skofk Objavljeno September 1, 2009 Opozori Objavljeno September 1, 2009 250 je prešvoh. Razen če si divjak in veš, da se ne znaš kontrolirat.. Potem pa bolje 250.. Tud če si divjak ta motor ni zate.....ker začnejo prehitr tačke drajsat
erch Objavljeno September 1, 2009 Opozori Objavljeno September 1, 2009 Jes mam isto. Fajn motor, kolk mate pa kej km. narjenih. Jes jih mam 9k odkar sm ga aprila kupil. Nobenih težav z njim, sam na 4k se je mal balansa losala. Ja, kar se pa tačk tiče pa res začnejo mal hitr drsat, ampak če res negreš v skrajnosti je kar OK.
tumbl Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 je kdo menjal izpuh? kako se obnese če še koga voziš? kako je na daljših relacijah? ve morda kdo, če je kje v Slovenij na voljo testna vožnja s tem motorjem?! ali pa če je kdo iz okolice domžal?!
skofk Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 Motor za na daljše relacije je super napram 600ccm z enim rezervarjem se da nardit do 450 kilometrov če ne tišiš preveč Se da lepo pelat tud če maš enga odzadi, sam mal bol švoh vleče pol Ta motor je čist dobr za začetnike tud če ni tok močanB), ter za nas umirjene voznikeO:-)
skofk Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 Jes mam isto. Fajn motor, kolk mate pa kej km. narjenih. Jes jih mam 9k odkar sm ga aprila kupil. Nobenih težav z njim, sam na 4k se je mal balansa losala. Ja, kar se pa tačk tiče pa res začnejo mal hitr drsat, ampak če res negreš v skrajnosti je kar OK. Jest jih imam 11k pa tud ni nobenih problemov, sm se odloču da ga bom kar še drug let obdržu:worship: ja mal prehitr začnejo jst unga distančnika na levi tački sploh nimam več mi ga je na racelandu skor vsega pobral:blink:
Mic0 Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 Motor za na daljše relacije je super napram 600ccm z enim rezervarjem se da nardit do 450 kilometrov če ne tišiš preveč Se da lepo pelat tud če maš enga odzadi, sam mal bol švoh vleče pol Ta motor je čist dobr za začetnike tud če ni tok močanB), ter za nas umirjene voznikeO:-) sam un od zadi rabi maw postanka, hehe
skofk Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 sam un od zadi rabi maw postanka, hehe to je pa njegov problem
erch Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 (popravljeno) Jest jih imam 11k pa tud ni nobenih problemov, sm se odloču da ga bom kar še drug let obdržu:worship: ja mal prehitr začnejo jst unga distančnika na levi tački sploh nimam več mi ga je na racelandu skor vsega pobral:blink: Jes ga bom isto še en let imu pomojem. Sej ceno kar vredu držijo. Kar se distančnikov tiče ti pa očitno tud bl levi ovinki ležijo pol Aja pa zadnjo gumo si že menjal? Popravljeno September 2, 2009. Popravil erch
erch Objavljeno September 2, 2009 Opozori Objavljeno September 2, 2009 Nekje med prebiranjem teme sem zasledil tudi vprašanje o menjanju brez sklopke. Sam več ali manj menjam brez uporabe sklopke in prestavlja se odlično.
