siks Objavljeno Julij 11, 2013 Deli Objavljeno Julij 11, 2013 avstrijska koroška je itak raj za motoriste v vseh pogledih..... Carp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moody Objavljeno Julij 11, 2013 Deli Objavljeno Julij 11, 2013 Maribor - RadlPass, Route 69, Železna Kapla, Pavličevo sedlo - maš super ceste, dosti lepih ovinkov Carp in vanucci 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Julij 31, 2013 Deli Objavljeno Julij 31, 2013 Danes me je sredi ovinka na avstrijski strani pošteno prestrašila ta zalivka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 29, 2013 Deli Objavljeno Avgust 29, 2013 gre kdo v soboto po kosilo mavo ride pogledat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 28, 2014 Deli Objavljeno September 28, 2014 danes sem obral to relacijo in srečal polno motoristov, kdo iz tu. Bil sem med 15 in 18 uro. Domen L in Aljaz(gsr) 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 Kdor se odpravlja iz Kranja na Jezersko, oz., iz Jezerskega proti Kranju, naj bo pozoren na zaporo ceste skozi Hotemaze, ce je se aktualna. Izberite kaksno obvozno cesto. Jaz sem se nazadnje peljala po mocno razmoceni in razriti poljski poti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 Kdor se odpravlja iz Kranja na Jezersko, oz., iz Jezerskega proti Kranju, naj bo pozoren na zaporo ceste skozi Hotemaze, ce je se aktualna. Izberite kaksno obvozno cesto. Jaz sem se nazadnje peljala po mocno razmoceni in razriti poljski poti. bil čez vikend, so že nanesli prvi sloj asvalta tko je vredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 bil čez vikend, so že nanesli prvi sloj asvalta tko je vredu. Super. V soboto je bilo se vse razrito Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 30, 2014 Deli Objavljeno September 30, 2014 Super. V soboto je bilo se vse razrito bil v nedeljo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 JEZERSKO KREŠ!! Če kdo pozna fante (skupina treh?) ki so danes 12.10.14 med 13 in 14 uro pilotiral po jezerskem in počel bedarije bi bil zelo vesel kakršnekoli informacije. Na balanci je bila GoPro vendar ni pravilno zaključila posnetka in se ga zaenkat ne da videt. Delamo na tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Oktober 12, 2014 Deli Objavljeno Oktober 12, 2014 Keri motorji pa? Srečal sem eno CBR 600 rdečo prot Jezerskem ob ene 11.30 pa pol ob 12.00 nazaj dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Oktober 13, 2014 Deli Objavljeno Oktober 13, 2014 Zakaj se gre, daj malo več povej.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kantinca Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 Pozna kdo cesto od Pavličevega sedla do Črne na koroškem po Logarski dolini. Katero cesto priporočate. Prebral sem da je tudi nekaj makadama. Imam sicer cestaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otko Objavljeno Julij 13, 2017 Deli Objavljeno Julij 13, 2017 Jaz poznam samo eno cesto iz Savinjske v Mežiško dolino. V Solčavi zaviješ desno in čez hrib na drugo stran Je pa večinoma makadam, rekel bi da ene 15 km gotovo...Tudi sam imam cestaka in se da prevozit. Ni pa ravno udobno se vozit čez jame pa čez kanale za odvodnjavanje...pač to ni cesta za cestake Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 Saj jezersko je že primerno za motoizlet? Je kdo bil v zadnjih nekaj dnevih gor? Je še kaj snega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 Prejšnji teden, res da z avtom. Pazi!! Na Avstrijski strani je veliko polomljenega drevja, na cesti je dosti umazanije od kolesnic gozdarskih strojev. Belaglava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se