Zoolo Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Zdej teh par dni je bilo zakon sam kaj ko bo spet poslabšanje :cry: In kaj potem? :shock: Hej folk izgleda smo prvo "Sugar-princess" najd'l! :? :P :twisted: :wink: P.S.: Sploh pa bo do vikenda že vse OK, ... baje! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Zdajle se oblacno je, potem se malo dez zapade in nato kmalu spet socek posije :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Ja, zdaj naj pade dost dežja, da spere to sol, dokler jst še nimam tablc. Pol pa hočem sooooooonceeeeeeeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Ja, zdaj naj pade dost dežja, da spere to sol, dokler jst še nimam tablc. Pol pa hočem sooooooonceeeeeeeeee tako je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Ja, zdaj naj pade dost dežja, da spere to sol, dokler jst še nimam tablc. Pol pa hočem sooooooonceeeeeeeeee a grem hitro po tablico za bandita?! dezgarantirantakojodmahzdajpress :roll: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Vreme???..........................................Bo! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 njihihihihihihhihi......sem boljsi,kot sem mislil......... samo grozil sem,da grem po tablico in ze dezuje. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Dežuje kje? :shock: Sonce sije nam vsak dan v Lubljani! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Odlično, danes ponoči je lepo opralo ceste, zdaj že sije sonce in do popoldneva bodo ceste že lepo suhe. Pol pa EVO MENE SPET NA CESTI danesdobimtablcepress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Šit, pr nes je vse oblačen pa mokro. Upam de bo jutr kej bol :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Odlično, danes ponoči je lepo opralo ceste, zdaj že sije sonce in do popoldneva bodo ceste že lepo suhe. Pol pa EVO MENE SPET NA CESTI danesdobimtablcepress Vem da je bil dež včeraj ponoči samo se bojim da ga je bilo premalo da bi pošteno spucalo ceste! Zato kljub temu še malo pazite! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 Temperature: +15°C / 59°F To je najvišja poletna temperatura na Gorenjskem. V Španiji ljudje nosijo plašče in rokavice. Gorenjci se sončijo, plavajo v Bohinjskem jezeru, ki ima 10 stopinj. +10°C / 50°F Francozi se pripravljajo na kurilno sezono. Gorenjci flancajo rože v svojih vrtovih. +5°C / 41°F Italijanski avtomobili ne vžgejo več. Gorenjci se pričnejo voziti na motorjih in na zapravljivčkih. 0°C / 32°F Destilirana voda zmrzuje. Voda v Bohinjskem jezeru je malo gostejša. -5°C / 23°F V Kaliforniji veliko ljudi skoraj zmrzne. Gorenjci pripravijo na dvorišču zadnji piknik pred zimo. -10°C / 14°F Škoti so pričeli s kurilno sezono. Gorenjci so pričeli nositi dolge rokave. -20°C / -4°F Avstralci bežijo iz Mallorce. Začetek praznovanj na prostem v Bohinju. -30°C / -22°F V Grčiji množično umirajo ljudje zaradi podhladitve. Gorenjci pričnejo sušiti perilo v zaprtih prostorih. -40°C / -40°F Pariz se je ustavil zaradi mraza. Gorenjci gredo na hokejsko tekmo na prostem - igrajo Jesenice proti Olimpiji in ozračje je "vroče". -50°C / -58°F Polarni medvedje so evakuirali severni tečaj. Iz vojašnice v Bohinjski Beli so sporočili, da so zimske vežbe preživetja na prostem prestavljene zaradi visokih temperatur. -70°C / -94°F Dedek Mraz se je preselil na jug. Vojska zapusti vojašnico v Bohinjski Beli in se odpravi na enotedenske priprave, kako preživeti v zimi. -183°C / -297.4°F Mikrobi v hrani ne preživijo vec. Gorenjske krave se pričnejo pritoževati, da imajo kmetje mrzle roke. -273°C / -459.4°F Nihanje v atomih preneha. Gorenjec začne preklinjat: "Dan's je pa zahvadu, ejga!" -300°C / -508°F Pekel je zmrznil. Gorenjci osvojili prvo nagrado na Evrovizijski popevki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 Temperature: +15°C / 59°F To je najvišja poletna temperatura na Gorenjskem. V Španiji ljudje nosijo plašče in rokavice. Gorenjci se sončijo, plavajo v Bohinjskem jezeru, ki ima 10 stopinj. +10°C / 50°F Francozi se pripravljajo na kurilno ... Hihihihihihi... :D :D :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 una pr minus tristo je še boljša :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 Ja pa kaj je z našimi vremenarji a sploh kej v nebo gledajo!!!Sej vsak dan enga kozla ustrelijo!Tokrat jim je oproščeno k so napovedal sneg sije pa sonček!! :D :D :D :D Hajde gremo na cesto!!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 15, 2003 Deli Objavljeno Marec 15, 2003 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa.... sneg :shock: :!: :? Upam de teta zima nau za doulg z repom upletala :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 15, 2003 Deli Objavljeno Marec 15, 2003 Kakšen neprijetn presenečenje zjutri :arrow: sneg Sicer se ni nč prjev sam je pa vse mokr. Upam de se bo kmal posušil, k že sonce sije :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 15, 2003 Deli Objavljeno Marec 15, 2003 No a se kdo voz al se samo moj bratranc po lj fura da bom jaz kar znoru! :evil: :roll: 8) Še dober da je do mene pršel pa mal pod oken :? 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Marec 15, 2003 Deli Objavljeno Marec 15, 2003 Dons zjutr je prvo kar sem storil to da sem se skozi okno zdrl nekaj lepih stvari o snegu in vremenu, potem sem se pa potolažil s tem da sem itak še mal bolan in je bolje da dan preživim pred PC, TV in v gostilni :wink: . Sam da bodo pomlad in poletje taki kot treba pa bo vse oproščeno. Drugače gremo štrajkat. :2gunfire: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 15, 2003 Deli Objavljeno Marec 15, 2003 K sreč se je cesta posušila že ob enih tko de sm šou mal naokol. Sam mrzel je pa k prasica :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 16, 2003 Deli Objavljeno Marec 16, 2003 No a se kdo voz al se samo moj bratranc po lj fura da bom jaz kar znoru! :evil: :roll: 8) Še dober da je do mene pršel pa mal pod oken :? 8) Smo se tut okrog vozil Brez skrbi. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Marec 16, 2003 Deli Objavljeno Marec 16, 2003 Danes že spet neki naletava :evil: Ma kaj bo že enkarat konec te zime al kaj bo to :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Marec 16, 2003 Deli Objavljeno Marec 16, 2003 ma kakšen sneg?! tuki je sonček že od zjutri, res pa je tema do nižin spet napovedana za ponoči... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2003 Deli Objavljeno Marec 16, 2003 Ja danes sem tud jaz vidla snežinke,mater je mraz,bbrrrrrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 16, 2003 Deli Objavljeno Marec 16, 2003 Dans je zjutri mal snežil, pol je blo pa skoz oblačen :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se