Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

ne nism še dol, zj počas, sam še cune vržem u avto pa frčim dol (sevede z lubico), sj smo na vezi, č boš okol poklič :P

Objavljeno
madona ridaši,kolk vas je dons blo....za ceu stadion :lol: :lol1: ;) .)

ej ej minca! to kar si vidla je devet desetin blo publika, obiskovalci in firbci! ena desetina, al pa še manj je blo ridašev! naši so bili na raceland-u in ostali vsak po svoje!! :whistle: danes je sicer blo full folka, sam me je full motilo to, da so se drenali auti na the ovinku in je enostavno zmanjkalo prostora za motorje!! :hmm: KER NISEM MOGU TEGA GLEDAT, SEM SE ODPRAVIL MAL NAOKROG UŽIVAT!!! :rolleyes:

Objavljeno

DEX! a ste kaj fotkali na raceland-u? kako je blo? vam se pa da!!! :whistle: sam da ste užival, me veseli!!! :lol1:

Objavljeno
ej ej minca! to kar si vidla je devet desetin blo publika, obiskovalci in firbci! ena desetina, al pa še manj je blo ridašev! naši so bili na raceland-u in ostali vsak po svoje!! :whistle: danes je sicer blo full folka, sam me je full motilo to, da so se drenali auti na the ovinku in je enostavno zmanjkalo prostora za motorje!! :hmm: KER NISEM MOGU TEGA GLEDAT, SEM SE ODPRAVIL MAL NAOKROG UŽIVAT!!! :rolleyes:

ko smo šli mi mimo, vas je blo tok kot sm rekla :grim....za cel stadion :lol1:....

ok....firbci,ridaši,obiskovalci,....karkoli....blo vas/jih je velik :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

ja se strinjam z oso. Jaz sem pršu gor okrog 5h. Ridašev ni blo nič. Ostalih pa malo morje. No potem je pršla Sanda, Bivol, Irencka, Mačka27 (ne se sekirat zarad motorja, se bo že porihtu :) :) )......zgleda, da so ostali vsi uživali po svoje in seveda na raceland-u.

Kar pa sem vidu na the ovinku............NO COMMENT :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: . Takim bi blo treba izpit vzet. Prehitevanje po the ovinku, en je skor motorista zbil :headbang: :headbang: :headbang: ...

ps: Ridaši, spodnji parking je pa kar ql :OK: :OK:

Popravljeno . Popravil Ole
Objavljeno

FOČK u prolazu

Objavljeno

Evo midva sva malo prej prispela domov.

Za nami je uspešen vikend na pistah (sob. Novi Marof, ned. Raceland). :naughty: :worship:

Zgleda, da na Ridah niso problematični "ridaši", saj baje danes ni bilo skor nobenih tapravih gor - le "naključni" obiskovalci. Pa je vseeno prihajalo do neumnosti. :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
DEX! a ste kaj fotkali na raceland-u? kako je blo? vam se pa da!!! :whistle: sam da ste užival, me veseli!!! :lol1:

Slik polno, bosta mojgap pa condor kaksno pripopala :D

Bilo je FENOMENALNO :OK: :OK: :worship: :worship:

Sem pa danes nasel mejo in se oddrsal v travo. Ampak jaz cel in motor po cudezu prakticno brez praske :D Je bilo na pocasnem delu. Ampak nic ne de, zadovoljen ful, predvsem zato ker sem iz tega nekaj odnesel in se tudi po "incidentu" po nekaj krogih tipanja vozil prakticno enako hitro kot prej :D

Sem pa crknjen, cca 100krogov Racelanda cloveka res ubije :D

Ocena za danes 10 :D

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno

Sem pa danes nasel mejo in se oddrsal v travo. Ampak jaz cel in motor po cudezu prakticno brez praske :D Je bilo na pocasnem delu. Ampak nic ne de, zadovoljen ful, predvsem zato ker sem iz tega nekaj odnesel in se tudi po "incidentu" po nekaj krogih tipanja vozil prakticno enako hitro kot prej :D

Se lahko podpisem pod tole... :D (seveda bi mogu nekaj detajlov spremenit...sam pustmo detajle) VOLL GAS haha :D

Objavljeno

Tud jst se strinaj z tem, samo brez telovadbe :whistle: :whistle:

condor nima nič, polona in mojgap sta slikala

Objavljeno

mojgap! upam da boš prpofu tud gor na forum kako slikco!! :whistle: ME VESELI DA STA UŽIVALA!!

Objavljeno

osa, kdaj si pa zginu z rid....sem mislu, da boš gor, da bomo kako rekli..no pa drugič :whistle:

Objavljeno
mojgap! upam da boš prpofu tud gor na forum kako slikco!! :whistle: ME VESELI DA STA UŽIVALA!!

