NejcZ Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 uredu bom jutri razdru to in poslikov pa bomo pol ugotovil. Brez pnevmatske pištolce nebo šlo.. vsaj pri meni ni šlo na noben način :whistle:
pinktomos Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 o meni je šlo tako da sm zapel pas s kleščami in sm normalno odšraufal pasa pa ni nič ranilo način2 zapneš med blok in vario vladvo da ne vrti in to je to
ficko Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Za orodje se ni bat ....fotr mi je mehankar tko da....Ce bo šlo pa kaj na robe se pa obrnem na vas
ficko Objavljeno Avgust 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Kaj je treba najprej "odšraufat" tm k so valčki al tm k je vetrnica?
ficko Objavljeno Avgust 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 a po lje treba najprej dati dol vetrnico oz. "odšraufat"
NejcZ Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Ja halo? Verjetno da je treba ane :) Zdaj za vetrnico so v variomatu valjči, taka posodica je, sej boš videl.
NejcZ Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Jurja, 2 ;) zadnjič sm jih kupil za SR-ko na enem servisu, so bli 7€..
DrummY Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 V belancah nisem našel drugega kot prazen konektor.To bo najbrž to.So mogoše še kake blokade v mašini? kak je to nejc, a na tem plastičnem konektorju je bla štekana blokada al kak, pol pa iz tega konektorja dol vzameš blokado al kak ... ? kje se pa to nahaja v balanci? LP
k0ci Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 tisto je samo konektor da serviser priklopi gor računalnik za diagnostiko motorja, nahaja se pa pod uno plastiko na balanci ki je pritrjena samo z dvema imbusoma, malo pod števci (take čudne oblike ko kakšna kad)
NejcZ Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Tako je, pa prek tistega lahko odblokiraš... samo ne tak kot si ti napisal, drugače tam ni nobene blokade, preko tistega lahko samo blokado obratov spremeniš... Pa baje da se ful dost podatkov da videt, kolk dolgo je motor laufu a take zanimive fore :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se