trebor Objavljeno December 16, 2012 Objavljeno December 16, 2012 Kot nižji uradnik pri Igorjevi hobotnici sem jaz,ki sem tudi določen za prijavo takih dogodgov odgovoren in se opravičujem. Če ste le malo koruptivni vas lepo vabimo 22.8.2012 na kuhančka v Lj S primorsko sekcijo in njenimi pritiklinami :lol: Lp Vabiš nas 22.08.2012 ? Mater si gorenc, to je bilo skoraj 4 (z besedo štiri) mesece nazaj. Nalašč si dal ta datum sedaj ven, baraba , samo, da ti ne bo treba plačat runde, dveh ali več :jezen . Nalašč pridem 22.12. in to žejen, zelo žejen :beer1: . LP Robert 5
DAMI34 Objavljeno December 16, 2012 Objavljeno December 16, 2012 Kaj je treba prinest iz Celja? odojka po možnosti 3
DAMI34 Objavljeno December 16, 2012 Objavljeno December 16, 2012 Nisem vedu da so primorci gorenci postal,za dva dni si po eno porcijo pasulja skuhajo al kwaj :grrr je treba šparat, pa nej stane kokr hoče!!!! 1
DAMI34 Objavljeno December 16, 2012 Objavljeno December 16, 2012 Sem opazil ja. Zato pa jaz branim to ljubljansko močvirje do zadnjega! Že to je precedens, da so lastniki Kawasakijev hvalijo s kwak in z žabo. TO JE NAŠE. LUBLANSK! JASN?!! :naughty: kwa je mona? Kwak 4
Kmet2 Objavljeno December 16, 2012 Objavljeno December 16, 2012 Kok frocov maš? End of discussion. Dr_Jakob,če se zmeniš in obljubiš,da prideš se ne zgovarjaj,namreč nisi edini ,ki jih imaš in jaz nisem edini ,ki si jih ne želim...End of discussion. 2
Dr_Jakob Objavljeno December 16, 2012 Objavljeno December 16, 2012 odojka po možnosti Meni praviš za odojka? A si slučajno pozabu na fiasco na mojem 29. RD? Kok frocov maš? End of discussion. Dr_Jakob,če se zmeniš in obljubiš,da prideš se ne zgovarjaj,namreč nisi edini ,ki jih imaš in jaz nisem edini ,ki si jih ne želim...End of discussion. Kmjet... Tisto, kar obljubim, vedno naredim, In pa: Nikoli nikomur nič ne obljubim.
pik1 Objavljeno December 16, 2012 Objavljeno December 16, 2012 Kok frocov maš? End of discussion. Kdo pa hoče bit primorc?? Še sami nočete bit. Ostaloslovenci vam samo pomagamo, da vsaj zgleda, da vas je malo več in da se sploh lahko organizirate :D Ma kaj si mona ????? :lol1: 1
DAMI34 Objavljeno December 17, 2012 Objavljeno December 17, 2012 Meni praviš za odojka? A si slučajno pozabu na fiasco na mojem 29. RD? ob priliki dotičnega dogodka 29+-1 moram priznati v danem momentu nisem bil preveč priseben, sicer pa: iz napak se človek največ nauči 1
osa rider Objavljeno December 27, 2012 Objavljeno December 27, 2012 A bo dons kdo kej gor . . . . . na ridah!????? Bi mal uletu . . . . . ene parkrat odpelat gor pa dol . . . . .