Jst bi tud rad kej vidu, sam mi dns ne bo zneslo :naughty: :naughty:

Pa hvala usem za družbo, zakon je blo, gašperju za pizzo.

ps. lahko noč

Objavljeno

MAUSIIII!!!!! danes sava se pa srečala, sam ni blo časa za kufeeeee, za boooonnneeeeeee!!! :whistle: jebat ga, pa drugič!! :worship: vidu sm da se je tvoja klapa odpravljala, pa si se odpravlu! POZDRAVLA SVA SE PA LE!!! :whistle: HEHEHE :naughty:

osa, kdaj si pa zginu z rid....sem mislu, da boš gor, da bomo kako rekli..no pa drugič :whistle:

JEBAT GA STARI!!!!! nisem mogu gledat kok folk rine z avti na ubogi plac, pa vidjo da ni palaca, pa kr rinejo in rinejo!!! :angry: pol sem popizdu upalu kosilnico in šu mal skulirat naokol!!! :whistle: pa drugič stari, oprosti sam te tud opazu nisem! če bi te vidu, pol bi sigurno še ostal gor, pa bi kako rekla!

Objavljeno
MAUSIIII!!!!! danes sava se pa srečala, sam ni blo časa za kufeeeee, za boooonnneeeeeee!!! :whistle: jebat ga, pa drugič!! :worship: vidu sm da se je tvoja klapa odpravljala, pa si se odpravlu! POZDRAVLA SVA SE PA LE!!! :whistle: HEHEHE :naughty:

ja.. pa drugič ... :beer2:

Objavljeno
Pa hvala usem za družbo, zakon je blo, gašperju za pizzo.

ps. lahko noč

Tudi jaz ze pridruzujem temu, le da gre v mojem primeru za okusne cokoladne palacinke :D

Objavljeno
JEBAT GA STARI!!!!! nisem mogu gledat kok folk rine z avti na ubogi plac, pa vidjo da ni palaca, pa kr rinejo in rinejo!!! :angry: pol sem popizdu upalu kosilnico in šu mal skulirat naokol!!! :whistle: pa drugič stari, oprosti sam te tud opazu nisem! če bi te vidu, pol bi sigurno še ostal gor, pa bi kako rekla!

ja ti čist verjamem. Jst sem še vidu kaj so deldali čez the ovink in cele ride....res NO COMMENT!!!!

Objavljeno
OOOOOOO MAMAAAAAAAA!!!! :slap: DANES SI SE PELALA MIMO, PA TUD USTAVLA SE NISI, POZDRAVLA IN ŠIBALA NAPREJ!!!! :whistle: sigurno si šibala h IRENČKI!!!!! :naughty:
Objavljeno
ja ti čist verjamem. Jst sem še vidu kaj so deldali čez the ovink in cele ride....res NO COMMENT!!!!

JA SEJ, POL SMO PA MI, RIDAŠI KRIVI!!!! :slap: :slap: :slap:

Objavljeno

no zdej se vsaj ve da "ridaši" nimamo nič s pizdarijam na ridah..ker nas pač ni blo..vsaj večine..izživlejte se na dirkališčih ljudje :rolleyes:

Objavljeno
no zdej se vsaj ve da "ridaši" nimamo nič s pizdarijam na ridah..ker nas pač ni blo..vsaj večine..izživlejte se na dirkališčih ljudje :rolleyes:

STARI! žalostno je to, da danes so tud z avti nekej drekali in čarali po cesti!!!! :slap: :slap: se čudim da danes niso nobenega zbil z ceste!! KATASTROFA!!! :slap: policaji jebejo nas, za aute jim pa dol visi!!! :slap:

Objavljeno

a je zmer taka gužva na ridah? Se tut ustavt nism mogu. Sicer sm pelu kokr en upokojenc mim gledalcev, pa še dobr de je blo tko, ker je en kr...n s fotoaparatom v zelenem (vsaj mislm)puloverju al neki podobnga letal čez cesto klub temu, da je eden piču iz smeri planina k sneta skira čez owink :evilgrin: :nono:

Objavljeno
a je zmer taka gužva na ridah? Se tut ustavt nism mogu. Sicer sm pelu kokr en upokojenc mim gledalcev, pa še dobr de je blo tko, ker je en kr...n s fotoaparatom v zelenem (vsaj mislm)puloverju al neki podobnga letal čez cesto klub temu, da je eden piču iz smeri planina k sneta skira čez owink :evilgrin: :nono:

gužve so ponavadi čez vikend, ker vikendaši pridejo zjala past!! kar se tiče tistih ki slikajo, ni nič novga!!!!! :whistle: naši stalni "fotografi" tega ne počnejo!!!!

Objavljeno
gužve so ponavadi čez vikend, ker vikendaši pridejo zjala past!! kar se tiče tistih ki slikajo, ni nič novga!!!!! :whistle: naši stalni "fotografi" tega ne počnejo!!!!

se mi je zdel neki tazga,se mi je čudn zdel de bi izkušeni ljudje to počeli :D btw kje so pa zaščite stebričkov( al pa sm mal slep da jih ne vidm) :cry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!