juree Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 Haha Nevem ce bo..ji bom reku ce pride...Reč mičotu, blah...nevem Men je vazn da je asfalt vroč...pa da je saj en za družbo
biker77 Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 He he he, kva mi je ratal... 666 fotk raj poglej kdo je številka 666
Andrejaa Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 č boš ti bo tut Andreja, dobr 3je smo že ... kdaj je pa tole ratal samoumnevn? no z jutrišnim dnem ne bom več njegov privesek, kr so mi lubico danc poservisiral pridem pa jutr zih a ride ja
osa rider Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 dons 2x fočk . . . . . .:naughty: pa nobenga nikjer znanga . . . . . . sam en stric se je naganju z mv brutale . . . . . na konc je ugotovu da je očala pozabu na parkeđotu . . . . . 2 1
biker77 Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 dons 2x fočk . . . . . .:naughty: pa nobenga nikjer znanga . . . . . . sam en stric se je naganju z mv brutale . . . . . na konc je ugotovu da je očala pozabu na parkeđotu . . . . . ta str..si že kak moped nabavu?
osa rider Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 ta str..si že kak moped nabavu? ne še . . . . . morm počakat da vidim kolk keša bo od zavarovalnice . . . . . tko da dam čim mn svojga keša za novo kobilo! če bo vse po sreč . . . . . in dobim kej ugodno . . . . bi buso vzeu 08 al pa 09 . . . . .kwa ti misliš starina o tej kobili!???:naughty: 3 2
biker77 Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 ne še . . . . . morm počakat da vidim kolk keša bo od zavarovalnice . . . . . tko da dam čim mn svojga keša za novo kobilo! če bo vse po sreč . . . . . in dobim kej ugodno . . . . bi buso vzeu 08 al pa 09 . . . . .kwa ti misliš starina o tej kobili!???:naughty: pol dej za pijačo še predn ga dam prpeleš..k pol ne bo več šanse 3 1
osa rider Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 (popravljeno) pol dej za pijačo še predn ga dam prpeleš..k pol ne bo več šanse zakwa . . . . kwa hočeš rečt . . . .?????:naughty: da je prehuda??? matr si črnogled . . . . a zato si je ti nisi omislu!??:naughty: Popravljeno September 7, 2009. Popravil osa rider 3 2
biker77 Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 zakwa . . . . kwa hočeš rečt . . . .?????:naughty: da je prehuda??? matr si črnogled . . . . a zato si je ti nisi omislu!??:naughty: ni to za vas divjake k mate gas ročico samo na ON ali OFF 5 1
osa rider Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 ni to za vas divjake k mate gas ročico samo na ON ali OFF no no . . . . . jst pa nism tak . . . . . matr . . . . .sej ne divjam. . . . . 3 2
osa rider Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 ufffffff . . . . . . folk!:slap::slap::slap::slap::slap: pa kaj res nimate kej druzga počet, k sam minuse talat!???:slap::slap::slap: matr maste na pretek časa . . . . nekateri v šihtu, namesto da bi delal . . . . se nek pičjo po netu . . . bla bla . . . . nekateri pa k so doma, pa ne vejo kaj bi sami sabo . . . . . pol pa tuki gor z minusi smetijo! :slap::slap::slap: folk navalite z minusi . . . . . . po pravic povedano, dol mi visi za minuse . . . . . GREM STAUT, DA DO JUTR ZVEČER, OB TAMKEM ČASU, BOM MEU . . . . . . GORO MINUSU . . . . HEHEHEHEH FOLK NAVALITE!:naughty: K BI VAM VSAJ RAČUNALNIK CRKNU K KKŠNEM DASTE MINUS . . . . .AJA . . PA NAJDITE SI VSAJ KAK HOBI KI VAS BO SPROŠČAL V PZITIVNEM SMISLU, ČE ŽE NIMATE BL PAMETNEGA DELA! 7 1
juree Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 Osa..dobis par pluskov z moje strani Kaj poj z buso, boš al neboš kupu? 1
Igorr Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 ufffffff . . . . . . folk!:slap::slap::slap::slap::slap: pa kaj res nimate kej druzga počet, k sam minuse talat!???:slap::slap::slap: matr maste na pretek časa . . . . nekateri v šihtu, namesto da bi delal . . . . se nek pičjo po netu . . . bla bla . . . . nekateri pa k so doma, pa ne vejo kaj bi sami sabo . . . . . pol pa tuki gor z minusi smetijo! :slap::slap::slap: folk navalite z minusi . . . . . . po pravic povedano, dol mi visi za minuse . . . . . GREM STAUT, DA DO JUTR ZVEČER, OB TAMKEM ČASU, BOM MEU . . . . . . GORO MINUSU . . . . HEHEHEHEH FOLK NAVALITE!:naughty: K BI VAM VSAJ RAČUNALNIK CRKNU K KKŠNEM DASTE MINUS . . . . .AJA . . PA NAJDITE SI VSAJ KAK HOBI KI VAS BO SPROŠČAL V PZITIVNEM SMISLU, ČE ŽE NIMATE BL PAMETNEGA DELA! Al smo občutljivi.. a maš menstro? :naughty: 3 2
osa rider Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 Osa..dobis par pluskov z moje strani Kaj poj z buso, boš al neboš kupu? Ne se matrat . . . . . .k res, mi dol visi . . . . . . busa . . . .bo . . . . .sam morm vidt kolk se bo švicarska zavarovalnica stegnla . . . . . .k mi je interes, da čim mn dam svojga keša za novo kobilo! 3 1
osa rider Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 Al smo občutljivi.. a maš menstro? :naughty: ne nism občutliv . . . . . menstre pa tud nimam . . . . sam to šinfanje mi gre pa res na k......! jebat ga . . . . . .sm pač dons mal bl zgovorn . . . . .sej veš kak sm, kar mislim tud povem . . . . . v oči! ne pa, za hrbtom bobnat! 4 1
gandi Objavljeno September 7, 2009 Objavljeno September 7, 2009 raj poglej kdo je številka 666 Zdej nism zihr, al je Rio mare, al pa Calvo... Sam to vem, da je ena večja riba.