thumper Objavljeno December 27, 2012 Objavljeno December 27, 2012 (popravljeno) Sem opazil ja. Zato pa jaz branim to ljubljansko močvirje do zadnjega! Že to je precedens, da so lastniki Kawasakijev hvalijo s kwak in z žabo. TO JE NAŠE. LUBLANSK! JASN?!! :naughty: še vlado pa župana prištej pa bo komplet abrambn načrt ... No kooončno bomo neki dubili tud mi navadni,za svoj nesebični trud in železno roko ki jo potrebuješ,da lohk kidaš z primorsko lopatko P.S. tako lopatko ko je sabo prnesu šef Igor sem jz imel v peskovniku ko sem bil star 2 leti no je pa res da se v Kočevju že rodimo z njo,kot obvezno opremo,saj preden se naučimo hodit si moramo prvo skidat sej vam dajo tud žiletke u zibko k ste tolk kosmati k medvedi ... Popravljeno December 27, 2012. Popravil thumper
Kmet2 Objavljeno December 27, 2012 Objavljeno December 27, 2012 še vlado pa župana prištej pa bo komplet abrambn načrt ... sej vam dajo tud žiletke u zibko k ste tolk kosmati k medvedi ... Po glav kokr se spomnm sva oba glih ..... :lol:
thumper Objavljeno December 27, 2012 Objavljeno December 27, 2012 Po glav kokr se spomnm sva oba glih ..... :lol: ne ne ... ti si plešast ... men pa lasje zapuščajo noro glavo in se preseljujejo na bolj udobno mesto...
Kmet2 Objavljeno December 27, 2012 Objavljeno December 27, 2012 ne ne ... ti si plešast ... men pa lasje zapuščajo noro glavo in se preseljujejo na bolj udobno mesto... Na hrbet a 2
Kmetica2 Objavljeno December 30, 2012 Objavljeno December 30, 2012 2x fočk zjutraj -2, popoldan -0.5 drugač nas pa klopce kar pogrešajo 4
osa rider Objavljeno December 30, 2012 Objavljeno December 30, 2012 (popravljeno) 2x fočk zjutraj -2, popoldan -0.5 drugač nas pa klopce kar pogrešajo Jp . . . . sm za nazaj se tud ustavu in naredu fočk! Dami . . . .za nazaj . . .od vikija . . . . pa do razdrtga je pa letelo!??? A?? 14 . . . . .16 . . . . celo 18 . . . . . . z ničlo zadi!!!! :grim Popravljeno December 30, 2012. Popravil osa rider 5
Kmet2 Objavljeno December 31, 2012 Objavljeno December 31, 2012 Počk......ni slik.....blo premrzl,tud scal nisem do doma :grim 3
DAMI34 Objavljeno December 31, 2012 Objavljeno December 31, 2012 Jp . . . . sm za nazaj se tud ustavu in naredu fočk! Dami . . . .za nazaj . . .od vikija . . . . pa do razdrtga je pa letelo!??? A?? 14 . . . . .16 . . . . celo 18 . . . . . . z ničlo zadi!!!! :grim Fajn je šlo, kljub mokroti po cesti...sva prav rabla mal pretegnt cilindre.... 1
pajkica Objavljeno December 31, 2012 Objavljeno December 31, 2012 Fajn je šlo, kljub mokroti po cesti...sva prav rabla mal nategnt cilindre.... ja sej, ku bi kej druzga ne lih cilindre 1
DAMI34 Objavljeno December 31, 2012 Objavljeno December 31, 2012 ja sej, ku bi kej druzga ne lih cilindre Sej tvoj je, na obali Pirana pred vsemi....a rabiš dokaze? 1
pajkica Objavljeno December 31, 2012 Objavljeno December 31, 2012 Sej tvoj je, na obali Pirana pred vsemi....a rabiš dokaze? ne rabm, ne pomaga mislim dokazi
DAMI34 Objavljeno December 31, 2012 Objavljeno December 31, 2012 ne rabm, ne pomaga mislim dokazi bom drgač povedu, js sm se na obali šparu, da sm pol doma lahko brusu....kolenčku....po zadnjem....ahhhhhhhhaaaaaaaaa.... 1
pajkica Objavljeno December 31, 2012 Objavljeno December 31, 2012 bom drgač povedu, js sm se na obali šparu, da sm pol doma lahko brusu....kolenčku....po zadnjem....ahhhhhhhhaaaaaaaaa.... a si spet slabo spau al kaj? teb se pa vse živo sanja vidm.....
DAMI34 Objavljeno December 31, 2012 Objavljeno December 31, 2012 a si spet slabo spau al kaj? teb se pa vse živo sanja vidm..... zavist te daje..zmrzljivka 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se