JAZBEC Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 ..pr nas začelo ornk snežit...pa ne da se ga veselim....ampak...tud slabo ne bo če ga dosti bo :D ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 dopoldne je bil sonček čim pa se bliža ura14h konc šihta se pa spridi tako da je zdejle začelo kr snežit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 U mater sneži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 kok ga zuni sneguje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 hehe. sonce. hehe. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 hehe. sonce. hehe. :) Obrn krmilo, gre proti vzhodnemu bloku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 :BUA: DEŽUUUUUUUUUUUUUUUUUJE,MA NE SE HECAM PADA DEŽ :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 sneguje... že 4 cm! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 pri nas je pa na dež prišaltalo pa bo spet sama brozga :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 pri nas je pa na dež prišaltalo pa bo spet sama brozga :angry2: pr ns pa čedalje bolj sneguje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 pri nas je pa na dež prišaltalo pa bo spet sama brozga :angry2: kje je to pri nas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pr nas pa medeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Ljubljana Pržan že 14,5 cm! grem mal motorne sanke prepucat :kva2: lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno November 25, 2005 Deli Objavljeno November 25, 2005 Zunaj je skoraj pol metra snega :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 u ka si ja nor, pr nas se je tema spustila do nižin pa sneži seveda tut in to na-puno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Mater ga je nasulo ene šwoh 40 čez noč :? Se mi zdi, kot da sem belogardist, vse okrog mene je belo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 sneeeegeeeeec jiiihaaaaa..... :kva2: prou fajn je.. Ja, ja.. pa ne mi rečt, da je zoprn za kidat.. - vem, da je - ampak mal rekreacije pa tut ne škodje... :devil: :xx: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 :? Tudi pri nas ga je kar nekaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 :? Tudi pri nas ga je kar nekaj :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 :eek: :lol: Ja ja, tudi pomurje je dodobra pobeljeno. Skozi noč zapadlo cca. 30-35cm snega. Še dobro, da imamo vojaka doma... :devil: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 (popravljeno) Kako Vam zavidam, takoj bi zamenjal to naše deževno sranje z Vašo idilo .) Pozdrav od Roberta P.S.: Zdrawc, tak belogardist bi bil tudi jst :D Popravljeno November 26, 2005. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Kako Vam zavidam, takoj bi zamenjal to naše deževno sranje z Vašo idilo .) Pozdrav od Roberta P.S.: Zdrawc, tak belogardist bi bil tudi jst :D Ku... bi zameno. Jest se že celo jutro z lopato podim po dvorišču, pa ga je skoz več. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 (popravljeno) Ku... bi zameno. Jest se že celo jutro z lopato podim po dvorišču, pa ga je skoz več. :? Priden :D Sem ti še vedno fouš. Ja, verjetno zato, ker mi ni potrebno lopate v roko prijet in ga le gledam, kako se lepo bohoti iz okoliških hribov :P Pozdrav od Roberta Popravljeno November 26, 2005. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Ni pošten da smo spet zvisel za sneg :cry: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Ni pošten da smo spet zvisel za sneg :cry: :doze: Pridi meni po njega :kva2: vam ga izvozim..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 26, 2005 Deli Objavljeno November 26, 2005 Jaz vsak čas ne bom mogla niti žlice prijet v roke, tako me že bolijo od kidanja.... :doze: :huh: Alla :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se