Hanzi Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 prohibicija je tu!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: horjo kako kaj kaže z žganjekuho, bom kmalu biznis zalaufala? :twisted: :wink: Lahko takoj! Oglasi se pri meni ali mojem bratu pa ni problema! Stara zaloga rules :D Hanzi, Kekec bo enga z aktovko poslal po zavarovalnino. Saj veš, zaščita košta. :twisted: nobene zavarvaline ne potrebujem! Že 100 kuhajo pr naš hiš pa ni blo treba nobene zavarovalnice in tud zdaj je ni treba! :twisted: Razen če... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 V študentskih časih ni bila nobena trgovina odprta ponoči pa nam ni nikoli zmanjkalo pijače. Obratno, navadno jo je ostalo še za kakšen žur. Tako, da je ta cirkus zopet sam sebi namen, promociji in prodajanju megle določenih patronov. Tako kot so cel cirkus zganjali okol tobačnega, pa se v praksi ne izvaja. Država bo dobila manj. Mulariji ki naj jih bi to vzgajalo pa bo še bolj zanimivo. IN frajle se bodo še raje sončile v družbi starejših kjer jim bo alhkohol dostopen in bo "identificiral" njihovo odraslost. Ponoven poziv SLO oblasti k izigravanju zakonov. Nadmudrivanje ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 horjo, a kotel imaš prijavljen? si plačal pavšal za leto 2001? :D :D Kaj te pa briga! :evil: pa še kako me briga-to je v tem trenutku tudi moj kruh in ga mislim tudi še naprej jest. hodim v kontrolo tudi na dom :D :D (rad tudi poskusim kaj konkretnega) :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 ČE NE BODO DOBILI ALKOHOLA KO JIM GA BO OB 20h, 22h... 1H PONOČI ZMANJKALO PA BODO KADILI TRAVO.... IN SMO SPET PRI NOVEM PROBLEMU! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 ČE NE BODO DOBILI ALKOHOLA KO JIM GA BO OB 20h, 22h... 1H PONOČI ZMANJKALO PA BODO KADILI TRAVO.... IN SMO SPET PRI NOVEM PROBLEMU! :lol: V Kanadi so dovolili 31g za osebno rabo. guess kam odhajam to poletje ? Ampak ne zaradi tega, ampak zaradi http://www.linuxsymposium.org/2003/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 ČE NE BODO DOBILI ALKOHOLA KO JIM GA BO OB 20h, 22h... 1H PONOČI ZMANJKALO PA BODO KADILI TRAVO.... IN SMO SPET PRI NOVEM PROBLEMU! :lol: V Kanadi so dovolili 31g za osebno rabo. guess kam odhajam to poletje ? Ampak ne zaradi tega, ampak zaradi http://www.linuxsymposium.org/2003/ Alko, trava, - bavbav... :| Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Butnglavci pravi, tile naši kvazi politiki ! sedaj bo folk pijan pač nekoliko prej ! Tam do 20.00 bo taka ludnica kot bi bila ura polnoč ! pa saj se ne bo noben držal vsega tega sranja ! welcom anarhija ! SKA BIKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Naj raje uredijo drzavo. Da se narod ne bo rabil zapijat/drogirat da bi pozabil v kaksnem sxxxx zivimo. Ampak to je tezje, ker bi morali nekaj delati. Zato pa se raje gredo "kurativo". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 horjo, a kotel imaš prijavljen? si plačal pavšal za leto 2001? :D :D Kaj te pa briga! :evil: pa še kako me briga-to je v tem trenutku tudi moj kruh in ga mislim tudi še naprej jest. hodim v kontrolo tudi na dom :D :D (rad tudi poskusim kaj konkretnega) :D :D :D Na carinarnici visi obešen razpored dežurstva carinikov, kjer lepo piše : Danes vam ga vleče Marijan (kurilca iz tanka, šnopc iz kotla ali nočne posode ipd. :wink: :wink: :wink: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 nič razporeda, kar na pamet :D in direkt po takšnih pisanjih, udba je še vedno povsod :D :D in tudi mi :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Marijan ti kar pridi boš okusil kakšen štil čez hrbet! Pol ti bom dal pa košaro v roke pa marš pobirat! Vse kar boš pobral in skuhal boš lahko popil ampak prej boš državi odvedel 25%DND(davkanadobiček) 40%trošarine meni boš dal 20 za sadje in 20% za souporabo kotla! Ostalo ostane tebi! :twisted: Ti kar pridi! :D Bova skupaj nalagala polenčke na ogenj zraven pa medico pila šo bolje pa kakšne suhe fige namočene v najin proizvod! 8) Se vidimo septembra! