Skoči na vsebino

Varadero srečanje

sayo

Priporočene objave

Jaz pridem in pripeljem majice s sabo, za tiste, od katerih nimm naslova.

Bom pa sam, ker za našo Nastjo še nimajo kombinizona :P .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Štajerce bo mogoče malo opralo na poti tja pa boste že preživeli :whistle:

Jutri potrdim udeležbo, ne vem še ali bom sam ali se bo tudi moja pridružila.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo fantje tako se govori (sory piše). Kar pogumno! Prostora je dovolj!

Na Gorenjskem reklama prav: Francelj požen, mi smo prpravlen!

Če koga zanima kakšna podrobnost me lahko kontaktira na PM ali pokliče na 031658193

Upam, da ne boste imeli težav z iskanjem mikrolokacije. Bom na kritičnih mestih kakšne smerokaze postavil!

Navigatorji pazite na zadnji kilometer! GPS vas pelje po zgornji makadam varianti(cca300m)! Pogumno se zapeljite naravnost v vas in počakajte, da Tanja preračuna! Potem ne bo več težav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na Gorenjskem reklama prav: Francelj požen, mi smo prpravlen!

Ali pa: "Joža požen, če ne bomo naj...l!"

90% pridem. Bom vidu kok se bom lahko ostalih planov rešu oz. opraviču.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Navigatorji pazite na zadnji kilometer! GPS vas pelje po zgornji makadam varianti(cca300m)!

Ni blema :evilgrin:

Vara gre tudi po skoraj brezpotjih!! A ne Kotzi!! :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislm, Raza!!! A si dobil moj SMS?? Že pred tednom ali več! Žal nisem na Forumu vsak dan in šele dons sem opazu, kaj se dogaja. Kakorkoli, če boste imeli probleme s parkiranjem motorjev ali riti MI JAVI, tudi kakšno pivo ali kremšnito bom prispeval.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:naughty: Raza evo jaz tudi pridem z naso ce bo vreme tok da se vidmo malo poropotamo na panoramsko pa ne bova sla k imava zasedeno popoldne samo tko za info kok casa pa bo priblizno trajala panoramska :whistle:

pozdravcek Darko Tanja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje in punce uzivajte, ko se vrnem iz Bosne in Dalmacije se vidimo v Braslovčah če štrudl še velja. Omenjal ste neke majice. Ena XXXXXL zame obvezno, jo prevzamem v Braslovčah ali pa po povzetju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:naughty: Raza evo jaz tudi pridem z naso ce bo vreme tok da se vidmo malo poropotamo na panoramsko pa ne bova sla k imava zasedeno popoldne samo tko za info kok casa pa bo priblizno trajala panoramska :whistle:

pozdravcek Darko Tanja

Panoramska vožnja v celoti je dolga nekaj čez 100 km. Ko sem jo prevozil za test je trajalo okoli 2 uri. Planirati pa je potrebno še kakšen postanek in takoj se potegne čas na 3 ure. Je pa možno planirano pot na več delih skrajšati in prilagoditi trenutni situaciji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:rolleyes: raza sej ni blema vazno da kaksno recemo na 4ucke malo poklepetamo pol bomo pa se videl kako bo s cajtom pa tiste kremsnite nebi izpustil hi-hi-hi :whistle: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Primorci se bomo rajš za drug teden prpravli...jutri slabo kaže...čeprav bi se kr usedu na bike in se odpelov, sam tle je 13 stopinj, dež in burja....brrrr

Majster, kva je zdej z vami Primorci? Vas je burja odnesla, al kva?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdej pa zares: Jutri se dobimo ob 8.00 na Polzeli pri Blagovnici Tuš pri Cornerju (kavica).

Dež gor ali dol, vseeno!!

De ne boste zdej iz cele Slovenije!!! :lol1: :lol1:

Gremo čez Tuhinjsko, kdor hoče se nam pridruži ob poti, a naj pove!!

Se že veselim!!

Lp! Iztok

P.s. Dežjak za vsak slučaj!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!