ficko Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Takole je.Imam aprilio sr ditech letnik 02.Trenutno je še vse original razen na avspuha ki sem ga pred kratkim kupul(geniali silincer)neki tazga.Prolem je pa v tem da na začetku iz ničle se zele zavrti in potegne tja do 25-30 km potem se pa vrtljaji umirijo in potem se sliši samo še "sesanje".Je mogoče na motorju nastavlejna napravica ki uravnava vrtljaje.Vendar tkudi ko ga po ravnini pičiš" se motor sploh ne zvrti kakor ostali skutrji?Bi mogoče moral zamenjati valčke ali variator?Ker fora je u tem da u klanc gre tm ene 45 po ravini pa kaže 113kmh realnik 95-100kmh.In tudi po ravnini pri končni se motor spolh ne zvrti?zakaj? In še nekaj me zanima kakšna je razlika men izpuhom geniali silincer in leevice zx,tt,rr?
_Misko_ Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Takole je.Imam aprilio sr ditech letnik 02.Trenutno je še vse original razen na avspuha ki sem ga pred kratkim kupul(geniali silincer)neki tazga.Prolem je pa v tem da na začetku iz ničle se zele zavrti in potegne tja do 25-30 km potem se pa vrtljaji umirijo in potem se sliši samo še "sesanje".Je mogoče na motorju nastavlejna napravica ki uravnava vrtljaje.Vendar tkudi ko ga po ravnini pičiš" se motor sploh ne zvrti kakor ostali skutrji?Bi mogoče moral zamenjati valčke ali variator?Ker fora je u tem da u klanc gre tm ene 45 po ravini pa kaže 113kmh realnik 95-100kmh.In tudi po ravnini pri končni se motor spolh ne zvrti?zakaj? In še nekaj me zanima kakšna je razlika men izpuhom geniali silincer in leevice zx,tt,rr? Ditech pa factory pa podobno se neda predelovt al pa je zlo drago :closedeyes:
pinktomos Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 leo vinciti so različni samo v dušilcih za gianelija pa nevem 100km/h pa ti ne gre po mojem je nekaj narobe v variatorju
ficko Objavljeno Avgust 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Kaj mi ne vrjameš da mi gre 100kmh.Če je šov en frend za mano z avtom pa je reku da gre okol 100kmh.
replica Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Kaj mi ne vrjameš da mi gre 100kmh.Če je šov en frend za mano z avtom pa je reku da gre okol 100kmh. lahko ti rece, da sta sla 200, vec ko 65-70 nista sla - NO WAY pizda mi predelujemo skuterje, 70cc s sportnim izpuhom, karburatorjem, gredjo (sport) z zobniki za koncno grejo komej 90 realnih, ti pa samo z menjavo auspuha ? pa da nebos mislu da mam kej proti tebi, verjemi mi da ne gre tolk samo z menjavo auspuha predelave na ajnspric se pa tezko najde - CE se najde
ficko Objavljeno Avgust 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 No mogoče ti bo tole kj bl jasn Najbrž poznaš motor BT od tomosa.No povprečna končna hitrost je 85-90 pa ga pihnem k za šalo.Č e pa ne vrjameš pa prid k men pa ti dam za en krog.pa boš vidu :rolleyes:
NejcZ Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 No mogoče ti bo tole kj bl jasnNajbrž poznaš motor BT od tomosa.No povprečna končna hitrost je 85-90 pa ga pihnem k za šalo.Č e pa ne vrjameš pa prid k men pa ti dam za en krog.pa boš vidu :rolleyes: Ma ne.. a res? Sm js mel ditecha.. mogoče, če maš kul nastavljeno ti gre 85.. sam nimaš, če praviš da se ne zvrti. Moj je bil originalen in samo do konca odblokiran, pa je šel že 75 realnih težko (sklonjen položaj, dobr vetr... lol)
k0ci Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 mah ja 100km/h z drugim izpuhom :worship: jst sm mel ditecha z malossi 70cc kitom pa drug ECU pa polini speed control pa ni nikol videl 100km/h
ficko Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 A kdo ve ali imajo scooterji verzihe di tech vgrajen omenjevalik obratov?
NejcZ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 A kdo ve ali imajo scooterji verzihe di tech vgrajen omenjevalik obratov? Ima ja, mislim da na 8 ali 9k. Zakaj, a boš odblokiral da bo šel 120 :naughty:
ficko Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 nemislem da bo pol sov ene 130 -140KMH. ITAK DA NE.Pa se da to odstrant ta omejevalin.
replica Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) nemislem da bo pol sov ene 130 -140KMH.ITAK DA NE.Pa se da to odstrant ta omejevalin. da se. sam ne pricakuj cudezov pol, da ti bo sou nevemkolk vec, mislm da ti bo sou najvec 5 kmh vec kot zdej ps.: govoriva pa o di-techu brez blokad, ane Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil replica
ficko Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Blokade so pobrane samo iz avspuna.Za mašinno pa nebi vedel. :rolleyes:
ficko Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 so blokade morda še kje?????
NejcZ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Lol, če ti gre 100 nimaš ziher nič več notri :D Razen omejevalca, tega pa se da skinit z gameboyom.. (na balanci, pod števcema odšraufaj tista 2 imbusa, da dobiš tisto malo plastiko dol, pa maš notri priključek).
ficko Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 V belancah nisem našel drugega kot prazen konektor.To bo najbrž to.So mogoše še kake blokade v mašini?
NejcZ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 V belancah nisem našel drugega kot prazen konektor.To bo najbrž to.So mogoše še kake blokade v mašini? To je to ja.. nič drugega ni, razen tisto na variomatu, katerega že ita nimaš gor, pa omejevalnika obratov.
NejcZ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Ma e se prav spomnim ej bilt ak pleh gor, da se valjčki niso premikali do konca.. nisem pa čisto ziher :) Drugega pa ditech nima
k0ci Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ja res je, ditech ima blokado samo na variomatu, ne vem kaj ti sanjaš o izpuhu pa to......
ficko Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Mi lahko prosim kdo to demonstrira ali opkaže kak sliko kak ozgedajo te plehki ki so v napoto valčkom.
NejcZ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Mi lahko prosim kdo to demonstrira ali opkaže kak sliko kak ozgedajo te plehki ki so v napoto valčkom. Pač taka plošča je.. zakaj te zanima? Sej mislim da je bilo že nekje objavljeno.
ficko Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 če kaj najdeš prosim sporoč da se jurti lotim dela.
NejcZ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Ej, če praviš da ti gre 100.. definitivno tega nimaš notri. Ni pa noben bavbav, samo variomat daš dol, pa tak vidiš če je kej gor ali ne, LP
ficko Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 uredu bom jutri razdru to in poslikov pa bomo pol ugotovil.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se