Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

Verjamem,nekaterim grejo pa vsi,ki sekajo na živce,ne glede na to kaj vozijo.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Verjamem,nekaterim grejo pa vsi,ki sekajo na živce,ne glede na to kaj vozijo.

To cist drzi, ampak sekat z motorjem je preizkusanje darwinove teorije o prezivetju bolsih/pametnejsih, sekat z avtom pa poskus umora.

Focka pa nc. Morda jutri.

Objavljeno

Jest bi vsakemu ki ovinka ne zna spelat po svoji strani odvzel voznisko. Pa naj bo motorist ali traktorist. In ja..tukaj izvzemam tiste ki ne morejo. Razni sleparji ali avtobusarji. Samo ce ne gre naj majo klincevo spremstvo ali grejo po drugi poti ali naj robo in ljudi vozijo z manjsimi prevoznimi sredstvi.

Sicer pa tole dogajanje danes gor..no..nekak se nisem glih fajn pocutil..

Objavljeno

kere budale na ridah dons.... en z srebrnim porsejem je v tazgornemu ovinku nad klopcam (tam kjer folk gleda iz grmouja) prgonu po cist nasprotnem pasu ko budala...ceu frajer... nevem ce je bil z ogledalom 30 centi od ograje nasprotnega pasu... ce bi tisti ki so takrat kolenckali to vidl bi parkeral 100%...

To so "športni vozniki", ki ne znajo z avtom slediti neki malo bolj zaprti liniji v ovinku, pa si morajo ob vsem svojem talentu in znanju ovinke "ravnati". Jeba je, če naletiš na takega Šumaherja sredi ovinka. Ride pa so preko vikedov itak za pustit na miru... preveč raznih talentov se najde tam. Boljš preko tedna v miru malo potelovadit...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ni fora sploh v telovadbi. Se pa cisto nic ne cudim da se kakemu prebivalcu Planine vcasih odpelje..

In res cudno da ni kaka patrulja prisla malo umirit zadevo..

Objavljeno

FOČK :jezik:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

A je včeraj slučajno kdo od forumovcev snemal oz. fotografiral v ovinku pod klopcami? Okrog 19h +/- 1h ;)

Objavljeno

No danes pod vecer pa je bilo nekaj prisotnih ampak sem samo pihnu mimo, ker je bilo dovolj potepanja popoldan :P

Objavljeno

fočk :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Fočk, z avtom. A to vela  :jezik:

pogojno, če si kolenčkal :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

vela NE :ras:

Objavljeno

pogojno, če si kolenčkal :P

Bom drugič takole  :ninja:

knee_down.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

ampak mora bit ALFA :jezik:

Objavljeno

Jst sm šel tud mim. Upisat se mi pa ni dal :P

Objavljeno

v soboto fočk

en starejši gospod je mladincem kolenčnike popravljal

en drug gospod pa suzukiju dušo vadil

Objavljeno

Včeraj je imela srebrna Opel Vectra GTS (Provida) v ridah enega motorističnega "gosta" parkiranega ob strani z lučkami....

Objavljeno

Včeraj je imela srebrna Opel Vectra GTS (Provida) v ridah enega motorističnega "gosta" parkiranega ob strani z lučkami....

OPC.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

OPC.

Oprosti

Pa te

Casiram :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!