Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

a ste me kej pogrešal sm bla skor cel dan brez neta

še dobr da mamo to temo in v njej same sposobne ljudi ki mi pomagajo na razne načine :worship: tnx condor :winkiss:

Objavljeno
a ste me kej pogrešal sm bla skor cel dan brez neta

še dobr da mamo to temo in v njej same sposobne ljudi ki mi pomagajo na razne načine :worship: tnx condor :winkiss:

no problem

Objavljeno
no problem

Smo preživeli ;) čer :winkiss:

Objavljeno
no problem

Ej sory mal sm falil to sm namenu sandi!

Objavljeno

JJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE---------------------------SSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE----------------------NNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII------------------CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
JJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE---------------------------

SSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE----------------------

NNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII------------------CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :evilgrin: :evilgrin:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

bomo vidli kaj bodo naredili na 5 tekmi. Upam, da jim je dalo kej zaleta....

Objavljeno
dejte deje

kaj pol nedelja -via morje in nazaj

Valda, kdaj je start ;) ?

Objavljeno

Ta vikend bom sigurno vsaj enkrat gor ... kdaj pa še ne vem .. odvisno od .... :whistle: :naughty:

Objavljeno

Lih kar pršu dol. Ma je spousko in pa mrzlo BBBRRRRRR BBBBRRRRR. :headbang: :headbang:

Kdaj so pa vse stebričke odvil??, sm šele dns opazu :whistle: :whistle:

Objavljeno

odvil?? :blink: kaj odvil??a jih ni več tm????

Objavljeno
odvil?? :blink: kaj odvil??a jih ni več tm????

teb se vid de maš zimsko spanje :lol1: :lol1: ...zime je konc...zbud se že no :whistle:

Objavljeno
bastards :)

Jaz imam pa menjalnik za SUZO za prodat! Kdo ve za kakšnega kupca? :slap:

Objavljeno
teb se vid de maš zimsko spanje :lol1: :lol1: ...zime je konc...zbud se že no :whistle:

kaj se je odvil???a ni več ograje al kaj???

nč ne kaperam...pol me pa še zajebavat :cry:

jst rabim za 99 l. obešalnik za na balanso

Objavljeno (popravljeno)

Se hecaš, al si resen? :P

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno (popravljeno)

Na jesen jih je ekipa povila s peno. Sedaj jim je pa nekdo to peno vzel dol, ali pa na kratko odvil.

Prej so bili obviti sedaj so pa odviti HA HA ha. Mar jih bi stran vzel pa bi bil mir.

Popravljeno . Popravil TONTO
Objavljeno
Se hecaš, al si resen? :P

Oprosti, mal te moram! Vem, da te malo grize, pa bomo že kaj našli....Do takrat pa :beer1:

Objavljeno

ta peno je nekdo uzel za polaganje laminata :naughty:

kdaj pol fura u nedeljo rečemo zbor na ridah ob 13h pa smer morjeee

Objavljeno
ta peno je nekdo uzel za polaganje laminata :naughty:

kdaj pol fura u nedeljo rečemo zbor na ridah ob 13h pa smer morjeee

Men odgovarja. :whistle:

Objavljeno

da vidmo kaj bojo še ostali djali :naughty:

Objavljeno

a misliš laze :unsure: ....ja zarad mene se lohk tud u lazah na mostičku dobimo,bo full romantično :naughty:

Objavljeno
a misliš laze :unsure: ....ja zarad mene se lohk tud u lazah na mostičku dobimo,bo full romantično :naughty:

romantiko pa jest drgje zganjam :naughty:

Objavljeno

kaj hočeš rečt da mostiček ni kraj za romantiko :headbang: ti pa res nis prov nč romantičen :rolleyes:

Objavljeno
kaj hočeš rečt da mostiček ni kraj za romantiko :headbang: ti pa res nis prov nč romantičen :rolleyes:

sej za drugo kot za svojo ne rabim bit a ne ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!