Skoči na vsebino

katero oceno bi dali našim moderatorjem?  

79 članov je glasovalo

1. 1.

• 1
      16
    • 2
      7
    • 3
      11
    • 4
      19
    • 5
      26

Priporočene objave

Objavljeno

Vprašanje se mi je porodilo glede na zadnje dogodke, ko se je nekdo odločil registrirati na motosvetu in glej ga zlomka, s svojo prvo temo je prekosil samega provokatorja.

Hotel je kupiti ukradenega cestaka.

In potem se je začelo.

Einherier je seveda temi primerno takoj ponudil ukradeno R1, ki je seveda sploh nima v garaži, a je itaq bilo vseeno, ker je verjetno tudi avtor teme temo odprl iz samega dolgega časa.

In potem so se seveda našli osebki, ki so začeli jamrati, da so oni morali trdo delati za to, da so si kupili moped, spet drugi pa so (temi primerno) dajali butaste izjave.

Največji delež pa je bil takih, ki so avtorju teme jebali vse po spisku in mu grozili s fizičnim nasiljem.

A glej ga zlomka, ne tisti, ki so grozili, avtor teme, ki ni cel čas užalil nikogar, je bil za nekaj dni opozorilno pregnan iz našega foruma.

In za dober konec so moderatorji, oz. eden od njih temo celo zaprli in izbrisali.

Ker se je tudi meni zgodilo, da sem se kdaj čutil nepravično obravnavanega, pa tudi veliko forumskih kolegov se je pritoževalo čez dvojna merila moderatorjev, sem se odločil odprti tole temo, v kateri boste lahko delo naših moderatorjev ocenjevali in sami napisali kakšno besedo o vaših izkušnjah z njimi.

pa LP

Objavljeno

mene moti samo to oglaševanje, pa kaj je fora če prilepiš nek link od avtopikaneta...

Objavljeno
mene moti samo to oglaševanje, pa kaj je fora če prilepiš nek link od avtopikaneta...

Oglaševanje je plačljiva zadeva, od tega se služi kruh/brez tega bi bila velika verjetnost,

da sam"site" ne bi več obstajal ali pač :krneki:

Glede POZITIVNOSTI in NEGATIVNOSTI pa drugič :whistle:

Objavljeno

bom kar takoj povedal: sem prvi ki sem jim stisnil petico ! čisto petico !

@Provokator - temo o ukradenem cestaku sem mogoče odprl enkrat, že naslov mi ni bil zanimiv ! ja narisat črto med zezanjem in golo resnico je pa malce težje ! in se je pač nabralo kar nekaj "ukradenih strani" ki so se na koncu zaklenile ! pa kaj ! če imata skuši dve duši ! :whistle:

Objavljeno

Stisn 1-ko, če si upaš :naughty: :whistle:

Drugače pa zadovoljen, ohranjajo red in preglednost.

Objavljeno

Jaz sem nam tudi stisnil petico.

:P

Pa tudi tisto temo o interesu za nakup fkradenega motorja sem jaz premaknil v smetnjak.

:whistle:

Če kupuje, naj objavi med malimi oglasi.

Za zafrkancijo je pa drugih tem dovolj.

Objavljeno
Stisn 1-ko, če si upaš :naughty: :whistle:

Drugače pa zadovoljen, ohranjajo red in preglednost.

...točno tko...

Objavljeno

Kar se mene tiče BP.

Drugače bi že itak pizdil sto na uro.

Objavljeno

S pripravo letanc nekaterih moderatorjev sem bil vedno zelo zadovoljen!!!

:winkiss:

Objavljeno

ker so mi nekateri admini in moderatorji že kdaj plačali kak pir kar nebi mogel trdit za kvazi-smešne bedake ki odpirajo tako butaste teme (aka kupim ukradenega cestaka) in potem še žalijo vse tiste ki se v tako butasti temi zajebavajo stiskam ekipi MS najvišjo možno oceno. :OK:

Objavljeno

anketa je preširoko zastavljena

z določenimi moderatorji sem zadovoljen, z določeno pa malo manj

admini mi pa gredo včas že prow na kurac

v povprečju skupaj zaslužijo eno piškavo 3

Objavljeno

Carji, petka !!! :winkiss:

Objavljeno
Vprašanje se mi je porodilo glede na zadnje dogodke, ko se je nekdo odločil registrirati na motosvetu in glej ga zlomka, s svojo prvo temo je prekosil samega provokatorja....

