kotzi Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 http://www.pro-vreme.net/index.php?id=19 Danes dopoldne je še kazalo dež!! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 Kar se tiče vremena::book: Ponoči in jutri bo v krajih zahodno od nas delno jasno z zmerno oblačnostjo, več oblačnosti bo proti vzhodu, kjer bodo občasno možne tudi manjše padavine. Preplonkano z ARSO! Če bo jutrišnji dan vsaj približno podoben današnjemu, bo prav prijetno! Da bi kdo švical od vročine se ni za bat! DOBRODOŠLI VSI :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 Smerokaz : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 @Vulcan A bi lahko majico dobil tudi če se srečanja ne morem udeležiti. Bi bil zelo hvaležen. Če lahko povej pa ti naslov na PM napišem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 @Vulcan A bi lahko majico dobil tudi če se srečanja ne morem udeležiti. Bi bil zelo hvaležen. Če lahko povej pa ti naslov na PM napišem. Pošlji podatke in velikost ter količino. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XLMV Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 Najprej grem volit, pol pa verjetno pridem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
makib Objavljeno September 20, 2008 Deli Objavljeno September 20, 2008 Mene (in moje drage :rolleyes: ) na zalost ne bo, mogoce prideva na naslednje srecanje, se pac zadeve pokrivajo - dokler je se vreme . Prijetno in varno voznjo vsem udelezencem. lp Maki ps. Vulcan, vse naj pri narascaju!! (upam da majcki se imas :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Vreme drzi evo se kofe pol pa pocas na the stroj in prot gorenjski! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Majster, kva je zdej z vami Primorci? Vas je burja odnesla, al kva? primorske zasedbe žal ne bo....eni so na poti...drugi mamo obveznosti.... pridemo pa v braslovče.... :naughty: srečno vožnjo danes vsem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Vsem udeležencem srečanja se zahvaljujem za udeležbo v upanju, da ste se vsi srečno vrnili domov. Za pokušino zaenkrat samo skupinska slika, ostalo po cenzuri! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Bilo je super, vsa pohvala gostiteljem, ki so danes podrli vse stereotipe o Gorenjcih :) Kremšnite so bile pa tudi za vse prste obliznit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Bravo Irena in Bogdan super organizacija,lepa ruta kremsnite in sploh vse kar sta pripravila pa se sonce smo mel .Hvala za vse :rolleyes: Bojan in Alenka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Prišli srečno domov, mal prezebli, ampak vseeno je blo super. Raza vse pohvale, za kremšnite se pa še priporočamo :blush: Čeprav na koncu si nam pa fajn rit stresel :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 :naughty: Pozdravcek bilo je fino fajn lepo pohvala organizatorju glede vsega tega srecanja. Darko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Tudi mi trije se pridružujemo vsem čestitkam in pohvalam Bogdanu, Ireni in ostalim domačim, ki so zelo, zelo prijazni in gostoljubni. Pa še naj kdo reče, da so gorenjci škrt :nono: . Urška, Nastja in Boštjan Pa še ena slikca konvoja z gostiteljema na čelu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Gorenjci, svaka čast!! Odlično ste tole pripravili, hvala Razi in ženi ter njegovim domačim za pogostitev!! Hvala tudi vsem za čudovito preživet dan. Tura je bila krasna!! Upam, da se vidimo 5.10. v Braslovčah!! Iztok in Magda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Angel_girl Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 bilo je super. Res sta se potrudila :) Se vidimo naslednjič :) (pa kljub temu, da glih zraven ne pašem z motorjem) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 V veselje nam je bilo, da vas je veliko prišlo! Z organizacijo smo se trudili, v upanju, da ga nismo kaj polomili! Zato hvala vsem VAM, ker ste nam polepšali dan! :worship: :worship: :worship: Po pregledu fotk, ugotavljam, da s fure ni kaj prida materjala! Težko je slikat s čela kolone.Prilagam, kar je uporabnega. Filmček odhoda je tudi posnet, pa ne vem kako ga pripet. Bom še malo moral v šolo! Upam na pomoč mladine! LP Bogda&Irena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 Se vidimo naslednjič :)(pa kljub temu, da glih zraven ne pašem z motorjem) Bravo! Naslednjič boš verjetno v družbi še ene TransAlpke!! (žena od pmali-ja) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Raza! Fura je bla res super! Mislim da je bilo za večino od nas to prvo potikanje po teh čudovitih krajih. :worship: Najlepša hvala za postrežbo doma in celi ekipi Razatov za trud :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Kot vidim ste uživali in sem vam kar malo fowš ;) Drugo leto se z mojo skoraj gotovo kaj pridruživa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Kot vidim ste uživali in sem vam kar malo fowš ;) Drugo leto se z mojo skoraj gotovo kaj pridruživa. Sem enakega mnenja, se vidimo drugo leto. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Iznajdba John Loudon McAdam-a mi je vedno bolj všeč. Ne vem, če ne bodo na motorju naslednje gume "kramparce". Raza, kremšnita super! Aja, pa ostalo tudi. :worship: Res nekaj na temo "Spoznavajmo svet in domovino" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Iznajdba John Loudon McAdam-a mi je vedno bolj všeč. Ne vem, če ne bodo na motorju naslednje gume "kramparce".Raza, kremšnita super! Aja, pa ostalo tudi. :worship: Res nekaj na temo "Spoznavajmo svet in domovino" Za take poznavalce kot sem jaz :) še razlaga kaj je Calmo mislil ;) KLIKNI SEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brko1 Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Moje prvo srečanje : svaka čast Raza in družina brez besed, kapo dol. Pa cela skupina je bila zelo kul. Lep pozdrav - brko :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se