skofk Objavljeno September 3, 2009 Objavljeno September 3, 2009 ti mislš ninjarider-ja? kwa se nis učer na ridah ustavu, mi2 sva šla sam po pjačo u špara? :S ne nemislim njega:P on je iz postojne in ne iz lublane;) ustavu se nism ...vozu pa sm se gor pa dol pa tebe ni blo pa sm šu naprej ...kwa sm pa jst vedu kdaj boš nazaj pršu
Irencko Objavljeno September 4, 2009 Objavljeno September 4, 2009 kaj zj ritke, mrbitr pa š dežja nau 1
Klajba Objavljeno September 4, 2009 Objavljeno September 4, 2009 majstori ...još pile zmijine ride , a to i bez kontrole mame Sande!
Klajba Objavljeno September 4, 2009 Objavljeno September 4, 2009 kaj zj ritke, mrbitr pa š dežja nau o ja, je treba upat, pa ga mrbet ne bo
Klajba Objavljeno September 4, 2009 Objavljeno September 4, 2009 pr ns je sonček, še zaenkrat o ja de se svi čez pukl, prnas pa zgleda, de ba zače jet 2
brembo Objavljeno September 4, 2009 Objavljeno September 4, 2009 boli te loli...važn da si na morju ti mi pa ne trob iz vlaka k se mim peleš ;) v lj
snoopy Objavljeno September 4, 2009 Objavljeno September 4, 2009 ti mi pa ne trob iz vlaka k se mim peleš ;) v lj a si se ustrašu???sam da nau na glajze skoču :krneki: bemti vreme...tut drka skos neki...
gandi Objavljeno September 4, 2009 Objavljeno September 4, 2009 Dons nism mogu fočka narest na ridah, mal sm bil pozn, sm ga pa zato naredu v Rijeki, Karlobagu, Maslenici, Obrovcu, Kninu, Gračcu, Plitvicah, Karlovcu, Metliki, Novem mestu... Kr neki fočkov je blo dons ja pa skor 800 prevoženih kilometrov :naughty:. Ou je :evilgrin: 1
brembo Objavljeno September 4, 2009 Objavljeno September 4, 2009 Dons nism mogu fočka narest na ridah, mal sm bil pozn, sm ga pa zato naredu v Rijeki, Karlobagu, Maslenici, Obrovcu, Kninu, Gračcu, Plitvicah, Karlovcu, Metliki, Novem mestu... Kr neki fočkov je blo dons ja pa skor 800 prevoženih kilometrov :naughty:. Ou je :evilgrin: matr ti je lepo sj ne d mi kej fali sam mau sm ti použ ..aja btw..ketna tvoja je zlo glasna
snoopy Objavljeno September 4, 2009 Objavljeno September 4, 2009 2x fočk...pa neki šotoristi so bli dns gor...zgleda da so ride preveč popularne
Ninjaraider Objavljeno September 4, 2009 Objavljeno September 4, 2009 Nč FOČK , sm pridnu delu , edin Snoopy viden v Postojni k se podi po krožnem
gandi Objavljeno September 5, 2009 Objavljeno September 5, 2009 (popravljeno) matr ti je lepo sj ne d mi kej fali sam mau sm ti použ ..aja btw..ketna tvoja je zlo glasna Čet po pravic povem, ma že neki prevoženga, zato se oglaša he he he :naughty: Aja, fočk! Popravljeno September 5, 2009. Popravil gandi
Klajba Objavljeno September 5, 2009 Objavljeno September 5, 2009 Čet po pravic povem, ma že neki prevoženga, zato se oglaša he he he Aja, fočk! Gandi ima motor . Prjatu, glede verige, maži vsaj vsakih 500-700 km, po možnosti na 20.000 menjaj, se ti bo splačalo, tako da ne boš vedel. Na zdravju.
snoopy Objavljeno September 5, 2009 Objavljeno September 5, 2009 Nč FOČK , sm pridnu delu , edin Snoopy viden v Postojni k se podi po krožnem kdo se podi??? :blink: jst sm čist pridn...vozm previdno, po možnosti prepočas...ampak vedno z močno voljo
gandi Objavljeno September 5, 2009 Objavljeno September 5, 2009 Gandi ima motor . Prjatu, glede verige, maži vsaj vsakih 500-700 km, po možnosti na 20.000 menjaj, se ti bo splačalo, tako da ne boš vedel. Na zdravju. Hvala Klajba za nasvet, bom upoštevu, ampak bo mogla veriga počakat par dni še do plače.
brembo Objavljeno September 6, 2009 Objavljeno September 6, 2009 fočk ob 17...wizard..mele..jst..pacient opolnoči se mi pa ni dalo lazit gledat če je kdo gor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se