Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

Fifty roky fingi greste jutri na raceland??

Objavljeno

Hm, jest na žalost ne, mam v planu austrijo..., tko da mogoče naslednji teden :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno

če grem ju3 kupt avto (če ne bo prodan), poj me ne bo na raceland :) drgač pa pridm 100000% :OK:

do kdaj mate namen bit tm? mugoče pridm popoldne :P kljub temu da grem po avto v Celje.

Objavljeno

aja sej res hehe. Ja jst še nč nevem kako in kaj če gre dex pa condor pa miha pa tisti pol grem mogoče z njimi...ej a roky gre??

Objavljeno

mater ste PI... CE!!! pa sej to ni res!! jst vem, če letos nebo snega se bom furu celo zimo!!! met kosilnico v garaži, jo gledat da se nevoziš, je zlo teško!!! :whistle: folk, pa kaj ste tamladi taki mehkužci!!!?????? jst sem se včasih vozu v sami ubogi bundi in kavbojkah, pri -15 ih stopinjah pa mi nič ne fali! :naughty: današnja mladina ste vsi RAZVAJENI MAMINI OTROCI!!! :headbang: dejte se mal zdramit, kje vam je mladost??? :whistle:

Objavljeno
aja sej res hehe. Ja jst še nč nevem kako in kaj če gre dex pa condor pa miha pa tisti pol grem mogoče z njimi...ej a roky gre??

roky še ne ve.. njemu bolj odgovarja drug tedn. on gre ju3 vrjetn v železno kapljo :) mene osebno velik bolj mika raceland. k js v temu času neb več uživov čez železno kaplo se furat.. tm je asvalt mrzu k svina & drsi zarad tega :)

Objavljeno
mater ste PI... CE!!! pa sej to ni res!! jst vem, če letos nebo snega se bom furu celo zimo!!! met kosilnico v garaži, jo gledat da se nevoziš, je zlo teško!!! :whistle: folk, pa kaj ste tamladi taki mehkužci!!!?????? jst sem se včasih vozu v sami ubogi bundi in kavbojkah, pri -15 ih stopinjah pa mi nič ne fali! :naughty: današnja mladina ste vsi RAZVAJENI MAMINI OTROCI!!! :headbang: dejte se mal zdramit, kje vam je mladost??? :whistle:

kdo pa je reku d se namo fural :D dokler bojo ceste prevozne se bomo fural :OK: saj js :P

Objavljeno
upam da bo še lepga vremena in da pade še ena dva jurja kilometrov letos

pa da bi blo vsaj ene +25,da vam bo mal hudo k se poslavljate iz cest

pa upam da vas bom fajn rajcala ko se bom vozila po cest :naughty:

Me too :worship:

Vozim se dokler je registracija "ON" :whistle: (2007/08)

Objavljeno

Jst pa dex in fabo gremo z auti, kontaktirej miha če bo šu, je pa trenutno na marofu, vprašanje če se mu bo dalo jutri :whistle: :whistle:

Objavljeno
Jst pa dex in fabo gremo z auti, kontaktirej miha če bo šu, je pa trenutno na marofu, vprašanje če se mu bo dalo jutri :whistle: :whistle:

men je miha reku da bo šu :D tko je še učer govoru in predučerišnem.. je reku da bo čist nor dirkaln vikend.. najprej marof, poj pa raceland :D

Objavljeno

Stari, to niso "razvajeni mamini otroci", to so EUROCREM generacija :whistle:

Ti si pa še iz tastare ĐINS (jeans) generacije he he he :evilgrin:

Objavljeno
Stari, to niso "razvajeni mamini otroci", to so EUROCREM generacija :whistle:

Ti si pa še iz tastare ĐINS (jeans) generacije he he he :evilgrin:

PA ŠE PROU MAŠ IN TO PREKLETO PRU!!! :kva2:

Objavljeno

danes sem šla čez ride ob mal pred 16h pa ni blo nobenga pa sm šla pol še enkrat ob 18h skoz tud ni blo žive duše

sem pa nardila postanek na spodnjem parkingu je full v redu :worship:

Objavljeno
men je miha reku da bo šu :D tko je še učer govoru in predučerišnem.. je reku da bo čist nor dirkaln vikend.. najprej marof, poj pa raceland :D

c c c ne bo znesl :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno (popravljeno)
Itak da bo še lepga vremena....sploh pa oktober :P . Ta teden pa bo od nedelje cel lep in topu, tko da na morje ga pa bomo še žgali :OK: :OK:

jst jut začnem, žgat prot morju mislm :naughty: gre kdo zram?

osa, fotrčk, ti se pa ne razburjej... špari živce, jih boš še rabo! pa neč bat, jst moje lubice letos ne pospravm, se raj preselim kukr d bi mogla štrajkat :P

Popravljeno . Popravil Irencko
Objavljeno
c c c ne bo znesl :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kva je narobe? :closedeyes:

Objavljeno
Naj bo, upam da mi bo uspelo, jst sm predvsem zakluču zato k sm zadno gumo predru :whistle: :whistle:

A poj jutr neboš vozu? :unsure:

Jest grem, če bo Fifty šu...Lahko mi na PM daš številko pa če bomo šli ti pošlem sms :)

Objavljeno
A poj jutr neboš vozu? :unsure:

Seveda da bom, FZ6 on slick :whistle: :whistle:

Objavljeno
Seveda da bom, FZ6 on slick :whistle: :whistle:

:OK: :OK: kdaj pa boste vi dol?

Objavljeno
:OK: :OK: kdaj pa boste vi dol?

Okrog 0900

Objavljeno
Okrog 0900

Uf boste pa zgodni :unsure: Jest, če pridem bom okol 13.30 :hmm:

Objavljeno
jst jut začnem, žgat prot morju mislm :naughty: gre kdo zram?

osa, fotrčk, ti se pa ne razburjej... špari živce, jih boš še rabo! pa neč bat, jst moje lubice letos ne pospravm, se raj preselim kukr d bi mogla štrajkat :P

Jaz če bo vse prav grem popoldne prot morju tam okol 2h, pa seveda še do rid mal pogledat...upam, da se mi načrti ne sfižijo :whistle:

Objavljeno

jz bom šla pa že prov kmal tja do morja čez ride seveda :naughty:

Objavljeno
jz bom šla pa že prov kmal tja do morja čez ride seveda :naughty:

hey beyba, kdaj ti letiš dol?

prid na kavo u izolo pop.

upam se kej vidmo, sončk že nažiga, tk d nwm kaj čakate vsi :naughty: :whistle:

papa!

Objavljeno

a si ti že dol u novmu drugmu domu :naughty:

mogoč pa es pridem oz 100%če se bom odločila za slo obalo,k neki me magistralka matra :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!