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Marijan ti rajš v Koper pridi, bomo orehovc sprobali pa melonin šnops, pa še plačat ti ne bo treba. Sam kako dobro koroško klobaso in domač kruh še zravn prinesi :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Še pod taljani smo čuhali trapo naskrivaj, pa bomo še pod to državo! Kdo pa gre spljoh lahku trezen na moped, je preveč nevarno.. trapaostanedržavagrevklinacpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 hanzi k tebi me ziher ne bo, se bojim tistega kola, Vale na obalo pa vedno, koper z okolico pravzaprav cela naša obala me bo letos več videla kot prejšnja leta. ostali del primorske pa je najlepše prevoziti z motorjem, so mi ceste zelo všeč pa tudi narava. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 ma ta vale spljoh ni ss primorske, pa vsega hudiča dol vabi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 ma ta vale spljoh ni ss primorske, pa vsega hudiča dol vabi Če mamo pa dosti orehovca, šnopsa z melonami, refoška, ... KAR ČEŠ. Bom drugič šnops prinesla namesto pomaranč in banan, a vela?!? Korošce pa itak zmeri vabim na Primosko, a ne veš kako gre una: "Korošci so zmeri za mušter bili ..." :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 ma ta vale spljoh ni ss primorske, pa vsega hudiča dol vabi "Korošci so zmeri za mušter bili ..." :P ma je vre prou.. samo ka smo mi istrjani kampjon za voslovsku vprego al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 podpiram ta zakon... ok ... linčajte me Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Glavno, da ga jaz že lahko pijem brez omejitev.........pa rada bi vidla kelnarje, k se bojo držal tega, da pijanim osebam ne bodo več točili alkota.....al pa k bojo zahteval osebno izkaznico.... :lol: :lol: Na zdravje, Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Doslej sm ga piu sm pa ke kdaj od 20-ih do 22-ih. 8) Po ta novem pa, če sm Kebra prou zastopu, ga bom mogu prov vsak dan o 10-ih do 21-ih. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Doslej sm ga piu sm pa ke kdaj od 20-ih do 22-ih. 8) Po ta novem pa, če sm Kebra prou zastopu, ga bom mogu prov vsak dan o 10-ih do 21-ih. :D Izven teh ur pa lahko prideš tja kamor je tvoj oče včasih prišel sploh poleti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 podpiram ta zakon... ok ... linčajte me Ko bo tvoj čas... do takrat pa : VSAK IMA SVOJEM MNENJE! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 Koliko časa in denarja se zapravlja za nepotrebne stvari. Iz stališča pivca ali nealkohlika pa se lahko reče le eno; The Drinkers: Pil se je in se bo tako ali drugače. Rešitev ni v omejevanju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 5, 2003 Deli Objavljeno Februar 5, 2003 Tole je bilo včeraj objavljeno na CNN.com: http://www.cnn.com/2003/WORLD/europe/02/04...ohol/index.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 6, 2003 Deli Objavljeno Februar 6, 2003 Tole je bilo včeraj objavljeno na CNN.com: http://www.cnn.com/2003/WORLD/europe/02/04/slovenia.alcohol/index.html HA HA HA HA HA :lol: :roll: "The average Slovenian over the age of 15 consumed 10.9 litres of pure alcohol in 2000. On average, that means 103 litres of beer, 41.5 litres of wine and more than one litre of spirits per person." mater ti slovenski povprečni pivci so pa res hudi :shock: :? no meni znese "tak na oko" recimo 500 l piva, 50 l vina pa kaka 2 litra žganice. no v letu 2000 je blo še malo več, milenijsko leto pa strah pre Y2K bug in tako :lol: . "Alcohol is damaging the nation's health and the economy. An average of 154,396 working days per year were lost over the past decade to alcohol-related sickness or accidents indirectly caused by drink." he he he pa v to številko niso všteti dijaki, študenti in brezposelni :twisted: in še rezultati ankete: "Who should take most responsibility for regulating alcohol consumption? Governments 17% 389 votes Retailers 4% 84 votes Individuals 79% 1808 votes Total: 2281 votes I rest my case! in se pridružujem rezultatom ankete! :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se