xr800 Objavljeno September 11, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2007 To je noro, kak me je danes zgrablo, da bi si po devetih letih čike kupu. Še zdaj mi ni čisto jasno, zakaj si jih nisem.... :hmm: Kurc, si ga bom pa vsaj tu prižgal. :smoke: 10 let sem jih kadil, dobri 2 škatli dnevno... :wub: Ja, lepi časi so bili to. :) Mehki Marlboro 100 s? Mmmmmmm, njami....... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Sarajevska Drina ... nostalgija iz Bileće :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 11, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) Sarajevska Drina ... nostalgija iz Bileće :smoke: Smo se v vojski palili, da je v Sa-Drini tobak iz Marlboro (mehka pakunga)....Jebi ga, če ni bilo penezov za Marlboro....Ja pa škija je tud šla v promet (Hercegovci so bili zakon s tistimi svojimi škatlami za srajce, v katerih je bilo do vrha polno rumene škije.... oči ti je pometalo iz jamic, ko si potegnil tako ročno zvit cigaretek... :eek: ) Popravljeno September 11, 2007. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 pogrešam pa tud Moravo (zeleno brez filtra) in s tem tudi full rumene prste :smoke: ... si samo sfrcal, da je ugasnu in si ga zataknu za šajkačo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Vse je to isto sranje, samo drugo pakovanje.Virtualnega bom pa tud jst enga,ker sem se včlanu v klub seronj... :worship: (mikimiškapress? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Ravnokar prizgal enga tega Hudo dobro :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 A lohk jz dobim neki močnga :trance_33_sleep: , tole ni več za nikamor :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 11, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2007 Može curo...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 o hudo končno tudi malo lepši časi za nas kadilce :worship: pridem prec nazaj sam kofe grem naročit u kavarno :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 11, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2007 Evo ko se vrneš....toliko, da je pri roki.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 o hvala kolega upam da mi kmal dostavjo kofe,če bi vedla bi še zate enga naročila tko pa lohk pr men nardiš kak požirk;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Može curo...... O hvala, tole je sedlo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Po dobrih 14 letih brez bi mi pa zdaj tak en virtualni Lucky Strike pasal ... (kok ma pa LS en prijeten vonj...) :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Može curo...... ja sj.. zdj pa moje okol talaš :closedeyes: ... bom pa eno smotko naredu :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Po dobrih 14 letih brez bi mi pa zdaj tak en virtualni Lucky Strike pasal ... (kok ma pa LS en prijeten vonj...) :rolleyes: :rolleyes: Izvoli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 11, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2007 ja sj.. zdj pa moje okol talaš :closedeyes: ... bom pa eno smotko naredu :smoke: A jebi ga Mausi, pa saj sam veš kak "Dobiš" paše.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 Izvoli Oh thanks, ... mmm ... PAŠEEE!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 maus najinga kofeta še kr ni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno September 11, 2007 Deli Objavljeno September 11, 2007 (popravljeno) :smoke: Popravljeno September 11, 2007. Popravil sjeng Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Jaz pa skočm na enga nevirtualnega, še prej si pa kavo skuham :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 maus najinga kofeta še kr ni :whistle: Ker ne strežejo v kadilnice. A si pozabila? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Ufffff................ skoraj sem pozabil............... :smoke: :smoke: :smoke: Mater paše...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest zkuna Objavljeno September 12, 2007 Deli Objavljeno September 12, 2007 Paše k'svina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se