kotzi Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Mater, tale vremenska napoved je pa vsak dan bolj ku....a!? Upam, da bo zdržalo!! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XLMV Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Kotzi! Načeloma pridem,če le ne bo dežja na vašem koncu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Kotzi! Načeloma pridem,če le ne bo dežja na vašem koncu. Da ne bo pomote... To ni pri kotziju ampak pri razi... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Jaz pridem in pripeljem majice s sabo, za tiste, od katerih nimm naslova. Bom pa sam, ker za našo Nastjo še nimajo kombinizona :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Dovolilnico imam v žepu! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Štajerce bo mogoče malo opralo na poti tja pa boste že preživeli :whistle: Jutri potrdim udeležbo, ne vem še ali bom sam ali se bo tudi moja pridružila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Jaz in moja sefica prideva ! :worship: Bojan in Alenka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Evo fantje tako se govori (sory piše). Kar pogumno! Prostora je dovolj! Na Gorenjskem reklama prav: Francelj požen, mi smo prpravlen! Če koga zanima kakšna podrobnost me lahko kontaktira na PM ali pokliče na 031658193 Upam, da ne boste imeli težav z iskanjem mikrolokacije. Bom na kritičnih mestih kakšne smerokaze postavil! Navigatorji pazite na zadnji kilometer! GPS vas pelje po zgornji makadam varianti(cca300m)! Pogumno se zapeljite naravnost v vas in počakajte, da Tanja preračuna! Potem ne bo več težav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
whity Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Na Gorenjskem reklama prav: Francelj požen, mi smo prpravlen! Ali pa: "Joža požen, če ne bomo naj...l!" 90% pridem. Bom vidu kok se bom lahko ostalih planov rešu oz. opraviču. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Navigatorji pazite na zadnji kilometer! GPS vas pelje po zgornji makadam varianti(cca300m)! Ni blema :evilgrin: Vara gre tudi po skoraj brezpotjih!! A ne Kotzi!! :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Mislm, Raza!!! A si dobil moj SMS?? Že pred tednom ali več! Žal nisem na Forumu vsak dan in šele dons sem opazu, kaj se dogaja. Kakorkoli, če boste imeli probleme s parkiranjem motorjev ali riti MI JAVI, tudi kakšno pivo ali kremšnito bom prispeval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Ni blema :evilgrin: Vara gre tudi po skoraj brezpotjih!! A ne Kotzi!! :whistle: :whistle: Ja, se celo do Braslovč da prpelat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 :naughty: Raza evo jaz tudi pridem z naso ce bo vreme tok da se vidmo malo poropotamo na panoramsko pa ne bova sla k imava zasedeno popoldne samo tko za info kok casa pa bo priblizno trajala panoramska :whistle: pozdravcek Darko Tanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Big brother watching You :evilgrin: Blizu?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Fantje in punce uzivajte, ko se vrnem iz Bosne in Dalmacije se vidimo v Braslovčah če štrudl še velja. Omenjal ste neke majice. Ena XXXXXL zame obvezno, jo prevzamem v Braslovčah ali pa po povzetju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Big brother watching You :evilgrin: Blizu?! Calmo genav pod bajto si piknil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 :naughty: Raza evo jaz tudi pridem z naso ce bo vreme tok da se vidmo malo poropotamo na panoramsko pa ne bova sla k imava zasedeno popoldne samo tko za info kok casa pa bo priblizno trajala panoramska :whistle: pozdravcek Darko Tanja Panoramska vožnja v celoti je dolga nekaj čez 100 km. Ko sem jo prevozil za test je trajalo okoli 2 uri. Planirati pa je potrebno še kakšen postanek in takoj se potegne čas na 3 ure. Je pa možno planirano pot na več delih skrajšati in prilagoditi trenutni situaciji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Zgleda do bomo ujeli še kravji bal v Bohinju :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Oj, pride še moja naveza: Zdravc s sopotnico,ni član motosveta, ima pa najboljši motor :naughty: :whistle: .....mene najverjetneje ne bo. Uživajte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Če ne bo v nedeljo zjutraj scalo kot iz škafa pride Varadero + Africa twin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 :rolleyes: raza sej ni blema vazno da kaksno recemo na 4ucke malo poklepetamo pol bomo pa se videl kako bo s cajtom pa tiste kremsnite nebi izpustil hi-hi-hi :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 19, 2008 Deli Objavljeno September 19, 2008 Primorci se bomo rajš za drug teden prpravli...jutri slabo kaže...čeprav bi se kr usedu na bike in se odpelov, sam tle je 13 stopinj, dež in burja....brrrr Majster, kva je zdej z vami Primorci? Vas je burja odnesla, al kva? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 (popravljeno) računajte še +2 :winkiss: Popravljeno September 20, 2008. Popravil CPU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 Zdej pa zares: Jutri se dobimo ob 8.00 na Polzeli pri Blagovnici Tuš pri Cornerju (kavica). Dež gor ali dol, vseeno!! De ne boste zdej iz cele Slovenije!!! :lol1: :lol1: Gremo čez Tuhinjsko, kdor hoče se nam pridruži ob poti, a naj pove!! Se že veselim!! Lp! Iztok P.s. Dežjak za vsak slučaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 Najnovejša napoved: jutri dežja ne bo!! :010 :010 Upam, da majo prav!! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se