Ker se je tudi meni zgodilo, da sem se kdaj čutil nepravično obravnavanega...

Moderatorski team: če bo slučajno še kdo odprl bolj provokatorsko temo kot jo lahko Provokator, morate takega osebka vreči dol. To se pa ja ne spodobi !!! :whistle:

Objavljeno

Zame je smisel dela moderatorjev, da ne vem da obstajajo... Torej. Zelo zadovoljen!!!

Objavljeno

Ko sem bil sam še v OŠ (dooooolgo nazaj), sem bil tudi član moderatorskega krožka. Kakšne krasne modelčke smo takrat izdelovali.....

Objavljeno (popravljeno)

Nemorš normalno napisat ''avtopikanet'' ali pa nalimat linka :BUA:

Bloge so ukinili(ker sem ga itak samo jaz pisal) in na ekranu je še vedno gumb ''moj blog'' in kljub opozorilom po PM :BUA:

Iskalnik moraš dobesedno prosit, da ti deluje pred posodobitvijo (ki je trajala ceu čas in to brez napovedi) je bil veliko bolj uporaben! :BUA:

Včasih mi grejop nekateri osebki malo na živce ampak to je pač forum... Brez njih bi bil dolgočasnejši!

Da ne bo zgledalo, da sem totalno nezadovoljen... Forum je še ker dobro počiščen, zelo koristen in uporaben. Morda bi le v temi o mikrofilmih lahko dovolili lepljenje večjih pripon(glede na to, da lahko v album napopaš nešteto brezveznih slik, ki jih itak nihče nikoli ne pogleda več sklepam, da je prostora dovolj... ), saj so service-manual-i kar velike zadeve...

@Vapotek:tisto je bil modelarski krožek... :whistle:

Popravljeno . Popravil Lowrenc
Objavljeno
@Vapotek:tisto je bil modelarski krožek... :whistle:

A ni to isto? :?

Te pač nič....

Objavljeno

Ocena 1: kako lahko moderator zbriše konstruktivno dogovarjanje glede srečanja, če se želimo SV-jevci dobiti, in samo omenim da bi bilo pametno narediti eno takšno srečanje in moderator željan vse pozornosti zbriše in nas napoti na za to primerno temo, kako je lahko to neprimerno v temi. Sploh pa kjer pustijio v določenih temah dosti "sranja" v temi kjer se pa resno pogvorjamo pa zbriše neko nedolžno zadevo. Zaenkrat 1 škoda da ni 0.

V glavenm zaenkrat zelo nezadovoljen, drugih izkušenj z njimi nisem imel, tista edina ki je bila pa jim je prinesla negativno oceno.

Objavljeno
Moderatorski team: če bo slučajno še kdo odprl bolj provokatorsko temo kot jo lahko Provokator, morate takega osebka vreči dol. To se pa ja ne spodobi !!! :whistle:

vsaj en, ki drži z mano

:worship: :worship:

Objavljeno
na grmado z njimi ! :krneki:

še prej pa jih mučit (prisilno poslušanje nijhovih opozoril in postov) :worship:

zopet so mi nekaj zbrisali :evilgrin:

Objavljeno

Mene najbolj moti to, da nimajo vedno enakih kriterijev.

Po eni strani pustijo ( ali pa še celo sami soelujejo pri tem ) čisto offtopic nabijanje prek 10 strani, ali pa da se dva ali več osebkov prek ravno toliko strani pošiljajo v PM, pa nič.

Potem pa jaz osebku, ki sam sebi da nick Pizdek, povem, da je čisto navadni pizdek, pa mi post zbrišejo.....

Objavljeno

Če neom dans dobo minus pike , ali pa bil izklučen ...

te pa tak nea vem ka se tu grete.... :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno

vzemimo čisto hipotetično, da ima nek moderator 100 pik...

potem ne prisiljen dati provokativnemu uporabniku 5 pik....

in tako dobimo moderatorja, ki nima več 100 pik....

:hmm:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!