Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

hehehe dons kr neki lepih kilometrčkov. . . . . . . sam gume . . . . :headbang: :headbang: :headbang: na ridah dvakrat fočk. . . . . pa nobene žive duše . . . . . razn policajev z belim mondeom . . . . . smo se mal pobliže spoznal . . . . . :? snoopy..... zdej sva že dva k ......... :slap:

Objavljeno
hehehe dons kr neki lepih kilometrčkov. . . . . . . sam gume . . . . :headbang: :headbang: :headbang: na ridah dvakrat fočk. . . . . pa nobene žive duše . . . . . razn policajev z belim mondeom . . . . . smo se mal pobliže spoznal . . . . . :? snoopy..... zdej sva že dva k ......... :slap:

Kaj je blo?

Objavljeno

A so ti kej novga povedal :hmm: !

Objavljeno
A so ti kej novga povedal :hmm: !

to pa že težko vrjetno!

Objavljeno

Da kaj tak star ata na motorju dela :whistle: :evilgrin: hehe...Zezam se.Ka je pa res blo?

Polona,kje si pa ti bla takrat u pondelk?Lp

Objavljeno

snupy se ne bo nč pohvalu da ma nove gume? bil opažen danes v cerknici pri vulkanizerju....

Objavljeno

Da kaj tak star ata na motorju dela :whistle: :evilgrin: hehe...Zezam se.Ka je pa res blo?

hehehe so me mal ustavli . . . . in mi prnesli palco k sm jo zgubu . . . . . pač nono na motorju :lol1: nč omembe vrednega . . . povem k se vidmo . . . nebi tuki razlagu . . . :whistle: sreča nobene kazni . . :whistle:

Objavljeno

kaj pol zganjaš paniko za brez veze :rolleyes:

drugič če maš probleme mene poklič pa te povabm na pir in problemov ne bo več sploh

Objavljeno
hehehe so me mal ustavli . . . . in mi prnesli palco k sm jo zgubu . . . . . pač nono na motorju :lol1: nč omembe vrednega . . . povem k se vidmo . . . nebi tuki razlagu . . . :whistle: sreča nobene kazni . . :whistle:

Pameten si ti veš.kr tiho ostan :D Zdj te bo vsak na pivo povabu...Sam da zve ka je blo :D

Objavljeno

v bistvu ga ti nč ne šuntej

men se dns neki strašno pije oz mal sm začelo turnejo na šihtu in se je zalomilo ko se je ustavlo :headbang:

no u glavnm dns se naspim jutr pa če bo bug dal bom tud po ridah kej ropotala

Objavljeno (popravljeno)

Tastr, se kr jutr ustav k boš mim "hodu" :whistle:

Popravljeno . Popravil rumenicestak
Objavljeno

Polona,kje si pa ti bla takrat u pondelk?Lp

Kdo je star ata??

V ponedeljek sm pa delala. Sm pa mela namen vas pridit na ride pogledat.

Objavljeno

2??glede česa?michelin?ja sva 2 ja...sam ti povem..prave gume pa je zakon...kolenček tut.. :P

Kaj je blo?

ne vem čist točn... :unsure:

snupy se ne bo nč pohvalu da ma nove gume? bil opažen danes v cerknici pri vulkanizerju....

dobra roba se sana hvali... :worship: ja...ma se bom vseen...snoopy ma frišne gumeeeee :bounce:

jutr če bo toplo...grem do obale...je kdo za??tm okol poldneva...na hitrco, ne po jajcih :lol:

Objavljeno
2??glede česa?michelin?ja sva 2 ja...sam ti povem..prave gume pa je zakon...kolenček tut.. :P

ne vem čist točn... :unsure:

dobra roba se sana hvali... :worship: ja...ma se bom vseen...snoopy ma frišne gumeeeee :bounce:

jutr če bo toplo...grem do obale...je kdo za??tm okol poldneva...na hitrco, ne po jajcih :lol:

jst grem...sam dol se bova pa razšla :whistle:

