Robyy Objavljeno December 29, 2010 Opozori Objavljeno December 29, 2010 Božiča je minilo dve leti, odkar je extreme13 udaril v avto, in pojutrišnjem bo 2 leti odkar je umrl. dve leti. hitro gre, on se pa ne stara več in ni več parkiran pod mojo delavnico, sam zato de bi me jezil. . . . . . a je že tolk cajta? res gre hitro to, fotra njegovga pa tud ni nč za vidt zadne dni
Cartman Objavljeno December 29, 2010 Opozori Objavljeno December 29, 2010 (popravljeno) a je že tolk cajta? res gre hitro to, fotra njegovga pa tud ni nč za vidt zadne dni Za letos je zapru štacuno in so na dopustu. Popravljeno December 29, 2010. Popravil Cartman
kewo Objavljeno December 29, 2010 Opozori Objavljeno December 29, 2010 Srečn'ga pa zdrav'ga vsem ridašem upam da bo hitro minilo do toplih nedeljskih večerov na parkirišču s samimi legendami! .) komi čakam LP Kevin
Irencko Objavljeno December 30, 2010 Opozori Objavljeno December 30, 2010 Srečn'ga pa zdrav'ga vsem ridašem upam da bo hitro minilo do toplih nedeljskih večerov na parkirišču s samimi legendami! .) komi čakam LP Kevin uuuuu tu pa tut jst komi čakam
maus Objavljeno December 30, 2010 Opozori Objavljeno December 30, 2010 Jaz tudi komaj čakam, da z legendami kakšno rečem in kufe spijem. Sicer pa ... vse najboljše in najlepše v novem letu.
Sanda7 Objavljeno December 31, 2010 Avtor Opozori Objavljeno December 31, 2010 da še mama napiše eno voščilo........... vsem vam želim,velik sonca,še več novih gum,nč polomlenih kosti,cele motorje,in čim več dobre družbe..srečno
Ninjaraider Objavljeno December 31, 2010 Opozori Objavljeno December 31, 2010 (popravljeno) Vsem RIDAŠEM in RIDAŠICAM želim veselo, srečno, uspešno, ljubezni polno ter z veliko varno prevoženih kilometrov novo leto 2011 Vaš Ninjaraider :evilgrin: Popravljeno December 31, 2010. Popravil Ninjaraider
osa rider Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 Vsem RIDAŠEM in RIDAŠICAM želim veselo, srečno, uspešno, ljubezni polno ter z veliko varno prevoženih kilometrov novo leto 2011 Vaš Ninjaraider :evilgrin: enako!
Irencko Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 še moje končno to voščilo, da bi srečno leto bilo, da ljubezni polne vreče, nič bolezni pač pa sreče... da motorji bi brneli, bi vozniki bli veseli, le iz loncov se kadilo to moje novoletno je voščilo. SREČNO 2011 Robyy, maus, gandi in 5 others 8
maus Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 še moje končno to voščilo, da bi srečno leto bilo, da ljubezni polne vreče, nič bolezni pač pa sreče... da motorji bi brneli, bi vozniki bli veseli, le iz loncov se kadilo to moje novoletno je voščilo. SREČNO 2011
TONTO Objavljeno Januar 7, 2011 Opozori Objavljeno Januar 7, 2011 (popravljeno) Kaj je banda Ridaška, a bo kej ggaaasssaaaaaa :lol: Osa a greva kej ropotat okoli :grim :grim Popravljeno Januar 7, 2011. Popravil TONTO
osa rider Objavljeno Januar 7, 2011 Opozori Objavljeno Januar 7, 2011 (popravljeno) Kaj je banda Ridaška, a bo kej ggaaasssaaaaaa :lol: Osa a greva kej ropotat okoli :grim :grim pa kaj si gluh . . . .a ne slišiš da skoz nek ropota po naših koncih!!!!!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: povej gdaj uletiš . . . pa prfrčim . . . . kwa se dobiva na ridah!???? Popravljeno Januar 7, 2011. Popravil osa rider pajkica in rdeci_vragec 2
TONTO Objavljeno Januar 10, 2011 Opozori Objavljeno Januar 10, 2011 pa kaj si gluh . . . .a ne slišiš da skoz nek ropota po naših koncih!!!!!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: povej gdaj uletiš . . . pa prfrčim . . . . kwa se dobiva na ridah!???? Sam da dež prenehapa te pokličem
Sanda7 Objavljeno Januar 12, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 bo treba kej kawajavo pelat na sprehod
Dr_Jakob Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 Dans se ne, jutr pa ziher en fočk. Ce bo kdo tam, gremo uhka poj na kofi.
THOMPSON Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 FOČK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma si znoru! V Ljubljani kavsneš še preden prideš do konca ulice, toliko je peska povsod.
Robyy Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 V Postojni to vse burja odpihne na stran ceste
thumper Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 Dans se ne, jutr pa ziher en fočk. Ce bo kdo tam, gremo uhka poj na kofi. če greš mem mene se spomn enga starga revmatika ke mora bit na šiht namest na mopiju...
osa rider Objavljeno Januar 13, 2011 Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 dons biu fočk . . . . . :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: nikodr nobenga . . . . rajde samevale! edin ata je dons ropotou .. . . . . aja . . . . . .pa še enga motorista vidu v logatcu. . . . . .če se ne motim . . . .je bil srebrn bmw! drgač pa luštn blo . . . . . snoopy . . . . . .hvala za drinko . . . . . malakai, rdeci_vragec, pajkica in 2 others 5
rdeci_vragec Objavljeno Januar 13, 2011 Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 dons biu fočk . . . . . :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: nikodr nobenga . . . . rajde samevale! edin ata je dons ropotou .. . . . . aja . . . . . .pa še enga motorista vidu v logatcu. . . . . .če se ne motim . . . .je bil srebrn bmw! drgač pa luštn blo . . . . . snoopy . . . . . .hvala za drinko . . . . . Kam je pa sneg šou? Sicer z zamudo, še decemberska... Postojna-Planina Kačje ride Kačje ride Kačje ride Blo je hladno ali neopisen užitek. HyperJack, malakai, DAMI34 in 1 other 4
osa rider Objavljeno Januar 13, 2011 Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 (popravljeno) Kam je pa sneg šou? Sicer z zamudo, še decemberska... Postojna-Planina Kačje ride Kačje ride Kačje ride Blo je hladno ali neopisen užitek. sm biu tud jst ta dan gor . . . . . pa še parking ni bil splužen . . . . .vidim da sva se falila . . . . . Popravljeno Januar 13, 2011. Popravil osa rider rdeci_vragec in bajkr88 1 1
maus Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 ta vikend bo verjetno kakšen FOČK bentley 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se