avtomoto Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Ti kar pridi. Boš enkrat vidu kaj je to motor!!! :evilgrin: :lol1: :lol1: (GS) Lp! Iztok Ti kar izzivaj ! Bova z motoristek-om prišla, da vas malo razkuriva !?!?!?!? (Gelände/Straßepress) se vidimo lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Ti kar izzivaj !Bova z motoristek-om prišla, da vas malo razkuriva !?!?!?!? (Gelände/Straßepress) se vidimo lp Jaz ko pridem mi Magda vedno da štrudel ali potico... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Jaz ko pridem mi Magda vedno da štrudel ali potico... :yea1: Pravi "srečko" si ! Mene pa Magda še ne pozna (in jaz nje) pa ne vem če mi bo kaj dala ?!?!!? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Moja je rekla, da bo najlepši kos štrudla za Motoristeka, če si le upa pridit!! Dobrodošla oba!! :worship: Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Kar sem reku, sem reku! :worship: Pa res pocak, sj ves nasa! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Pa res pocak, sj ves nasa! :worship: :whistle: :trance_33_sleep: :whistle: :glare: :whistle: :yawn: :kva1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 :whistle: :trance_33_sleep: :whistle: :glare: :whistle: :yawn: :kva1: :lol1: Pol akademske bi prosu zdj k je spet studentka! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Varno vožnjo in ne preveč "mrzlo"! V Braslovčah vas bomo pa odtalili! Iztok in Magda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Termometer na oknu kaže natančno 1 stopinjo! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Mi smo pravi bajkerji, nič nas ne zaustavi!! :worship: :naughty: Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
whity Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Termometer na oknu kaže natančno 1 stopinjo! :hmm: Se je v avtu že priklopilo predgretje. :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Sonce je z vso močjo, kolikor jo še premore , začelo greti :kva2: Še finalno oblačenje in gasaaaaaaaaaaaa :yes: Zadnji poziv za potnike! Braslovški štrudl vabi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Pri nas sonce ŽGE fejst!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Mene samo skrbi, če vam bodo Vare vžgale :lol1: fajn se imejte, jaz grem nabirat kostanj... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Mene samo skrbi, če vam bodo Vare vžgale :lol1: fajn se imejte, jaz grem nabirat kostanj... :yea1: A BMW ni vžgal ?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 A BMW ni vžgal ?? :naughty: Saj ma ugrajen START sprey :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
quomme Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Saj ma ugrajen START sprey :evilgrin: sklepaš po sebi? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Pravkar prišel iz Braslovč, vsa čast in pohvala Kotziju in Magdi za organizacijo, :worship: da o dobrotah ki so bile na mizi niti ne govorim.To je bila prava gostija. :yea1: Medtem ko to pišem je 20 Varaderov (toliko sem jih namreč naštel), na panoramski vožnji. Zelo sem vesel, da sem videl toliko Varader na kupu. :winkiss: Naslednje leto, bo še najmanj ena zraven. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Meni je pa žal, da nisem mogel priti. :cry: Ampak je moja boljša 1/2 zbolela in sem varuška. Kar se majic tiče jih bom pa jutri ali v torek dal na pošto in jih poslal, vsaj tistim od katerih imam naslove. Se vidimo drugič, Lp, Vulcan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Kljub temu, da mi "rodovnik" ne ustreza sem se kar "povabil" na štrudl. Motoristek tudi tvojega sem pojedel ! ! ! Bil sem bolj malo zraven (taščakosilopress) pa vseeno lahko rečem samo HVALA organizatorju. Pa še slike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Legendi... :yea1: Za mene tako Magda špara poseben kos :naughty: žal mi je da Razo nisem srečal :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
whity Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 (popravljeno) Najlepša hvala Magdi ni Kotziju za fenomenalen "štrudel dan". :worship: Kljub temu, da sva midva peš Honda je bilo vzdušje ta pravo. Nekaj fotk (klik na sliko za povečavo): Popravljeno Oktober 5, 2008. Popravil whity Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RusAndrey Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 (popravljeno) hvala organizatorju za dober strudelj in lepo vreme :OK: do danes sem bil le na mednarodnih varadero mitingih, danes pa sem opazil, da so vsi varadero riderji podobni, ista generacija, vzdusje itd :yes: PS zakaj noben med vami ne hodi na Varadero International Meeting? Popravljeno Oktober 5, 2008. Popravil RusAndrey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
whity Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Pa še dva filemčka http://www.genspot.com/video-87443/varadero-srecanje-1.aspx http://www.genspot.com/video-87446/varadero-srecanje-2.aspx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Nekaj utrinkov z današnje vožnje. Hvala, ker ste polepšali našo nedeljo! Magda in Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se