gandi Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 Jez pa ko sem slovensko stran videl, sam ne čez ker bo še huj Tokrat ne, je bla Avstrija na sončni strani Alp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erch Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Zanč na vrh na avstrijski strani je biu spet polcaj. Me je hkraj dal pa hotu vozniško pa phometno Po je pa še nekej skakal okol motorja k de mu nekej ni jasn. Je pa slišou, da gredo drugi gor mi je pa sm vrgu nazaj dokumente pa šu une čakat. Zgleda prou akcijo mel na motoriste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Mene je ustavil pri zadnji hiši v vasi Bela.Bila je sano kontrola. Si je pa podrobno zapisal tip motocikla, barvo, LeoVince izpuh in pa barvo moje opreme. Za konec pa še rekel: Langsam fahren, kein Moto GP :naughty: :naughty: :naughty: miklavc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Mene je ustavil pri zadnji hiši v vasi Bela.Bila je sano kontrola. Si je pa podrobno zapisal tip motocikla, barvo, LeoVince izpuh in pa barvo moje opreme. Za konec pa še rekel: Langsam fahren, kein Moto GP Haha, dobrodošel med zapisanimi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Haha, dobrodošel med zapisanimi Najbol da gremo enkrat vsi skupaj gor (zapisani) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erch Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Kva pa je fora da zapiše? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Da nam bo Božiček lahko darila prinesel :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Kva pa je fora da zapiše? Možno da mal preverjo, pa verjetno da bog ne daj da te po popisu kdaj dobi da dirkaš na oni strani..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Možno da mal preverjo, pa verjetno da bog ne daj da te po popisu kdaj dobi da dirkaš na oni strani..... Bolš bit popisan, kukr pa tošl odpret miklavc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Bolš bit popisan, kukr pa tošl odpret Hja, jes sm tud to mogu nardit....ker sm osebno pozabu doma in se ga ni dal pregovort :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Hja, jes sm tud to mogu nardit....ker sm osebno pozabu doma in se ga ni dal pregovort :unsure: He he he, kolk mi je to znano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Jesen je tu:yes:. Sonce in toplota več v celoti ne posušita ceste na Avstrijski strani:eek:. Predvsem gornji del. Tudi Pavlič ni v celoti suh. Pazljivo:hmm:. Odsek Unterloibl - Tschepaschlucht-Bodental pa je bil suh v celoti:yea1:. Pa srečno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Nons gremo pa lahko sankat na avstrisko stran, bi tud letel.:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Dons gremo lahko gor sankat, bi tud letel, haha.:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Dons gremo lahko gor sankat, bi tud letel, haha. Haha, kva če bi šla rajš u Žejo na enega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno December 20, 2009 Deli Objavljeno December 20, 2009 Lp vsem. Mogoče malo off-topic, ker ne grem z motorjem ampak se vseeno tiče jezerskega. Me zanima, če kdo ve ali je ta prelaz danes odprt? Na AMZS-jevi strani piše da je normalno prevozen ampak nazadnje je bila stran ažurirana 18.12. torej pred sneženjem. Moram it danes na gorenjsko, pa bi mi bilo najlažje it ravno tu čez, pa nevem če so že utegnali splužit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 20, 2009 Deli Objavljeno December 20, 2009 Za Pavlicevo sedlo vem, da pravijo, da je prevozen s sneznimi verigami. Tako da verjetno isto velja tudi za prelaz Jezersko... Zdej, ce je pa to res, pa... kdove... mal poklici na AMZS stanje na cestah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno December 20, 2009 Deli Objavljeno December 20, 2009 Hvala Jakob. pravkar sem izvedel, če bo slučajno še koga zanimalo: Pozdravljeni, Cesta čez Jezersko je prevozna z zimskimi gumami, ostalih omejitev ni več. Avstrijska stran je verige preklicala okoli 9. ure dopoldan! Želim vam lep dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno December 23, 2009 Deli Objavljeno December 23, 2009 A se je učer kdo kej furou gor,a kej drži asfalt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 Evo en filmcek posnet tudi na Jezerskem.. mal za skomine delat na soncne dni lp Anze Miha27, Dadi, aleksandergabriel in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 Evo en filmcek posnet tudi na Jezerskem.. mal za skomine delat na soncne dni lp Anze hahaha, hudo...a to si ti posneu in zmixou u filmček? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno December 25, 2009 Deli Objavljeno December 25, 2009 hahaha, hudo...a to si ti posneu in zmixou u filmček? hehe ja.. sej mas se ksne druge moje filmcke gor na youtube kanalu: http://www.youtube.com/profile?user=Anzee74 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 Ej, super si tole zrihtal.Ti bi lahko še kšn film posnel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Da mal obudim tole temo Danes sm se ob čudovitem vremenu mal zapelov prot Jezerskemu ampak sem že po polovici obrnu, ker zarad otoplitve po cesti ležijo dobesedno skale tako, da pazite kdor se bo kej tam okoli vozu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Da mal obudim tole temo Danes sm se ob čudovitem vremenu mal zapelov prot Jezerskemu ampak sem že po polovici obrnu, ker zarad otoplitve po cesti ležijo dobesedno skale tako, da pazite kdor se bo kej tam okoli vozu Uf, a pol je spet tko k lan na začetku, pa pol čez celo sezono....kamni, traktorji,...ni da ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se