motoristek Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 Jaz sem plaval :headbang: še kdo? njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 18, 2007 Deli Objavljeno September 18, 2007 uf.. tole ne zgleda lepo. pri moji sestri so imeli 30cm vode v kleti. potem je pa poklicala gasilce da so črpali vodo ven. pri nas pa na srečo ni nič poplavilo. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Jaz v službi, doma smo na srečo na kuclju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 ja,.. cela pizd***** je bla včeri,... podobna ujma je bla leta `91 za 1. novembra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Treker Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 (popravljeno) Rimske Toplice, 19.september 2007 Pogled z okna.. :o skoraj odrezani od sveta... še sreča, da internet dela :D Popravljeno September 19, 2007. Popravil Treker Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2007 Voda odteka :worship: nekaj slik od zdaj... njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 To pa ni fajn, upam da vse sčrpate do suhega :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Mal na netu pogledal slikce od Bolnice Franje........RAZSULO!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: Pa tako lepe spomine imam na šolske izlete v tisto sotesko.......... Ma.....to je ziher JJ prekletstvo priklical.........da odplakne vse spomine na "rdeče čase"..... :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 :cry: :BUA: Polava Železniki - Fotografije Poplave na Cerkljanskem 1 Poplave na Cerkljanskem 2 Podrte barake v Bolnici Franji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 to lahk nastane kasneje resen problem ce pa bom jaz poplavil, potem bo cela Madzarska v vodi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 (popravljeno) Jaz sem plaval :headbang: še kdo? Mopija pravočasno spravil na suho? Popravljeno September 19, 2007. Popravil MATjuska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Pa kje to živite? al ste vsi v Maleziji na dopustu? obala nč poplav vse morje posrkalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 hudo se je dogajalo tam čez hrib :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...teid=1190204366 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...teid=1190204366 Hudo ... :cry: :cry: :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Pomeni to, da že plačujemo davek na neumnost... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tpo Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Pomeni to, da že plačujemo davek na neumnost... Kdo plačuje? Kaj plačuje? Katero neumnost? Po izračunih meteorologov je bilo padavin v včerajšnjem neurju za 250 do 300 mm/m2. To pomeni, da so se na severni del Slovenije izlile 100 do 250 letne vode. Kdo lahko to predvidi? Ali kdo lahko to vodo ustavi oz. upočasni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Ali kdo lahko to vodo ustavi oz. upočasni? klanc navzgor :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2007 Mopija pravočasno spravil na suho? To je prvo kar sem naredil :worship: in seveda avto... Je pa še druga jeba, da mi je služben avto potopilo do sedežov ... :headbang: njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 To je prvo kar sem naredil :worship: in seveda avto... Je pa še druga jeba, da mi je služben avto potopilo do sedežov ... :headbang: zakaj pa nimaš službenega čolna :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Kdo plačuje?Kaj plačuje? Katero neumnost? Po izračunih meteorologov je bilo padavin v včerajšnjem neurju za 250 do 300 mm/m2. To pomeni, da so se na severni del Slovenije izlile 100 do 250 letne vode. Kdo lahko to predvidi? Ali kdo lahko to vodo ustavi oz. upočasni? Plačuje Janez iz Blatnega Dola plačuje vodarino tvojo"neumnost" predvidi lahko Pečenko odgovoril že Fifty Toplogredni plini,ozon,krčenje gozdov,...skratka vplivajo na jutranjo roso. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Ali kdo lahko to vodo ustavi oz. upočasni? Seveda bi lahko, ampak se mi včeraj res ni dalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Vceraj je bila res kriza.. Pri nas na notranjskem je bil sicer cel dan bolj ali manj suh, sem pa nekaj poslusal po radiju, da je na gorenjskem menda katastrofa.. Ampak si nisem mislil, da je tako resno :xx: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2007 zakaj pa nimaš službenega čolna :whistle: Še bolje podmornico... :kva2: Še malo pa je ne bo več... :yea1: jutri je še en dan... :worship: za akcijo... njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno September 19, 2007 Deli Objavljeno September 19, 2007 Na dnevniku (ob 19h) je bila glavna novica - obnovili bomo bolnico Franjo,neka nepomembna novica - škodo na hiši dobijo povrnjeno samo tisti, ki jo imajo zavarovano proti poplavam ! ... :headbang: .. :headbang: ... :headbang: .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se