snoopek Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 Na naši strani peska ko dreka! vsaj prejšnji vikend je blo tko! Na avstrijski strani pa itak ena sama pravljica! jvalant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 Včeraj še nekaj peska predvsem na slo strani, drugač je blo pa MRAZ, tko da je šlo hitro iz ovinka pošrek, pol smo se pa bolj civilno vozili naprej. Ampak čaj in preste v oštariji pri jezerčku so pa pasale, sploh v dobri družbi . jvalant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 Včeraj še nekaj peska predvsem na slo strani, drugač je blo pa MRAZ, tko da je šlo hitro iz ovinka pošrek, pol smo se pa bolj civilno vozili naprej. Ampak čaj in preste v oštariji pri jezerčku so pa pasale, sploh v dobri družbi . RES JE :naughty: Al3š, gandi, svobodnaptica01 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XRider1 Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Naša stran itak škoda izgubljat besede, avstrijska stran pa čudovita, samo je treba pazit na tiste črne črte! zelo drsijo!!! danes bi kmalu asfalt lizal... :/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Julij 14, 2011 Deli Objavljeno Julij 14, 2011 Ma ste zbirčni... tud naša stran ni slaba sam de ni smrkcov!! He he!! 12.7.11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Avgust 7, 2011 Deli Objavljeno Avgust 7, 2011 Včeraj bil na na Železni kapli. Sem se ene 4x peljal gor pa dol po avstrijski strani. Slo strani niti povohal nisem. Bil pravi užitek je bil se malo presedat po ovinkih. Danes pa posledice presedanja - musklfiber na nogah XRider1 in pikolo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 9, 2012 Deli Objavljeno Maj 9, 2012 Včeraj sem pa jest raztural tam gori Dons pa najbrž ponovitev :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Maj 9, 2012 Deli Objavljeno Maj 9, 2012 kaj si pa tej raztural? a si mel dober čas?! :glare: KeC, Zivnorc in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 9, 2012 Deli Objavljeno Maj 9, 2012 kaj si pa tej raztural? a si mel dober čas?! :glare: Ja,učer sem izboljšal :grim trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 10, 2012 Deli Objavljeno Maj 10, 2012 Danes grem spet mal gor,gre še kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Maj 10, 2012 Deli Objavljeno Maj 10, 2012 Danes grem spet mal gor,gre še kdo? gdaj pa greš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 10, 2012 Deli Objavljeno Maj 10, 2012 gdaj pa greš? Zdej okol 12h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vucko Objavljeno Maj 15, 2012 Deli Objavljeno Maj 15, 2012 danes bil gor na železni kapli šel po avstrijski strani gor in nazaj ... ko sem se vozil nazaj bi se bil skoraj polomil zaradi posušenega blata na cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Maj 16, 2012 Deli Objavljeno Maj 16, 2012 danes bil gor na železni kapli šel po avstrijski strani gor in nazaj ... ko sem se vozil nazaj bi se bil skoraj polomil zaradi posušenega blata na cesti Sej ga bo dons dež sprau....pol bo pa spet lepo Vucko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneR Objavljeno Julij 24, 2012 Deli Objavljeno Julij 24, 2012 gre kdo danes do železne kaple? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Julij 9, 2013 Deli Objavljeno Julij 9, 2013 http://youtu.be/BxcU7QdVyAM Mal turizma he he Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VERMA Objavljeno Julij 10, 2013 Deli Objavljeno Julij 10, 2013 Za vikend nameravam naresti kakšno turco čez avstrijo, kam predlagate ? Nepoznam dobro Avstrije in zato tudi nevem kateri prelazi in destinacije so vredu. Iščem pa nekaj za it za en dan, nekje do 400 km. Že vnaprej hvala za odgovore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Julij 10, 2013 Deli Objavljeno Julij 10, 2013 http://youtu.be/BxcU7QdVyAM Mal turizma he he Če ne drujga, je pa fajn k se tamala na moped zbaše Kiri, logarr in gandi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jure22 Objavljeno Julij 10, 2013 Deli Objavljeno Julij 10, 2013 Za vikend nameravam naresti kakšno turco čez avstrijo, kam predlagate ? Nepoznam dobro Avstrije in zato tudi nevem kateri prelazi in destinacije so vredu. Iščem pa nekaj za it za en dan, nekje do 400 km. Že vnaprej hvala za odgovore. Pozdravljen, v soboto zjutraj grem verjetno proti Grossglocknerju, tako, da če te zanima, se mi lahko pridružiš, start nekje ob 5 uri ali 5.30 uri zjutraj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VERMA Objavljeno Julij 10, 2013 Deli Objavljeno Julij 10, 2013 Pozdravljen, v soboto zjutraj grem verjetno proti Grossglocknerju, tako, da če te zanima, se mi lahko pridružiš, start nekje ob 5 uri ali 5.30 uri zjutraj. Hvala za povabilo, vendar se mi zdi da je ta turca za več kot en dan, saj je v eno smer malo manj kot 300 km. Za začetek sem mislil kakšne krajše turce, čez prelaze ki se nahajajo bližje. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookiee Objavljeno Julij 10, 2013 Deli Objavljeno Julij 10, 2013 Proti Dravogradu in potem cez Golico imas fenomenalno cesto, lepo pokrajino pa potem proti Zelezni kaplji in cez Jezersko ali pa Pavlicevo sedlo. domina in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Julij 11, 2013 Deli Objavljeno Julij 11, 2013 Verjetno je glupo vprašanje, ampak tudi jaz ne poznam tistih krajev - ali to govoriš o Golici, ki se nahaja nad Jesenicami (in je znana po narcisah) http://sl.wikipedia.org/wiki/Golica ..... ali je še kakšna druga, mogoče na avstrijski strani? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 11, 2013 Deli Objavljeno Julij 11, 2013 http://www.motosvet.com/tabla/topic/12478-golica-soboth/?hl=soboth Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Julij 11, 2013 Deli Objavljeno Julij 11, 2013 Ja, se mi je zdelo da tista z narcisami ne bo prava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Julij 11, 2013 Deli Objavljeno Julij 11, 2013 avstrijska koroška je itak raj za motoriste vanucci in Carp 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se