje! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 -2°C in snezi! :shock: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Mater ta dež. Upam de se bo do jutr že vse posušil :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Vreme bo grdo, dokler jaz nove Diversonke ne dobim. Mam vse zmenjeno, verjemte :twisted: :lol: :D :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .....dog mother...... :evil: :evil: ...in zakaj sm jast učer akomulator nafilu, ne vem zakaj, ne vem zakaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .....dog mother...... :evil: :evil: ...in zakaj sm jast učer akomulator nafilu, ne vem zakaj, ne vem zakaj.... zato da se bos jutri lahko vozil, sej bo namrec sonce, ceste so pa itak ze zdej suhe, kaj sele jutri..... Lp, Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Vreme bo grdo, dokler jaz nove Diversonke ne dobim. Mam vse zmenjeno, verjemte :twisted: :lol: :D :roll: ma kdaj dobiš ta jajca, da kej pijemo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Še kak močan naliv bi prav prišel, da bi svinjarijo s cest spralo, potem pa počasi najbrž bo... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Dons naj bi bilo dokaj lepo vreme. Imate kak predlog kam se naj zapeljem? Pri nas v zasavju so ceste tako usrane, da mi se motor smili ko se znjim mal zapeljem. A so proti postojni po stari cesti kaj lepše ceste ? En naliv bi res lahko bil, pol pa sonce. A damo zbirat podpise ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 jutri bodo temperature do 18 :lol: :shock: tko da imate da ste na motori 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 Vreme bo grdo, dokler jaz nove Diversonke ne dobim. Mam vse zmenjeno, verjemte :twisted: :lol: :D :roll: ma kdaj dobiš ta jajca, da kej pijemo? Upam, da čim prej (če zavarovalnica dnarja ne da :evil: ) Amapk vreme je blo pa enkratno in sem uživala na zadnjem sedežu zraven Sax-a. :lol: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 strah me je po tablico iti - ko jo bom imel bo sigurno slabo vreme. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 ja jutr je treba izkoristit vreme ker bo ze v sredo poslabsanje, u cetrek pa hladnej tko da ni kej za razmislat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 Res bo poslabšanje, vendar upam, da bo samo deževalo in tako opralo ceste. Zanimivost današnje TV vremenske napovedi - v tem času leta 1976 je bilo v LJ kar 69cm snega, od tega 44cm svežega (upam, da sem si številke prav zapomnil)... :shocked!: Pravzaprav nam gre letos kar dobro s tem vremenom, a ne? :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 Jutri bo še sonce bomo izkoristli :!: 8) ma ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Jupi, soncek ze kaze svojo moc in njegovi zarki luknjajo oblake... :P Se gremo pelat :wink: 8) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Zdele je mal oblačen, sam je tut toplo. Glih za eno furo 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Zdej teh par dni je bilo zakon sam kaj ko bo spet poslabšanje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se