Skoči na vsebino

Kawasaki Ninja 250 R

Priporočene objave

Objavljeno
ja itak da se jo uporablja

kaj ti je ne al kaj?????

Ja jaz jo, samo sem vprašal, ker mi je eden težil, da se pri visokih vrtljajih prestavlja brez sklopke. Pa se mi je zdelo ful čudno, pa sem potem tukaj vprašal.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

No, ta ninja se z novim letom spet malo podraži, fino za nas, ki jo kupimo drugo leto :mellow: Tisti, ki ste bolj na tekočem, bodo kakšne spremembe na njej?

Objavljeno

Aja, še nekaj, na dks je cena za ninjo 2009 3900€, v tc pa je cena okoli 4600€, kako je lahko takšna razlika?

Objavljeno

Jaz sem kupil modelno leto 2009 za 3900€. Kupil sem pa v tc. Spremembe pa sploh ne vem če so. Nisem še gledal podrobno, ker modela 2008 ne poznam do podtankosti. Se mi pa zdi, da je zadnja luč pri 2009 malce bolj zatemnjena. Nisem pa prepričan. Bo treba preverit.

Objavljeno

Najverjetneje res. Ker to je pa res malo velika razlika. Razen če je to mišljeno za motocikle, ki bodo dobavljeni šele 2009. Ker so mi tudi v tc rekli, da se bodo podražil za približno 400, 500€.

Objavljeno

Misliš, da je potem bolje kupiti še letos in da motor čez zimo doma čaka na novo sezono?

Objavljeno

Kdor ne reskira ne profitira.

Objavljeno

Jaz sem tako naredil. Kupil letos, v homologaciji piše modelno leto 2009, leto izdelave 2008, v prometni bo pa tudi pisalo 2009.

Objavljeno

Na starni je napaka. Modeli 2009 so se podražili iz 3800 na 3900€ in tako naj bi tudi za modele 2009 ostalo.

Objavljeno

Čeprav sem prepričan, da so trgovci še septembra letos zatrjevali, da se bo podražil za 400-500€, kar naj bi kao morai uskladiti cene z avstrijskimi in nemškimi.

Objavljeno
Čeprav sem prepričan, da so trgovci še septembra letos zatrjevali, da se bo podražil za 400-500€, kar naj bi kao morai uskladiti cene z avstrijskimi in nemškimi.

še dobr da ne sz italjanskimi cenami

ker je tam 1000€ več

no sj js se ne sekiram

ga itak že mam :naughty:

hvala bogu

Objavljeno

[quote name='ČIKO24' date='23 Nov 2008 @ 19:27' najlepša si

Objavljeno
sam zelena je še lepša .)

:yes: :yes: :yes: :yes:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno
bikepics-1492805-800.jpg

Hm, kar lepa...

zaje... je pr feltnah :headbang: :unsure:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno
bikepics-1492805-800.jpg

Hm, kar lepa...

zelena je najlepša :whistle:

bela sploh ni tolk lepa

sploh ne paše

Objavljeno
zelena je najlepša

Kawasaki limetno zelena :worship:

Bela je komercjalna in tržna poteza...

Mogoče veste kolk je kot sprednjh vilc, predteka, medosne,...?

Objavljeno

Ali si zaslužite končnico R na koncu?

Ali naj vsi mislijo,

da vozite "Varanderota" ?

Objavljeno
najlepša si

Sj je lepa no, ampak zelena je pa zakon :naughty:

post-19671-1231707643_thumb.jpg

no men je najlepša :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!