kotzi Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Tudi 14. September bi bil OK Iz Braslovč prijavljam: Iztok in Magda. Lp! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 No, sam to ne pomeni da štrudl 5.10. odpade, a ne..? :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Prideva jaz in moja žena z mini varo (transalp). na gorensko mislim 14.9.08.. Ob kakšni uri se pa spodobi prit na gorensko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Prideva jaz in moja žena z mini varo (transalp). na gorensko mislim 14.9.08.. Ob kakšni uri se pa spodobi prit na gorensko. Nekako sem si zadevo zamislil takole: Prihod in zbiranje udeležencev od 10. do 11. ure (če je za katerega prezgodaj naj pove -zaradi dolžine poti misli) Tja nekako do 12 ure bi se posladkali, pofotkali in načvekali. Sledila naj bi panoramska vožnja (ene 100 km). Na koncu panoramske vožnje se ustavimo v planinski koči z lepim razgledom in možnostjo prehrane. Približno ob 16. bi se odpeljali v dolino in se v Radovljici razšli. Seveda je ves program še na debati in se lahko prilagodi! Prilagam dve sliki. Prva prikazuje pot do mesta srečanja in sicer od odcepa AC izvoz Lipce Druga je prikaz planirane panoramske vožnje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
point Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 Midva sva tudi zraven. Vulcan a lahko računamo na majčke?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 Midva sva tudi zraven. Vulcan a lahko računamo na majčke?? Ja vulkan majce ne pozabi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 Iz ajdovščine verjetno prihajajo dve Vari in ena Transalpka in iz Krasa tudi ena Vara....upam da bo vreme lepo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 POZOR!!! 5.1o 2oo8 se bo izvedel 2. Varadero štrudl v Braslovčah. Prosim, da zadevo vzamete resno, da ne bo slučajno kej štrudla ostalo. Računamo, da se bomo vpisali v knjigo rekordov (lani 17 Varaderov in ena transalpka) Računamo tudi na tiste, ki so bili lani in nimajo več var(Cb 13oo) in na tiste, ki imajo doma krš od Vare!!!!(Vanga in žena) Zrihtite lepo vreme!! Lp! Iztok in Magda ojla ja mene kr pisi na seznam ceprav bo tista transalpka manjkala k je bla lani pr vas na strudlu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 Midva sva tudi zraven. Vulcan a lahko računamo na majčke?? Jaz na žalost nimam še možnosti udeležiti se srečanja za majčko sem pa zelo zainteresiran. Upam, da bo še katera zame? XXL seveda :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Žal nama ne bo uspelo priti 14 na gorenjsko. So prišle druge zadeve vmes. Vsekakor pa ne bova zamudila štrudla v Braslovčah. Pridem jaz z Varo in moja boljša polovica z Africo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 Škoda, se mi ne izide 14.9. sem na primorskem......... v trgatvi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 Nekako sem si zadevo zamislil takole: Prihod in zbiranje udeležencev od 10. do 11. ure (če je za katerega prezgodaj naj pove -zaradi dolžine poti misli) Tja nekako do 12 ure bi se posladkali, pofotkali in načvekali. Sledila naj bi panoramska vožnja (ene 100 km). Na koncu panoramske vožnje se ustavimo v planinski koči z lepim razgledom in možnostjo prehrane. Približno ob 16. bi se odpeljali v dolino in se v Radovljici razšli. Seveda je ves program še na debati in se lahko prilagodi! Prilagam dve sliki. Prva prikazuje pot do mesta srečanja in sicer od odcepa AC izvoz Lipce Druga je prikaz planirane panoramske vožnje. V mislih bom ziher tam :cry: , fizično pa doma na postelji. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 Hrvaški del ekipe je obveščen o obeh srečanjih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 9, 2008 Deli Objavljeno September 9, 2008 A gdo kaj ve kaj je z Vulcanom in tistimi majckami ?Zgleda da ga je narascaj cist okupiral! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 V nedeljo sem sicer frej in imam čas, ampak izgleda, da bo vreme bolj klavrno. Za nedeljo je napoved dež in 17 stopinj :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Pravjo, da bo samo kakšna kapljica! Vsaj švical ne bomo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 (popravljeno) Pravjo, da bo samo kakšna kapljica! Vsaj švical ne bomo. Ja količina padavin res ne bo velika kot zdaj kaže... RAZA, a potem še vedno velja za nedeljo? Popravljeno September 11, 2008. Popravil CPU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Ja količina padavin res ne bo velika kot zdaj kaže... RAZA, a potem še vedno velja za nedeljo? Raza pociva na Krku !Ja neki bo padal pa ne velik in mislm da naceloma vela sam zimske podloge bo treba gor dat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Raza pociva na Krku !Ja neki bo padal pa ne velik in mislm da naceloma vela sam zimske podloge bo treba gor dat! vremenska napoved pravi, da lahko celo sneži :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 A pol šnopc s sabo prnesemo, da bomo lohk šipe odtajal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Pravkar parkiral Varo v domačo garažo. Hvala Orange, ker si me opravičil! Prebral vremensko in ostajam optimist. Dokončna odločitev pade jutri! (Ajd, vremenarji in vsi, ki se spoznate na prognoze-v akcijo! Jest kvečjemu za mašo lohk dam!) V kolikor se zadeva sfiži, lahko prestavimo za en teden? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 A pol šnopc s sabo prnesemo, da bomo lohk šipe odtajal? Šnopc sabo nosi samo v primeru, če ga boš med potjo rabil! Zmrznjene šipce bomo že tle odtajal-garantiram! Drugače pa za "tazmrznene" lohk avtovlak za nazaj na Primorsko zrihtamo! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Šnopc sabo nosi samo v primeru, če ga boš med potjo rabil! Zmrznjene šipce bomo že tle odtajal-garantiram!Drugače pa za "tazmrznene" lohk avtovlak za nazaj na Primorsko zrihtamo! :krneki: Ja pravkar gledu napoved in ne kaze za nedelo nic kaj spodbudnega !Mislm da bo treba razmisljat za nasledno nedelo!Sicer pa pustmo se presenetit ce ne bo padal pridem 120% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Pa Viljamovko prnesm da nau zebl !(pa ne okol govort da nas naujo plavi kje v zased cakal) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 Šnopc sabo nosi samo v primeru, če ga boš med potjo rabil! Zmrznjene šipce bomo že tle odtajal-garantiram!Drugače pa za "tazmrznene" lohk avtovlak za nazaj na Primorsko zrihtamo! :krneki: Ti bom jez že dau avtovlak! Mi primorci smo dedci pa se pelemo tud če ušpičene prekle dol padajo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se