Sanda7 Objavljeno September 8, 2009 Avtor Objavljeno September 8, 2009 dobro jutro banda....oz zame bo kmal lahko noc mama vam sporoca da se n e bo vec vrnila v slovenijo k je tuki tako fajn da kr ni res za 12.000dolarju lohk kupm dva nova motorja z 0km kawasakija 2000ccm coperja in 1600ccm coperja tourerja....cist neverjetno nove ninje 10x se prodajajo po 8.000dolarju,...se nam kr frkla,...avti taki da glava boli,..lajf,zur vse u izy cist drug svet...sam hrana je u kurcu mi hamburgerji ze gledajo skoz usesa...povrh vsega sm pa se vse zagemblala tko da ostajam se tri tedne najmn tuki...pridni bodte vam posiljam sonce in 10stopin k jih je kle prevec
brembo Objavljeno September 8, 2009 Objavljeno September 8, 2009 dobro jutro banda....oz zame bo kmal lahko noc mama vam sporoca da se n e bo vec vrnila v slovenijo k je tuki tako fajn da kr ni res za 12.000dolarju lohk kupm dva nova motorja z 0km kawasakija 2000ccm coperja in 1600ccm coperja tourerja....cist neverjetno nove ninje 10x se prodajajo po 8.000dolarju,...se nam kr frkla,...avti taki da glava boli,..lajf,zur vse u izy cist drug svet...sam hrana je u kurcu mi hamburgerji ze gledajo skoz usesa...povrh vsega sm pa se vse zagemblala tko da ostajam se tri tedne najmn tuki...pridni bodte vam posiljam sonce in 10stopin k jih je kle prevec mati lepo da si se oglasla ....8000$..to je kolk 6000€ ? uzamem 3 komade
maus Objavljeno September 8, 2009 Objavljeno September 8, 2009 oooo... Sanda ... ti kr pridno dnevnik vod qua je zdj banda ridaška aja ... v nedeljo, tist k je počasne posnetke gledu, ... FOČK
gandi Objavljeno September 8, 2009 Objavljeno September 8, 2009 oooo... Sanda ... ti kr pridno dnevnik vod qua je zdj banda ridaška aja ... v nedeljo, tist k je počasne posnetke gledu, ... FOČK NIsm te nč vidu pussy pa sm mel kamero za počasne posnetke naštimano pa nč. Zate bi rabu koledar he he he :evilgrin:
maus Objavljeno September 8, 2009 Objavljeno September 8, 2009 NIsm te nč vidu pussy pa sm mel kamero za počasne posnetke naštimano pa nč. Zate bi rabu koledar he he he :evilgrin: sj nisi moja baba, da bi na koledar gledu kdaj domov pridem ... nekaterim babe gledajo zamudo v ure
brembo Objavljeno September 8, 2009 Objavljeno September 8, 2009 ravnina nad D ovinkom je popeskana..cela...tko da vozte počas...mogoče pa dobimo now asvalt
gsx750f Objavljeno September 8, 2009 Objavljeno September 8, 2009 Z 8.septembrom postal del rid gradbišče: Smer Planina Postojna Ravnica za ta dolgim ovinkom za parkiriščem Pogrižen asfalt in na DEBELO nametan pesek - MAKADAM po celotni širini ceste!!!!!!! Je sicer označeno.
Sanda7 Objavljeno September 9, 2009 Avtor Objavljeno September 9, 2009 neki slism da vas zebe mi pa se pajsamo v vrocini...ampak paseeeeee goldwinga se za enkrat tud nc ne prtozuje... uglavnm dobro jutro banda ridaska...mi pa pocas spat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se