Skoči na vsebino

Kawasaki Ninja 250 R

Priporočene objave

Objavljeno

Za ta "frišne# je tole kr dobra zadeva, za stare #kozle# pa bicikl.

L.p.

Objavljeno

Čudno, večina "ta frišnih" trdi da so tole navadna jajca. :whistle:

Objavljeno

kaj pa "ta frisni" vejo....... :whistle:

Objavljeno
kaj pa "ta frisni" vejo....... :whistle:

eni več k tastari "kozli" :D

Objavljeno
vozil "starega" zzr-ja 250, sedaj vozim 600ccm in te morem razočarati glede navora v nižjih obratih, meni se je zdel tja do 6000 obratov mrtev, nad 9000 obratov pa je bilo cist ok. vendar ni primerjave z 600+ motorji. Glede porabe pa mi je pil okrog 4.5L/100km tako da nekako enako kot er5 ;) . Najbolj pa me je "motilo" da so bili obrati zaradi male prostornine kar visoki, npr. pri 120km/h je bilo 9000 obratov. Ti ne priporocam da gres iz er5 na tole.

lp

Hvala za poučen odgovor. Točno to me je zanimalo. Mogoče bi od 250 cc prišla v poštev zgolj kakšna 4t endura, ki ima, upam vsaj, več navora v srednjih obratih. Zaenkrat bom ostal kar na erki. Mimogrede, koliko ti pije zzr 600 v povprečju?

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Danes sedel na njej....komaj čakam da jo kupim :evilgrin: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Ta teden so bile na dolenjskem prodane 2 zelene.

Objavljeno

Danes priharala zelena v našo vas k sosedu, to kar je prišlo z to pošiljko je za letos konec z Ninjami 250. Obljubljeni rok je bil oktobra, ki pa bo po vsej verjetnosti preklican in je kar je prišlo z to pošiljko. Zaradi povpraševanja, se je tudi nekoliko dvignila cena.

Lp

Objavljeno
Ta teden so bile na dolenjskem prodane 2 zelene.

heh res je, sem bil lih včeraj v KK pr temu prodajalcu, je rekel da jih praktično še odpakirali niso sta že šli :D

Objavljeno

Kolk pa stane tale ninja?

Objavljeno

3800€, sem pa videl zgoraj tu na motosvetu banner, da ima TC motoshop še dve na zalogi, črno in zeleno, tko da če misli kdo kupit takoj v ponedeljek zjutraj v TCja

Objavljeno

K glih slike urejam....

Sicer se mi zdi, da je motor za začetnika super, kaj več pa mislim, da ne.

Moje mišljenje 600 ali še bolje 750 ter blokada...

Glavn da se na drugi sliki vidi od mojga frčija izpuh :OK:

p1010138.jpg

p1010140.jpg

Objavljeno

motor se uteka prbližno 1000 klometrov ane?

al lahk manj?

Objavljeno

Sej ti piše v knjižici, ane?

Objavljeno
Sej ti piše v knjižici, ane?

ja piše

sam tam skos pretiravajo

če bi vozu vseh 1000 kilometrov pod 6000 obrati bi motor tok zamoru de še res ni

Objavljeno

PŠo občutku voziš.. nima veze kaj piše v knjigici.. lepo šaltaš, razmigana vožnja, kdaj pritisneš proti koncu pa je to to.. do prvega servise pol pa skos pune gas.. :)

Objavljeno

če še niste opazl reklame?! :trance_33_sleep: v tc motoshop majo mnda še dve zeleno in črno!! :rolleyes:

Objavljeno
če še niste opazl reklame?! :trance_33_sleep: v tc motoshop majo mnda še dve zeleno in črno!! :rolleyes:

to že piše vsaj od sobote!

Objavljeno
nosilec za tablco sm kr odžagu

No ja, za prvo silo...

Objavljeno

evo danes spoznal lastnika še ene ninje v celju :D z zelenimi nalepkami je njegova.

post-15096-1217448926_thumb.jpg

post-15096-1217448959_thumb.jpg

post-15096-1217448982_thumb.jpg

Objavljeno

Potem je tvoji motor že popravljen al kko?

Objavljeno

dans okol 15.00 sem šel ponjga, ja je popravlen in pripravljen na kako prodajo če bo šel naprej. sicer pa ga bom obdržal, je pa ko nov, vsi poškodovani deli zamenjani :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!