Senna Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 pa res.. midva sva se srečala ja sm pičiu na železno kaplo.. sm šu poj tm ene 2x gor pa dol Jest pa glih dol iz tam Piz..,zdej pa do 18 delam,pa ne morem več med tednom gor hodit,tko da šele čez vikend bom spet gor,pa se uhka kej slišva če boš šel tut kej pelat. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Jest pa glih dol iz tam Piz..,zdej pa do 18 delam,pa ne morem več med tednom gor hodit,tko da šele čez vikend bom spet gor,pa se uhka kej slišva če boš šel tut kej pelat. lp sm šu dons 2x do železne pa nazaj do meje.. ju3 (oz. zdj je že danes), bom šu vrjetn spet.. poj pa delam čez ceu dan PET, SOB, NED.. vikend nism nč frej. pa tud rajš se furam med tednam, mal mn prometa & policajev lohk bi se forumaši enkrat skp dobil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 sm šu dons 2x do železne pa nazaj do meje.. ju3 (oz. zdj je že danes), bom šu vrjetn spet.. poj pa delam čez ceu dan PET, SOB, NED.. vikend nism nč frej. pa tud rajš se furam med tednam, mal mn prometa & policajev lohk bi se forumaši enkrat skp dobil Ja,uhka bi se dobili.Sploh rad vidim motosvetovke :naughty: A ti greš pa do ajznkaple,jest pa zmer pr odcepu za Pavlča obrnem,dol so rad pulcaji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diversion1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Včeraj sem prvič prevozil prelaz Jezersko, zame najboljši odsek na avstrijski strani od odcepa za Pavličevo sedlo pa do meje . Srečal tudi nekaj motoristov. Furco pa v kratkem ponovim :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Ja,uhka bi se dobili.Sploh rad vidim motosvetovke :naughty: A ti greš pa do ajznkaple,jest pa zmer pr odcepu za Pavlča obrnem,dol so rad pulcaji. kokr nanese, kdaj grem dol do parkirišča do kurzentra :)kdaj že mal prej obrnem na enmu dvorišu.. ponvad pa tud kr tm k se gre za pavličevo sedlo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 fantje, samo kot opozorilo, zvedu sm od nekoga ki to izvaja, uglavnem, na jezerskem, naj bi v kratkem postavili radar, skoraj neopazen, v pomoč pa bo zelo zelo pogosto, dobro skrit Renaul Kango. tko da merkejte se. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Ja loh bi kšno skupno furco udarl teli k smo bl redni da ne bo preveč folka kr naenkrat gor... _ales_ tnx za info! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Cesta do Jezerskega je dobra samo še za samomor delat. :headbang: Razrukana tako, da ti cel motor prestavlja,polno kamenja in peska na cesti...jasno za ovinkom, šleparji čez celo cesto, povsod nekaj kao delajo, pa nikjer rezultata.... Pa sem iz Preddvora, pa grem gor samo 3krat na leto, škoda moje glave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vinko Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Včeraj sem prvič prevozil prelaz Jezersko, zame najboljši odsek na avstrijski strani od odcepa za Pavličevo sedlo pa do meje . Srečal tudi nekaj motoristov. Furco pa v kratkem ponovim :naughty: . Hudičevo dobra cesta ni kaj! :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Cesta do Jezerskega je dobra samo še za samomor delat. :headbang: Razrukana tako, da ti cel motor prestavlja,polno kamenja in peska na cesti...jasno za ovinkom, šleparji čez celo cesto, povsod nekaj kao delajo, pa nikjer rezultata.... Pa sem iz Preddvora, pa grem gor samo 3krat na leto, škoda moje glave Ja sej kdo pa ti je reku da moraš gor hodit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gem4 Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Šel najprej na Ljubelj pa potem po Avstrijski strani do vrha ,da sem si malo ogledal koncentracijo policajev. Potem sem pa nekajkrat odžagal(gor-dol) ovinke do odcepa za Pavliča. Mal sem pretiraval, ker sem si škorenj na prstih predrsal do štunfov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 Gre dons dop. kdo gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 sm lihkar bil Sva se kje srecala? ena 2 gsxa sta pa šla mim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 Dons ena čedna punca na FZ6 gor okrog 17:00, v družbi ene CBR pa še nekej... Kera od kle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 sm lihkar bil Sva se kje srecala? ena 2 gsxa sta pa šla mim Ukol 13h-14h sem bil gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 Ukol 13h-14h sem bil gor. Pol sva se midva srečala, ko si se vračal nekje v Kokri... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlaZ1000 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Tudi mi smo bili včeraj gor, sicer smo šli samo čez pa potem naprej. Super cesta Lp, Blaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Po 18(mogoče po17 če pride bivša po tamalo) bi šel ene dva kroga gor,če bi šel še kdo naj pove. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hasky Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 A je ob nedeljah dost policajev gor?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 A je ob nedeljah dost policajev gor?? Od kar hodim gor,jih še nisem videl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 učer sm bil tam . . ćez pavličevo sedlo do železne kaple. . . .ludo fajn. . . . vozim in čez xx časa opazima ZALIVKO. nakar pomislim, da je to prva zalivka dkadar sem prečkal mejo!!! no, da si v sloveniji ni treba prebrat na tabli. . . . sam čez mejni prehod zapeleš in te začne razmetavat. res nevem zakaj so naše ceste tako obupno narjene. . srečal ene par motorjev. ninja10, z njo je bil enb cruiser, rumen hornet 600 (2003?), RF900. . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 učer sm bil tam . . ćez pavličevo sedlo do železne kaple. . . .ludo fajn. . . . vozim in čez xx časa opazima ZALIVKO. nakar pomislim, da je to prva zalivka dkadar sem prečkal mejo!!! no, da si v sloveniji ni treba prebrat na tabli. . . . sam čez mejni prehod zapeleš in te začne razmetavat. res nevem zakaj so naše ceste tako obupno narjene. . srečal ene par motorjev. ninja10, z njo je bil enb cruiser, rumen hornet 600 (2003?), RF900. . . Dej ne jamraj čez ceste, pa se vozi po lepih... če so zalivke pomeni da cestarji delajo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 To je zato, ker jutranje in opoldansko sonce bolj uniči asfalt, pa veter iz morja naredi svoje, pa........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vojak25 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Danes sva s kolegom na avstrijski strani 2 uri snemala filmčke med vožnjo, pomoje sva šla kakih 5x gor pa dol pa vsakič drgač kamera naštimana na motorju... hudi posnetki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Danes pozno popoldne sva se s kolegom vračala tam čez. Kaj naj recem, cesta na avstrijski strani je zakon. Sta bla pa dva v ovinku s kamero. Ne vem pa al slovenca al avstrijca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se