rumenicestak Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Fočk učer in danes pridnapunca, crnaudova in Gloga 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Fočk učer in danes Kolk si se pa matrou da si ga kela postavu :grim A si bil ti dela en dan u Domžalah na pumpi,pa si pol šel za mano(suzuki) u smeri Kamnika,samo jest sem zavil v ulico) crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Kolk si se pa matrou da si ga kela postavu :grim A si bil ti dela en dan u Domžalah na pumpi,pa si pol šel za mano(suzuki) u smeri Kamnika,samo jest sem zavil v ulico) Hehe, samo na rikverc sem jo spustu na poličko, večji problem je bilo ploščat kamn pol najdit Ne nisem bil jaz, je pa eden iz okolice Domžal ki je Hondo XX prebarval v rumeno, poleg tega je v Logatcu zbrisal policajem crnaudova in pridnapunca 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Fočk učer in danes A to si bil dopoldan gor? Dej če boš še kej hodu gor, poklič, se ti pridružim. crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 A to si bil dopoldan gor? Dej če boš še kej hodu gor, poklič, se ti pridružim. Zmenenu! Na PM mi pošl število, al velja tista v profilu? crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 A to si bil dopoldan gor? Dej če boš še kej hodu gor, poklič, se ti pridružim. Ne morem popravljati napak! Zmenenu! Na PM mi pošl tel. številko, al velja tista v profilu? crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 Ne morem popravljati napak! Zmenenu! Na PM mi pošl tel. številko, al velja tista v profilu? Bo kr veljala tista v profilu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Včeraj odpeljal dvakrat (iz smeri Železne Kaple): prvič v celoti s spustop do Predvora (nadaljeval proti Tržiču in Ljubelju), drugič do mejnega prehoda (spust in nadaljevanje proti Pavličevemu sedlu). Meni najljubša cesta , predvsem del na naši strani . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Včeraj odpeljal dvakrat (iz smeri Železne Kaple): prvič v celoti s spustop do Predvora (nadaljeval proti Tržiču in Ljubelju), drugič do mejnega prehoda (spust in nadaljevanje proti Pavličevemu sedlu). Meni najljubša cesta , predvsem del na naši strani . Del na naši strani, tam kjer te res dobr preruka he he he Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Dons nas je na avstriski stran pojebal kaps:BUA:, plačal je samo Andro, so mu uzel za eno dobro večerjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Dons nas je na avstriski stran pojebal kaps:BUA:, plačal je samo Andro, so mu uzel za eno dobro večerjo. zarad česa pa? Drugač pa fočk gor okol štirih dvakrat gor pa dol letela in ugotivila, da grejo tud roadsmartke na koleno(če se presedeš dost) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Ja, smo kr dobr skos pršli Drugač pa tnx k si posodu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Dons nas je na avstriski stran pojebal kaps:BUA:, plačal je samo Andro, so mu uzel za eno dobro večerjo. ti si pa še čist dobro babo v gmajn pustu a si jo nazaj grede pobral? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 zarad česa pa? Drugač pa fočk gor okol štirih dvakrat gor pa dol letela in ugotivila, da grejo tud roadsmartke na koleno(če se presedeš dost) Na srečo samo zato, ker nism dokumentou imu sabo ti si pa še čist dobro babo v gmajn pustu a si jo nazaj grede pobral? A ti si bil tam na ovinku z BMWjem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Astral4 Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Tud jaz sem opazil tole še dobro babo na ovinku se mi zdi da v modrem ledru. Včeraj okrog pol 6 ure. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Tud jaz sem opazil tole še dobro babo na ovinku se mi zdi da v modrem ledru. Včeraj okrog pol 6 ure. Haha, tale vam pa ne da miru Tebe se pa tud spomnim, pa še en s hornetko je biu če se ne motim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Astral4 Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 S tistim dvema sem se dobili pri jezeru. Z vami.. mislim da s tremi motorji, pa je bil mimolet od še dobre babe naprej proti Železni kapli. Palicajev pa nisem srečal vse do Prevalj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 ti si pa še čist dobro babo v gmajn pustu a si jo nazaj grede pobral? :krneki: Tisto v modrmu ledru pa kr pri mir puste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Fočk Res super uvinki in narava Gandi hvala za družbo in drinko crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Fočk Res super uvinki in narava Gandi hvala za družbo in drinko Dej ne nakladej o lepotah, jst sm v Beli (al kaj je že zaena vas) plaču za prehitro vožnjo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Dej ne nakladej o lepotah, jst sm v Beli (al kaj je že zaena vas) plaču za prehitro vožnjo!!! Hahahaha, lacki ti :grim crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 sm tut jez fočk sam ob jezeru naredu...pezda, vsak ovink je biu mokr :S Srečal pa nobenga, samo enga z Zjem okol 5? kdo od tuki... Bla sva pa 2 z modro pa belo rdečo 125 sm tut jez fočk sam ob jezeru naredu...pezda, vsak ovink je biu mokr :S Srečal pa nobenga, samo enga z Zjem okol 5? kdo od tuki... Bla sva pa 2 z modro pa belo rdečo 125 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 sm tut jez fočk sam ob jezeru naredu...pezda, vsak ovink je biu mokr :S Srečal pa nobenga, samo enga z Zjem okol 5? kdo od tuki... Bla sva pa 2 z modro pa belo rdečo 125 sm tut jez fočk sam ob jezeru naredu...pezda, vsak ovink je biu mokr :S Srečal pa nobenga, samo enga z Zjem okol 5? kdo od tuki... Bla sva pa 2 z modro pa belo rdečo 125 Na avstrijski strani je bla cesta suha in sijalo je sonce, tko da se je dal pelat na polno, ane Rumenko... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 Na avstrijski strani je bla cesta suha in sijalo je sonce, tko da se je dal pelat na polno, ane Rumenko... :naughty: Jap, suho in sončno, bemtiš kumi sm te lovil crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 Jez pa ko sem slovensko stran videl, sam ne čez ker bo še huj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se