Objavljeno

smo že trije za na morje se prav sanda,bivol in snoopy

sicer vreme je bl podn full piha,sam jz bi šla še vedno nekam dol na kosilo oz pico al kej podobnga k kuhat se mi pa res ne da

tko da jz sm za

lohk se dobimo na ridah ob 12:20 oz ne vem do kdaj bivol spi k je bil ponoč na šiht

za enkrat kaže koper:sonce in +9

rakek pa je v neki čudni oblačnosti občasno sonce posije zunaj pa kaže+5stopin in je full vertovno

tko da napišta kdaj pa kje je štart jz sm prpravlena načeloma

Objavljeno

bivol?kaj se bova razšla??si mi stru srce... :lol1: :lol1: ja če pa teb da za kofe bo pa še men...jebat ga...ne morš ti met privilegijev... :P

ob 12:20?mal dolg je za čakat...kaj pa delaš tok cajta?petelinji zajtrk?? :lol: :bounce:

am...jst bom ob uri gor..pa če ni nobenga...grem sam...pa se magari slišmo pa dol kod dobimo :yes:

aja še to...snoopy gre čez ride-pričakujte mastno in spolzko vozišče :lol1: :lol1:

Objavljeno

ja zarad mene bi lohk tud prej sam sm solidarna do bivola da se naspančka

ga bom zvrcnala oz mu poslala sms da 12:20 na ridah

Objavljeno

opa drink bo pa kr snoopy častil k ma glih rojstn dan dns še dobr da sm vidla :naughty:

Objavljeno
opa drink bo pa kr snoopy častil k ma glih rojstn dan dns še dobr da sm vidla :naughty:

no pa ni blo nč od tega...razn sneg...mater no...

Objavljeno

a ni fino??? boš na gumah pršparu.. :grim

Mogoče se bomo pa končno lahko zmenil za kepanje na ridah, oziroma mavžanje. :evilgrin:

Objavljeno

Bemtiš, sm mel tud že roko v kombinizonu ;) !

Objavljeno
ja zarad mene bi lohk tud prej sam sm solidarna do bivola da se naspančka

ga bom zvrcnala oz mu poslala sms da 12:20 na ridah

hehe...sn šu spat šele ob pol 10...ustal pa ob 11.30...k sn ti poslal sms...tistu k sn ti napisu d sn čist trd...od mraza je tu...k me je prejšn dan tolk prezebl...d nauš kj mislna :whistle: :P

Objavljeno

Snoopy vse naj ta bulš za tvoj rojstni dan. :yea2:

No kdaj ga bomo pil? :beer2: :drunk:

Objavljeno
a ni fino??? boš na gumah pršparu.. :grim

Mogoče se bomo pa končno lahko zmenil za kepanje na ridah, oziroma mavžanje. :evilgrin:

nč naum šparu...če so pa čist frišne... :P

ti pa res ne prvošiš da zmrzujemo na mopedih :lol: ;)

kepanje odpade...jst hočem sonček,10°C,pa motor pa gRRRRRRRREEEEMMMmmmoooOOOOO

Bemtiš, sm mel tud že roko v kombinizonu ;) !

moje sožalje-jst sm bil že u PO k me je presenetl :cry:

hehe...sn šu spat šele ob pol 10...ustal pa ob 11.30...k sn ti poslal sms...tistu k sn ti napisu d sn čist trd...od mraza je tu...k me je prejšn dan tolk prezebl...d nauš kj mislna :whistle: :P

trd od mraza ja...kdo pa misleš da ti bo vrjel... :drunk:

Snoopy vse naj ta bulš za tvoj rojstni dan. :yea2:

No kdaj ga bomo pil? :beer2: :drunk:

smo ga že pa še ga bomo :drunk: hvala,pod mizo se pa flaša vala...ugan gdo jo drži :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!