Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
čak mal a ni blo govora o tovornem vlaku

zdej če bo potniški,pol zna bit res ku v teatru :whistle:

Jst se nebom nikol več z vlakom vozu če bo snoopy na potniških :whistle: :whistle:

Objavljeno
čak mal a ni blo govora o tovornem vlaku

zdej če bo potniški,pol zna bit res ku v teatru :whistle:

ja tovorni ja...kje pa misleš da bojo "klobase"?al pa filane paprike :D

Jst se nebom nikol več z vlakom vozu če bo snoopy na potniških :whistle: :whistle:

maš prov...ti nisi za na potniškega...ti zi žival morš it na tovornega :lol1:

Objavljeno
maš prov...ti nisi za na potniškega...ti zi žival morš it na tovornega :lol1:

Če sklepamo po tvojen nicku spadaš v isti razred :whistle: :whistle:

Objavljeno

vagona za risane junake mislm da še ni hehehe

Objavljeno

danes bil na ridah,pil pijačo z ninjo rider, jurko in brat od nije rider . . . . nekaj malega je bilo videti motoristov ki so uživali!!! :worship: mater me je trgalo da bi šu mal z ljubico . . . . . pa nemorem!!! :angry: :headbang: sem dal tank popravit!!! :rolleyes: ljubica pravi da brez bencina ne gre!!!! :headbang:

Objavljeno

jest bom v ponedeljek mal sprobal..zdej še ne morem..služba pa ni gum še..naredu pa servis danes..tko da v ponedeljek pičim na morje..čez ride seveda

Objavljeno

jz sm šla tud čez ride dol ma je blo že mrzlo pa fajhtne so ble sploh gor na vrh

in prvič sm tisto zares opazila spominsko ploščo kje se je leta 2005 smrtno ponesrečil motorist

jutr pa spet veselo na motor dns sm raziskovala brkinske ceste in pogruntala da mamo slovenci tud TATRE,pa še cesta do njih iz pivške smerji je fina :worship:

Objavljeno

Kdaj bo jutri kdo gor?

Prideva mogoče, če ne zmrzneva do Logatca. :whistle:

Kje je najina olika?!? :headbang:

Seveda: POZDRAVLJENI VSI SKUPAJ! :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)
Kdaj bo jutri kdo gor?

Prideva mogoče, če ne zmrzneva do Logatca. :whistle:

Kje je najina olika?!? :headbang:

Seveda: POZDRAVLJENI VSI SKUPAJ! :winkiss:

Pozdrav nazaj.

Sta se le zbudila po zimskem spancu zapečkarja? :whistle: :whistle: :naughty: :naughty:

Mogoče pa se da kej zment da se dobimo gor, sam pokličta če nebota zmrznla do tle...

Popravljeno . Popravil condor
Objavljeno
jest bom v ponedeljek mal sprobal..zdej še ne morem..služba pa ni gum še..naredu pa servis danes..tko da v ponedeljek pičim na morje..čez ride seveda

Jst tud mogoče z motorjem v ponedeljek, če bo vse potekalo zadost hitro :whistle: :whistle:

Objavljeno

se zna zgodit da bom danes čričkala v smeri morja in po bljižni okolici rid

upam da se kmal ti oblaki razkadijo in da že začne sonce žgat k drgač ne vem če bo teh obljbljenih 12stopin,za enkrat bl slabo kaže

Objavljeno

tudi jaz :P komi čakam, se widma :naughty:

Objavljeno

iiiiiiiiii kuk te je blu lepo videt po dolgmu cajtu na motorčku na ridah z novim kombinzonom in kitko pod čelado :winkiss:

dns oz mal prejle nazaj cca 20min smo blo gor jaz pa rumenicestak,irencko in baubau hehe zapomnla sm si

btw:jurko a te je kej zamikal k sm se mim pelala :naughty:

130efb65b5f1844bea3992eac03e43c74.1.gif

Objavljeno
iiiiiiiiii kuk te je blu lepo videt po dolgmu cajtu na motorčku na ridah z novim kombinzonom in kitko pod čelado :winkiss:

dns oz mal prejle nazaj cca 20min smo blo gor jaz pa rumenicestak,irencko in baubau hehe zapomnla sm si

Gorenjci smo se pa peljali, ko ste vi kvačkali na The Ovinku! pa LP :worship:

Objavljeno

vagona za risane junake mislm da še ni hehehe

:baa: :stupid:

Dns tut jst šel čez ride :OK: sicer na 4 kotačih sam vseen...spomini...želje...mater me je zrajcal...morm čimprej zrihtat...

če ne druzga da bom k moji u izolo šu kdaj pogledat(upam da februarja ne bo snega :rolleyes: )

Objavljeno

FOČK :P

Objavljeno

He he, dobr je blo :P !

Objavljeno
:baa: :stupid:

Dns tut jst šel čez ride :OK: sicer na 4 kotačih sam vseen...spomini...želje...mater me je zrajcal...morm čimprej zrihtat...

če ne druzga da bom k moji u izolo šu kdaj pogledat(upam da februarja ne bo snega :rolleyes: )

Pa misliš da bo vlak potegnu čez ride? :unsure:

Objavljeno
Ja kje hudiča si jih pa zgubu? :unsure: :evilgrin:

hja,strojanovi so mi jih odnesli :naughty:

pa sj se itak sam po zadnji skos voziš...kaj ti rabiš vilce... :D

pa vzam žlico ane :lol1:

daj me hecat :headbang:

Objavljeno

seveda me je :rolleyes: sem mislil, da se boš ustavla, pa da me boš mal na balanci peljala :glare: jaz maham ti pa wrooom naprej,briga tebe :winkiss:

Objavljeno
mal te pa lohk no :whistle:

no malo pa lahko

Objavljeno
Pa misliš da bo vlak potegnu čez ride? :unsure:

pomoje da bo...če ne pa še tebe zaprežemo...pa na palco pred tabo obesmo litr cvička...pomoje bo ratal kaj praviš?? :krneki: :worship:

Objavljeno

Hm,pomoje bi tak šov k se ne bi skos do Postojne ustavu... :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!