Sanda7 Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 turobno vreme :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Silver Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Temperature so ble že nad ničlo.. :OK: Še mal pa bomo bli na prvem tapravem sončku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Ko bi vsaj blo tko :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 megla :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 V G.Radgoni naletaval sneeeg...... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 megla :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 Mi smo imeli pa sonček :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 megla kar vstraja :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 pri nas pa tako lepo sije sonce..... :yea1: B) dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Gaddamit megla. :glare: Kot da sem v faking Antonio Bay-u. Samo še to čakam, da vleti posadka z Elizabeth Dane. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Tele poznopomladanske temperature so čist out :grrr :BUA: hočem SNEEEEEG :OK: :yea1: Se bo še kdo pridružil mojemu indijanskemu plesu za kristalčke H20 :) :010 ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Ne. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Tele poznopomladanske temperature so čist out :grrr :BUA: hočem SNEEEEEG :OK: :yea1: Se bo še kdo pridružil mojemu indijanskemu plesu za kristalčke H20 :) :010 ??? Ne. :grrr lahko pa ti roke pa noge zvežem, dokler te ne mine. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Včeraj je bilo pa celo nekaj sončka :OK: Danes pa megla za znoret :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Vreme je v (cenzura) (cenzura) Jaz pa posledično tudi v (cenzura) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Vreme je v (cenzura) (cenzura) Jaz pa posledično tudi v (cenzura) ... se pridružujem tvojim besedam ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 SONCE :OK: TOPLO :D sam mokre ceste :cry: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 sonca od nikoder, temperature se nočejo dvignit nad ničlo, ceste mokre... jaz pa sem že delal načrte, da bom spet malo motorčka na sprehod peljal ta teden :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 3, 2006 Deli Objavljeno Februar 3, 2006 če bo jutr tako kot je bilo danes :OK: se mi obeta testiranje novih škornc,in nekaj čuovitih kilometrov :D ,pustimo se presenetit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneR Objavljeno Februar 3, 2006 Deli Objavljeno Februar 3, 2006 Danes sem prevozil nekaj kilometrov,ceste vlažne.- počas de daleč pride- .Jutri vožnja pa proti Ajdovščini ali obali na kavico ali lahko kosilo.Ali je še kateri-a"norc" na vidiku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 3, 2006 Deli Objavljeno Februar 3, 2006 če opaziš kako srebrno fejzerko,sem verjetn jaz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 vreme me je čist razočaralo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 oblačno, mrzlo :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 OD MRAZA naletava sneg :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 ...skozi okno dobro zgleda! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se