Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Vse najboljše Snoopy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Želim ti, da se ti uresničijo vse tvoje sladke sanje :naughty: ;)

Popravljeno . Popravil Tony
Objavljeno
hehe...sn šu spat šele ob pol 10...ustal pa ob 11.30...k sn ti poslal sms...tistu k sn ti napisu d sn čist trd...od mraza je tu...k me je prejšn dan tolk prezebl...d nauš kj mislna :whistle: :P

sm bla pa zihr da se ga kje naklestu,uglanu si zajebov na celi črti :evilgrin:

drgač pa snoopy prevarant je mislu kr sam na morje stegnt,če ga ne bi sneg v postojni napadu se bi zihr odpeljal na obala med tem ko bi ga jaz lepo do 20čez poldne čakala oz se vozila gor n dol čakajoč na njega.Pa ga je po moje zanalešč bug štrafov s snežinkami pol se mu je pa tku dam mudil da tud na kofe nism upala povabt.

Sama pa sm se šla še mal do cerknice furat mal med dežnosnežnimi kapljami :whistle:

Objavljeno

drgač pa snoopy prevarant je mislu kr sam na morje stegnt,če ga ne bi sneg v postojni napadu se bi zihr odpeljal na obala med tem ko bi ga jaz lepo do 20čez poldne čakala oz se vozila gor n dol čakajoč na njega.Pa ga je po moje zanalešč bug štrafov s snežinkami pol se mu je pa tku dam mudil da tud na kofe nism upala povabt.

Sama pa sm se šla še mal do cerknice furat mal med dežnosnežnimi kapljami :whistle:

se bom popravu...ablubm :winkiss:

Objavljeno

Snupi, vse naj naj naj naj naj naj naj :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pa velik varnih km!!

Objavljeno

Snoopy vse naj naj tudi iz najine strani, upava da se vidmo kmal. Midva k sva že bl v letih čakava na vsaj ene 15 stopinj.

Lepo praznuj :beer2:

Objavljeno
Snoopy vse naj naj tudi iz najine strani, upava da se vidmo kmal. Midva k sva že bl v letih čakava na vsaj ene 15 stopinj.

ja madonca kolk s pa str???de nauš zdej reku d si stari kt jest... :P

Objavljeno
no no sej prov otroci morjo bit siti in ne sitni

irenca bi rekla TALENTI

naj dodam, talenti :whistle:

zdravo ritke, zj bom pa prisebna tri dni hehe :P mal teženja spet :P

Objavljeno

aja snoopko š enkat vse naj naj... sj naprej pa tk veš... :whistle:

Objavljeno
ja madonca kolk s pa str???de nauš zdej reku d si stari kt jest... :P

Ne zaostajam lih velik za tabo. :blink:

Objavljeno

kok si ti žleht... :cry:

softiča :evilgrin:

Drgač pa hvala vsem za lepe želje :winkiss: pa se ga vidmo k se ga zagledamo

Objavljeno
Ne zaostajam lih velik za tabo. :blink:

no ja po letih si očitn res mlajš...ma po srcu sn jest ene 10 let za tabo :P ...po otročjosti pa ene 18... B)

Objavljeno

Hm? To je pa super zate, ti kar ostani tak :OK:

no ja po letih si očitn res mlajš...ma po srcu sn jest ene 10 let za tabo :P ...po otročjosti pa ene 18... B)

Objavljeno

o tamavčk končno duma jupiiii

mazerja tale sneg ša kr siplje in siplje,namest da bi se vozili bomo mogli kidat

sam zdej ga pa bo pomoje čist dost zapadlo da lohk organiziramo nedeljo al pa pondelk na kaliču in kakšno tekmovanje u sankanju,...

o tamavčk končno duma jupiiii

mazerja tale sneg ša kr siplje in siplje,namest da bi se vozili bomo mogli kidat

sam zdej ga pa bo pomoje čist dost zapadlo da lohk organiziramo nedeljo al pa pondelk na kaliču in kakšno tekmovanje u sankanju,...

Objavljeno

kam ste pa vsi zginli?? A vas je zamedlo? :D

Objavljeno

zgleda da je res vse zasnežilu

če ne zamelu

Objavljeno

Jaaa...sej ze cel dan sneg pada...hvala bogu se vsaj prjema ne prevec dobr k kidal ga pa nebom.... :rolleyes: ....pa je ze vse tko zgledal da se bo sezona zacela..ta vreme je mal zmeden.... :huh:

Objavljeno

Tle smo.

Dns mel 5 ur smučanja, pol pa še 2 ure nogometa da sm se mal relaksirou :naughty: :naughty:

Objavljeno

eni smo šihtal...bemu mater ta sneg-se ustavlam500m k tok drsi :SS

Objavljeno
važn da te iz tira ne vrže

sj ma ESP, ABS, FGJ pa te zadeve :whistle:

Objavljeno

Če pa ma ilegalce natovorjene,znak v kabini OVERLOAD je pa "slučajno" spregledal. :kva2: :kva1:

Objavljeno

Ma prevelk nalet :kva1:

Objavljeno

Zdej se lahko gremo končno mal omaužat na ride :whistle: :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!