Skoči na vsebino

Kačje Ride III

Sanda7
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

bi bil cajt..pa me baba nikamor ne pusti več..

ubogiiiiiii . . . . . . bo že . . . . k se bo ljubezen shladila . . . . . do takrat . . . :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

By the way... ko smo že pri dobrih ljudeh. Vesel bi bil, ko bi po kakem kanalu izvedel BrrumBrum-ovo GSM, ker nikakor ne uspem poslati mu kakega PM-a... Češ da jih ne sprejema.

najmanj tale nick je še njegov

Popravljeno . Popravil misty
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

k se bo ljubezen shladila . .

ne bo ne bo :naughty:

ampak pridem vseeno kej okol..

mogoče tut ONA :whistle:

če mi jo uspe prepričat :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

By the way... ko smo že pri dobrih ljudeh. Vesel bi bil, ko bi po kakem kanalu izvedel BrrumBrum-ovo GSM, ker nikakor ne uspem poslati mu kakega PM-a... Češ da jih ne sprejema.

Jst dobr človk zihr nism, ampak mam pa telefon - 031 345 914. :)

Lp, Simon

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2x fočk....nbenga gor...en čik skadu,pa naprej šu...drgač pa na morju...lepih 15 stopnj...čez rovte v žiri,pa n vem kolk...sam mrzl kt pr norcih... :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2x fočk....nbenga gor...en čik skadu,pa naprej šu...drgač pa na morju...lepih 15 stopnj...čez rovte v žiri,pa n vem kolk...sam mrzl kt pr norcih... :BUA:

si se pelu okrog 15h domov z morja? Po ac gor iz kopra??

Popravljeno . Popravil Ole
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jop,jop...je preveč zeblu d bi šu po stari...

haha...sej letel si pa tud...ku te je tist C5 vidu prlimanga na svoji riti se je lepo umaknu...jst pa vse opazoval z distance.. haha

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

haha...sej letel si pa tud...ku te je tist C5 vidu prlimanga na svoji riti se je lepo umaknu...jst pa vse opazoval z distance.. haha

ja no...če je pa zeblo...sn se mogu skrit za šipco...kk bi pa zgledal če bi se pelu 130...cel zaleplen na rezervar :hmm: pa tm še ni tolk zeblu....matr od postojne naprej pa za zrznt...je pa res d sn šu po stari naprej od postojne...sn mogu it po čike na omw...d sn lahk na ridah enga pokadu O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam si pa na hitro to opravu. jst sem šel tud do postojne po ac (ne lih počas), sem gledu na omv v postojni, če boš tam, pa te ni blo :whistle:

Očitno se ti je mudilo na čik....ride so čakale, a :naughty: :naughty: :naughty: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če t pa še ne rata po povej pa ga bomo mal potelefoniral,čeprov ni mi glih jasn od kje mam jz njegovo cifro u imeniku :naughty:

To maš še od takrat, ko si kot pohotna najstnica hotla prek telefona nedolžnost zgubit? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eeejjjjjj starina. . . .sej sva se srečala na ovinkih, pa še pozdravla sva se! sm mislu da se boš obrnu, a me nisi prepoznou? ti si pelu prot logatcu jst pa proti riadm . . . :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dns. . . . lepi kilometrčki so pal . . . . :naughty: pilotke so pa za en k . . . :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tud jst sn dns mal kawlna na zrak pelal :naughty: ,blo je fajn sam hldnu za po.....t.Bil tud mal na ridah srečal le Dex-a.Skratka vreme še ni za motor :cry: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eeejjjjjj starina. . . .sej sva se srečala na ovinkih, pa še pozdravla sva se! sm mislu da se boš obrnu, a me nisi prepoznou? ti si pelu prot logatcu jst pa proti riadm . . . :naughty:

ja....sva se srečala.....itk d sva se pozdravla...sn tolk stegnu roko da mi je skor kombinezon po šivih poču.... :P ...ma sj bi obrnu...sam me je že tku zeblo...pa mam od tm še 45 km domu...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst dobr človk zihr nism, ampak mam pa telefon - 031 345 914. :)

Lp, Simon

Pa kam si se ti skril? :yea1: Froc, baba, služba, ... :whistle: ... kwa?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja upam . . . . rade volje . . . . . . ;)

a tko se moški dogovarjate :naughty:

To maš še od takrat, ko si kot pohotna najstnica hotla prek telefona nedolžnost zgubit? :)

ne vem če to drži,kakor se jaz spomnem si bil ti tisti ki me je skoz klicaril in vabil na randi :whistle:

btw:tisto fotko bi mi tud že lahko poslal,al jo maš nad pojstlo nalimano da lažje zaspiš :naughty:

vidm da ste se kr neki furikali :worship: jz bi tud pa delam popodlne dopoldne pa ni glih preveč toplu :rolleyes:

najbrž da bom u petek frej če bo vreme bom šla na kakšno furco,tko da bom kakšne družbe vesela

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najbrž da bom u petek frej če bo vreme bom šla na kakšno furco,tko da bom kakšne družbe vesela

evo,sem kuj za furco...jst sm ta tedn frej...delam ponoč :naughty: ti sam poklič če bi se rada pelala... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Učer je blo prov lepo...na morju :OK: res je mal mrz stisku...ampak vse pač ne sme biti idealno :P

dns upam da spet pade furca...vsaj en mal... :rolleyes:

pa še frej sm :OK: :bounce:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe, me je včer skor mel da bi šu sam mi je blo ob 16:00 ko sm iz službe pršu, za odtenk premrzlo.

Škoda, k je blo že toplej. Sm pa naredu sam 200km letos, bi jih pa lahko veliko več sam kaj k me vse mine ko dam pridem k je pol tolk ura; v službi pa skor zgorimov pisarni pa gledam sonc k nabija ke od 12ih! :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo,sem kuj za furco...jst sm ta tedn frej...delam ponoč :naughty: ti sam poklič če bi se rada pelala... :whistle:

če bo vreme tapravo te pokličem enkrat tja okrog 13h pa pičiva nekam na pico in obljubljeno kofe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če bo vreme tapravo te pokličem enkrat tja okrog 13h pa pičiva nekam na pico in obljubljeno kofe

ti sam poklič....vreme ni ovira d bi se mela lpo :naughty: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!