Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

Ooo, šele zdaj sem videl, da imaš RD :)

Ja vse najboljše a ne, veliko lepih in varnih km, veliko hitrih krogov po pisti (seveda brez kakšnih zapletov ali padcev), predvsem pa da vsi skupaj varno končamo tudi sezono 2008. :beer2: :beer2: :beer2:

Pa dobro praznuj :OK:

Objavljeno

Jurko vse naj,naj za tvoj RD :yea1: ,pa velik varnih km ti želim :hooray: .No kje ga bomo pili? :beer2: :drunk:

Objavljeno

no pa še tukaj na ridah za Jurkota :beer2:

Objavljeno

a bo dons kakšen na RIDAH, da dam za pijačko,pa da se vidimo :blush:

Objavljeno

vse najbolš stari :D

jst grem zdele ke čež...sam se še nekje ustavm :whistle:

Objavljeno

Danes in jutri ne morm :( .. sem zaseden, ampak, če bo tako vreme, kot je napovedano, bom čez vikend sigirno kaj mimo prišel :beer2:

Objavljeno
Gledal na vreme.si v soboto naj bi bilo do 14 stopinj.Verjetno na rijeki še kakšna stopinja več...Tako da se bo treba mal do grobnika zapelajt :naughty: juppiiii

sam bojda bo nedelja še toplej. sem gledal na pro-vreme. sonček, do 15 stopinj. Se bomo zapelali kaj do morja :):),mogoče pa še kej na ride pridem pogledat.

Objavljeno

jure tud iz moje strani vse najbolše

sej bi ti na ride prišla voščit pa me je zadn izlet na ride stal prehlada :headbang:

upam da se čim prej pocajtam pa da grem na motor k zame je od danes do pondelka zutrej vikend :whistle:

Objavljeno
upam da se čim prej pocajtam pa da grem na motor k zame je od danes do pondelka zutrej vikend :whistle:

Se pravi si zadela 6-tico, da je tolk kratek premor od šihta, prehlad je samo izgovor :whistle: .

Objavljeno

ma ne verjamem 6ko bi jz mim grede pognala v zrak,ne bi rabla bit na dopustu sploh

čeprov sedmice se tud ne bi branila hehe

Objavljeno
Jst bom sobota pozno popoldne na ridah!Verjetno...Oz kak se mi zdi :D :D

po pa direkt na rihmberge? :naughty: :naughty:

ala ritke, dns pa sam slavlenček gor... ala š enkat vse naj naj, pa tnx za pjačko :P :winkiss:

Objavljeno

Jst sm biu tud dns gor, sam mal kasnej...

Objavljeno

ATA.... skos čekeraš temo, napiš kej... kaj kosilnca kej napreduje? bo kmal na ridah stala? :whistle: :whistle:

Objavljeno
ATA.... skos čekeraš temo, napiš kej... kaj kosilnca kej napreduje? bo kmal na ridah stala? :whistle: :whistle:

ja kaj čm, tank bo, upam!!!! :rolleyes: dns nisem utegnu poklicat, da vidim če je fertik, jutr pa sigurno zvem! :wacko:

Objavljeno
Dobra ideja, drugač pa pade Grobnik 8. 3. če bo vreme :P !

če čebula nebi bila b. . . . stari če nebom delu, grem z vami!!! :yea1:

Objavljeno
ja kaj čm, tank bo, upam!!!! :rolleyes: dns nisem utegnu poklicat, da vidim če je fertik, jutr pa sigurno zvem! :wacko:

Držimo pesti.

Objavljeno

condor...

Motocikel: mogoče še... mogoče pa tud ne...

Kva je tu zdej? Ne bo več nobenga kojna v garaž?

Objavljeno
Nedelja do 15 stopinj :D

Držim pesti da se vremenoslovci le niso zmotil.

@racon ...

Objavljeno
Držim pesti da se vremenoslovci le niso zmotil.

@racon ...

js tud... mi bo še vroče, če se bom žez ride peljal... bom senco iskal :lol1:

Objavljeno

En lep pozdrav vsem ridašem. Kmal se vidmo na dveh kolesih. Tut jaz sm vidu lepo napoved za vikend :grim

Objavljeno

Hey! Bo jutr kdo na ridah popoldne?? Mejbi bom šla mal pogledat, če je še vse na svojem mestu... :D

Objavljeno

Vidm da se že kr veselo vozte... že kak mesec!?

Mene pa še vedno trese v avtu :kva2: kaj šele da bi šu na motor!? ... sm bl zmrznjene sorte...mam raj vročino k mraz. :krneki:

Objavljeno
js tud... mi bo še vroče, če se bom žez ride peljal... bom senco iskal :lol1:

En lep pozdrav vsem ridašem. Kmal se vidmo na dveh kolesih. Tut jaz sm vidu lepo napoved za vikend :grim

o 2 zgubljenčka sta se najdla

hehehe

kaj je zdej kdo bo pa mene gor na ride prpelu k mam nag motor :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!