gandi Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Uf, a pol je spet tko k lan na začetku, pa pol čez celo sezono....kamni, traktorji,...ni da ni Bo treba še mal počakat, se mi zdi. Tačas pa hodit gledat "Snete skire" v Bohinj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Da mal obudim tole temo Danes sm se ob čudovitem vremenu mal zapelov prot Jezerskemu ampak sem že po polovici obrnu, ker zarad otoplitve po cesti ležijo dobesedno skale tako, da pazite kdor se bo kej tam okoli vozu Je cesta prevozna ali ne? ali samo ni primerna za dirkače? Na internetu amzs.si piše da je cesta "brez posebnosti". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Je cesta prevozna ali ne? ali samo ni primerna za dirkače? Na internetu amzs.si piše da je cesta "brez posebnosti". Je prevozna brez problemov ampak moraš pazit na odkrušeno kamenje, ki leži po sredini ceste tako da je treba bit ekstra pozoren Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Je prevozna brez problemov ampak moraš pazit na odkrušeno kamenje, ki leži po sredini ceste tako da je treba bit ekstra pozoren Aha, hvala, tako sem mislil če se zapeljem na izlet iz smeri Avstrije, lepa panoramska vožnja. To bi menda šlo skozi torej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 (popravljeno) Bo treba še enkrat priti Avstrijski packi niso splužili Pavličevega sedla, pri nas je ok. Čeprav sem videl potem dva motorista, da sta se tam pripeljala s primernejšimi motorji (LJ reg. 2x). Popravljeno April 3, 2010. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 18, 2010 Deli Objavljeno Maj 18, 2010 bil danes gor.... ne priporočam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 19, 2010 Deli Objavljeno Maj 19, 2010 bil danes gor.... ne priporočam mi tud...sicer samo do meje...kero si pa včeraj imu naloženo spet si šu u LOGOTA tankat, pa ne da bi se ustavu pa pozdravu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erch Objavljeno Maj 19, 2010 Deli Objavljeno Maj 19, 2010 bil danes gor.... ne priporočam Zakaj ne? A je še kr cesta usrana k les vn vozjo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Maj 19, 2010 Deli Objavljeno Maj 19, 2010 Nzadne v nedeljo k smo šli tm čez cesti ni zgledala sesuta...razn če smo zgrešil izvoz za pavličevo sedlo...čez jezersko je blo lepo na obeh straneh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Maj 19, 2010 Deli Objavljeno Maj 19, 2010 Dons sm biv gor, cesta je super sploh na Avstrijski strani na naši strani pa je na kakšnem ovinku malce peska, pa na vsake 100metrov neki koplejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Maj 19, 2010 Deli Objavljeno Maj 19, 2010 bil včeraj gor. slovenska stran je beda ko pa prides na avstrijsko se odpre drug svet:) Za kolenčkat pri nizkih hitrostih je zadeva super ampak izključno avstrijska stran. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 se je že začel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 se je že začel Aha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 bil včeraj gor. slovenska stran je beda ko pa prides na avstrijsko se odpre drug svet:) Za kolenčkat pri nizkih hitrostih je zadeva super ampak izključno avstrijska stran. lp Slovenska stran je totaln podn. A bjž no. Sem hotel predvčerajšnjim mimo Železne Kaple en krog pa sem pred Spodnjim Jezerskim obrnu! Tastar take "sfukane" ceste pa še ne. Lani sem menjal ležaj na glavi (le zakaj), letos ga pa ne mislim spet. In pol se gredo Jezerjani ene civilne iniciative za prepoved tranzitnega prometa. Naj ustanovijo še eno, da bodo dobil kredo za traktorje nabavt, ker z drugim se po tej cesti kmalu tako ne bo več možno normalno peljat, vsaj ne brez poškodb vozila. Turizem naj pa po ORF1 gledajo ker kej drugega gor tako ne potegne. Za pop... Včeraj sem šel čez Ljubelj, do meje (Jezerskega), potem sem obrnu. Škoda živcev, tistih 10 centov, kar je kofe čez mejo dražji pa rade volje požegnam, bom pri ležajih še letos prihranil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erch Objavljeno Maj 27, 2010 Deli Objavljeno Maj 27, 2010 Se čist strinjam. Naša stran je na nekaterih mestih primerna samo še za cross motorje. Taprvi metri čez mejo... so pa drugi svet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 31, 2010 Deli Objavljeno Maj 31, 2010 mi tud...sicer samo do meje...kero si pa včeraj imu naloženo spet si šu u LOGOTA tankat, pa ne da bi se ustavu pa pozdravu lepo lepo pač eno hahah.. ej nism vedu da ste vi... en k ma tisto turkizno limitedko zmer mislm da je en moj kolega, ampak poj vidm da ma aftermarket nosilc zadej.. sm se že ene 2x zajebov tko v prestižu na laborah, sm obrnu ker sm mislu da je frend haha naslednič pomaham! Zakaj ne? A je še kr cesta usrana k les vn vozjo? če bi blo sam to bi blo še dobr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Junij 1, 2010 Deli Objavljeno Junij 1, 2010 No,pa pejmo mal pogledat gor ludymilojko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 1, 2010 Deli Objavljeno Junij 1, 2010 No,pa pejmo mal pogledat gor mater mate eni cajta :glare: pozdrau louce gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Junij 1, 2010 Deli Objavljeno Junij 1, 2010 mater mate eni cajta :glare: pozdrau louce gor Pa metkom se moram izogibati :naughty: :trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 10, 2010 Deli Objavljeno Junij 10, 2010 Učerej sm mal preveru kako je kej gor...vse po starem...edin na unmu ovinku k so klopce pa una skulptura je blo nekej polito in posuto....kot da bi bla kakšan nesreča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 10, 2010 Deli Objavljeno Junij 10, 2010 No,pa pejmo mal pogledat gor no pa gremo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Junij 10, 2010 Deli Objavljeno Junij 10, 2010 no pa gremo ... Mau še počak,da se asfalt segreje ludymilojko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 10, 2010 Deli Objavljeno Junij 10, 2010 Mau še počak,da se asfalt segreje bom.... do popoldne DAMI34 in soncnca 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Junij 10, 2010 Deli Objavljeno Junij 10, 2010 bom.... do popoldne Sem biu gor,pa nker vidu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Junij 10, 2010 Deli Objavljeno Junij 10, 2010 Sem biu gor,pa nker vidu Stari to so pa ženske...samo govorijo ludymilojko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se