skofk Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 Jes ga bom isto še en let imu pomojem. Sej ceno kar vredu držijo. Kar se distančnikov tiče ti pa očitno tud bl levi ovinki ležijo pol Aja pa zadnjo gumo si že menjal? V leve ovinke nč ne šparam...v desne pa k neb rad auspuha porajsu:whistle: zdej je že tretja guma zadi ...original sem po parih kilometrih dol vrgu;)
skofk Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 Nekje med prebiranjem teme sem zasledil tudi vprašanje o menjanju brez sklopke. Sam več ali manj menjam brez uporabe sklopke in prestavlja se odlično. To nevem če se lohk brez sklopke šalta...jst nism še nikol tko šaltu.....ja zaenkrat se lohk še prestavlja odlično....enkrat ti bo lohk pa kej v menjalniku začelo ropotat pa boš imel pol
Jure Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 Menjanje brez sklopke navzgor nič ne škodi menjalniku, še lepše se menja, sam prav občutek moraš dobit.. To ga pa itak takoj Na mojem gixxerju je to že skozi prakticirano, pri meni in pri prejšnjem lastniku, pa menjalnik še vedno dela več kot odlično. In podrtega sem imel vmes zaradi serijske napake in lahko iz prve roke povem, da je kot nov, nikjer kakšnih znakov poškodb/obrabe/ipd. Pa itak je splošno znano, da se lahko menja brez, brez kakšnih komplikacij, tako da kar veselo erch 1
LooLekSLO Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 Menjanje brez sklopke navzgor nič ne škodi menjalniku, še lepše se menja, sam prav občutek moraš dobit.. To ga pa itak takoj Na mojem gixxerju je to že skozi prakticirano, pri meni in pri prejšnjem lastniku, pa menjalnik še vedno dela več kot odlično. In podrtega sem imel vmes zaradi serijske napake in lahko iz prve roke povem, da je kot nov, nikjer kakšnih znakov poškodb/obrabe/ipd. Pa itak je splošno znano, da se lahko menja brez, brez kakšnih komplikacij, tako da kar veselo No že zadnjič sem prebral kako veliko ljudi prestavlja brez sklopke. Me pa zanima ali to velja le za SS? Mogoče res butasto vprašanje, vendar jaz sem poizkusil na XT pa nekako ni šlo, pa ne vem zakaj. Je možno, da sem bil prenežen ali pa da je bilo premalo obratov (25 Kw)?
Jure Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 Za vse motorje velja, ne za samo za SS.. Ne vem kako to da ni šlo.. Grob v glavnem ne smeš bit, ker če pravilno delaš, se čisto rahlo in gladko prestavlja.. Mogoče nisi ujel pravega trenutka. Skratka nič na silo počet, če ne gre potem daj raje s sklopko. Glede kw pa mislim, da ne bi smelo bit problema, sicer se lepše menja če malo zavrtiš motor, ampak gre tudi pri nižjih vrtljajih. erch 1
FrigoFrops Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 Mogoče si skos gas držal, pa nč spistil, pol mislim da ne gre. Morš mal medgasa met.
LooLekSLO Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 Mogoče si skos gas držal, pa nč spistil, pol mislim da ne gre. Morš mal medgasa met. Ne, ne. Sem spustil gas. Bom še 1x poizkusil, če pa ne bo šlo bom pa kar nadaljeval s sklopko.
Jure Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 Tako ja, lepo probaj še malo, drugače pa sklopka, ker na silo ne sme it.. Zdej smo pa že fajn forexfan in erch 2
tumbl Objavljeno September 4, 2009 Opozori Objavljeno September 4, 2009 je kdo na tem motorju vozil še kakšno osebo? kako je bilo? se drastično pozna na moči? ps. ima kdo ninjo 250 in je mogoče oz okolice domžal?
erch Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 (popravljeno) je kdo na tem motorju vozil še kakšno osebo? kako je bilo? se drastično pozna na moči? ps. ima kdo ninjo 250 in je mogoče oz okolice domžal? Glih drastično se ne pozna na moči, se pa ! pr kakšnih prehitevanjih ipd. Drugače če se peleš normalno ni nobenega problema v dvoje, v ovinkih pa neboš ravno užival. Popravljeno September 13, 2009. Popravil erch
erch Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 (popravljeno) . Popravljeno September 13, 2009. Popravil erch
MiniMedo Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Nism sigurn, sam a ni omejitev teže na motociklu 150 kg ?! Se mi zdi, da sm nekje prebrau, sam ne me za besedo držat ...
erch Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 za obremenitev pa res nevem točn, sam sm zasledu v navodilih da je nekej tazga ja od 150 do 170 kg se mi zdi. Tako da 2 povprečno težka se lahko peljeta.
KickEm Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 ve kdo kolikšna je cena akrapovica za 250r?
erch Objavljeno Oktober 3, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2009 Enkrat sem zasledil na enem ameriškem portalu da naj bi bla okol 500 dolarjev.
Milaneze Objavljeno Oktober 26, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2009 Baby ninja mi je vse bolj všeč, za naslednjo sezono bi jo znal kar pojerbat. :yes: Če nič drugega je to makina, ki jo je začetnik hitro sposoben totalno premetat tako kot je treba, pa brez strahu in mavca. Za razliko od kakšne uiber scary pile. Še kar poglobljen test 08 fergazerce iz USA: http://www.bestbegin...review-part-1-4 Če je že bilo, ne jamrat, ker je tukaj že 75 strani :zzz: Igorr 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se