Brrrm Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Ah, saj tega heca je zgolj 2 in 3/4 strani v uradnem listu. Vse skupaj pazljivo prebereš v 5 minutah. Symru, zadeva prične veljati trideseti dan po objavi (objava 14.02.2003), zato si še bil pripuščen k doborotam alkohola kljub skuštranosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Ah, saj tega heca je zgolj 2 in 3/4 strani v uradnem listu. Vse skupaj pazljivo prebereš v 5 minutah. Symru, zadeva prične veljati trideseti dan po objavi (objava 14.02.2003), zato si še bil pripuščen k doborotam alkohola kljub skuštranosti. Jep, skuštran bil orenk, tko, mentalno :)) ---> glava pa, saj vidiš avatar :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 V soboto sva ga s frendom malce popivala. Bi bil vesel, če bi kelnarca po nevemkateri rundi četvornevodkessharkom ugotovila, da sem že preveč pijan in mi ne bo dala pijače... Tko je pa kar lepo služla, jaz pa imel 3 dni mačka... Jaoooo - Ja. če maš mačka pa premal piješ..oziroma si precej nevešč kulture pitja.. :P (belemišipress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 20, 2003 Deli Objavljeno Februar 20, 2003 Ja. če maš mačka pa premal piješ..oziroma si precej nevešč kulture pitja.. :P (belemišipress) I see we haven't met yet :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se