Tiger Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Vulkan hvala za obisk čeprav je bil bolj kratek,vas je blo lepo videt ,po dolgem času. Se oglasiva v Litiji čimprej. Lep pozdrav vsem Varaderovcem. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Iznajdba John Loudon McAdam-a mi je vedno bolj všeč. Ne vem, če ne bodo na motorju naslednje gume "kramparce". Welcome to the club :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 A je še kdo kaj slikal? Danes sem še pri tamladih inventuro na fotoaparatih naredil in našel nekaj slik: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) Kdo pa na prvi sliki "kazi" pogled z benđolo? .) Popravljeno September 22, 2008. Popravil sebastjanp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Kdo pa na prvi sliki "kazi" pogled z benđolo? .) Sory, moj kolega, ki je bil z moje strani naprošen za "tehnično začelje". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Sory, moj kolega, ki je bil z moje strani naprošen za "tehnično začelje". :D sej sem se samo hecal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 Sory, moj kolega, ki je bil z moje strani naprošen za "tehnično začelje". In v soboto te bodo napadli sto benfelnov... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 In v soboto te bodo napadli sto benfelnov... :yea1: To je bila samo poteza, da boš ti z lažjim srcem prišel na štrudl! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 In v soboto te bodo napadli sto benfelnov... :yea1: Pasporte boste rabil da pridete v Braslovce! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 Par dni me ne bo doma! Da pa ne bi pozabili: 5.10.2008 je predviden Varadero Štrudl v Braslovčah. Zrihtite vreme!! Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 Dlančnik si zrihtat :whistle: , boš na terenu vedno "up-to-date" :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 Par dni me ne bo doma! Da pa ne bi pozabili: 5.10.2008 je predviden Varadero Štrudl v Braslovčah. Zrihtite vreme!! Lp! Iztok Za ta vikend k pride sm zrihtu !Un je pa se mal predelc se bomo trudil in boljs polovice ubogal pa ni hudic da ne bo ok!Prideva prideva ziher inu stu bi rekl primorci! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
screech Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Zahvaljujeva se za lepo preživet dan in gostoljubnost Bogdana, Irene in njihovih domačih. Prvič sva bila z vami in vaših srečanj se bova še udeležila, saj ste zelo prijetna skupina. Druga leto vas bova povabila na OKriders piknik, katerega oganiziramo na Idrijskem. Lep pozdrav Radovan in Damijana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 In v soboto te bodo napadli sto benfelnov... :yea1: ČE ne bodo crknili še pred Braslovčami :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Žal mi je, da nisem bil zraven. Ni šlo. Pa drugič. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Par dni me ne bo doma! Da pa ne bi pozabili: 5.10.2008 je predviden Varadero Štrudl v Braslovčah. Zrihtite vreme!! Lp! Iztok Kotzi a traso si si že kej zamislil? Me čist firbec matra? :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Kotzi a traso si si že kej zamislil? Me čist firbec matra? :photo: En mičken počakaj, saj je napisal, da ga par dni ne bo doma! TRASIRA!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 En mičken počakaj, saj je napisal, da ga par dni ne bo doma! TRASIRA!!! :kva2: Ja, na Korčuli pozdrav, Magda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Dijoporko, krog do korčule bo pa kar zajeten zalogaj za eno popoldne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
travac Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Boste kaj naredil al boste le nakladal kot nas :evilgrin: :naughty: :headbang: i politiki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 Boste kaj naredil al boste le nakladal kot nas :evilgrin: :naughty: :headbang: i politiki A si se ti mogoče kej zgubu?!! Pr nas se vedno kaj nardi!!! Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 Tako! Zdej sem pa doma. Z traso še ni točno dorečeno, se pa meniva, kam naj vas popeljeva. Zgleda, da vam je všeč tudi malo makadama in tudi tega bo nekaj!! Drugače bo pa to bolj spoznavanje savinjske doline z okolico: ene 1oo km! :evilgrin: Makadam ni obvezen, ga lahko izpustimo, če želite. Sprejemamo predloge glede tega. Danes kaže , da vreme bo!!! Upam, da bo zdržalo. Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 Tako! Zdej sem pa doma. Z traso še ni točno dorečeno, se pa meniva, kam naj vas popeljeva. Zgleda, da vam je všeč tudi malo makadama in tudi tega bo nekaj!! Drugače bo pa to bolj spoznavanje savinjske doline z okolico: ene 1oo km! :evilgrin: Makadam ni obvezen, ga lahko izpustimo, če želite. Sprejemamo predloge glede tega. Danes kaže , da vreme bo!!! Upam, da bo zdržalo. Lp! Iztok Kamor bos peljal gremo za teboj ni blema :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 Zahvaljujeva se za lepo preživet dan in gostoljubnost Bogdana, Irene in njihovih domačih.Prvič sva bila z vami in vaših srečanj se bova še udeležila, saj ste zelo prijetna skupina. Druga leto vas bova povabila na OKriders piknik, katerega oganiziramo na Idrijskem. Lep pozdrav Radovan in Damijana Olicno pridemo!Skoda da sta zamudila en lep makadmcek in na koncu makadama odlicno joto z rebrci z lepim pogledom na Blejsko jezero in Karavanke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XLMV Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Ma ne, sam ne makadama.Lih sem opral opremo.Ampak,če ne gre drugace.... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se