Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

matr nabijate.. :)

Objavljeno
jst sm si mogu kr oddahnt

js sm mislu da bom mal prebrou tole temo.. pa me je minil k sm vidu d ste naklepal tolk strani :)

Objavljeno
boš slišal :)....sam prej naj zgine ta vrag pa pridejo kopalke ven :D

Hehe, no upam, da se bo slišal do sosednje stavbe :D Da me mal zbudiš med meditacijo pri urah, haha :D

Fantje lepo se imejte! Lep večer še naprej!

lahko noč

:004

Lahko noč tudi tebi :004

Objavljeno
Hehe, no upam, da se bo slišal do sosednje stavbe :D Da me mal zbudiš med meditacijo pri urah, haha :D

bo bo da akrapo kr pravo moč :evilgrin:

Objavljeno
a nam boš izdal recept???

Jah, kak pir mn sm spiu k prejšna leta :whistle: :whistle:

Objavljeno
jst bom pa kr na topm me že cev dan zebe

:slap:

pussy :evilgrin:

se strinjam :yes:

mater vam dogaja...pol ure si vzamem cajta d grem na pir...pridem nazaj,mam pa cel roman za prebrat...od skled do kolen...pa n vem še kj... :unsure: :unsure: tazadn cjt d bo pomlad,k vas vse razganja :P

sj jst sm na istem...sicer ni bil per-je bla pa super družba :yes: :blush:

Ah sej deci smo itak sam za sex! haha :P :D ->ce se bos se tega izogibal, pol pa res nebos za nobeno rabo :whistle:

ti pa spij mleko in pjt spat :P

kaka turneja?? če bo kej resnega me pokliči, če imaš sploš še mojo cifro.... Eni imamo šiht zjutri!

je bla turneja... :drunk:

matr nabijate.. :)

kaj ti pa še ostene??? :naughty:

sam ste pa vsi..................................................................................................

........................................................................pravm da hodte s kuram spat :P

jst sm se mel tut fajn dns s svojo kokoško->piščanček je srečn

PS:ni se mi dal čist vsega brat...tok pišete da je joj...sj bi vm sledil...na motorju mogoče-na forumu pače ne(ne v talem stanju :P )

nejlepša si ko se nažgan... :whistle: :whistle:

;)

Objavljeno
sam ste pa vsi..................................................................................................

........................................................................pravm da hodte s kuram spat :P

:alien1: :alien1: :alien1:

Objavljeno
metulčica bi tut lohk kej se oglasila k že spremla našo debato

oooo mihec....eden redkih k se vedno spomne name :rolleyes: :winkiss:

ma smo se lih zgrešil, sm se odpravljala sanjam naproti... .)

itq pa kaj naj bi napisala, sj sm še sledila komej :D

spremlja iz varne razdalje

včasih je tudi to najbolj pametno :grim .)

Objavljeno
ne vem to sem kr tak rekel ko je ponedeljek :D .....imam imam lepo shranjeno ....eni imamo pa kidanje na sporedu

a si kaj driftala dons?

ni blo časa.... Sm cel dan izležavala :)

Objavljeno

Dobro jutro ridasi! a ste se kej naspal...jst sm se k sm si mal praznike podaljsal hehe :010

Objavljeno

jst tud....ma zdele morem it pa delat....names d bi se šu mal pelat,k je tak lep sončk :unsure: :unsure:

Objavljeno

Matr,12 h me ni pa že 10 strani zbrcate na kp :grupni: ( kr tako naprej).Sploh vam ne morem sledt kollk hitr pišete :wacko: .

Objavljeno
Matr,12 h me ni pa že 10 strani zbrcate na kp :grupni: ( kr tako naprej).Sploh vam ne morem sledt kollk hitr pišete :wacko: .

nehi pit :P

vidm da osa neki piše...kako je blo u beogradu?zasneženo?si pol šu z mopedom al si si premislu ;)

Objavljeno

jebemtiš!!! aja en velik pozdrav vsem skupaj!!! :yea1: mater sam za par dni sm šu na jug . . . . . mislim pijanko :beer1: . . . . pa ste že načečkal enih strani . . . . :naughty: mater ste pridni!! :kva2:

Objavljeno
nehi pit :P

vidm da osa neki piše...kako je blo u beogradu?zasneženo?si pol šu z mopedom al si si premislu ;)

uuuuuh starina ne sprašuj, bom rabu kr neki časa da pridem k seb . . . :slap: šu sm z avtom in ne mopijem . . .v beogradu en dan in pou ostalo pa smo ga žgal v bosni . . . . :OK: dol snega ni blo nč, mal dežja od bregane na naši strani pa . . . sneg! sm se mal potolažu . . . . če se jst ne vozm z ljubico, se tud vi neboste . . . . hehehe!! :P

Objavljeno

Zdej sm s kaliča pršu,matr ga gor mede :yea1: .

Skakalnica je že narejena,sam še bord naložim pa gasa :evilgrin: .

Objavljeno
Kako si huda!

Saj te razumem!

Danes se nisi mogla voziti, pa si vsa "nataknjena"! :winkiss: :winkiss: :winkiss:

lp

o lejga lejga prjatu,lepo da si zašu v naše vode

Jah, kak pir mn sm spiu k prejšna leta :whistle: :whistle:

uf to je pa najtežja shujševalna kura :rolleyes:

btw:a tist 4m velik je baje izpred oš,sm danes na šihtu zvedla za to atrakcijo.

No kaj se dobimo pol jutr na kaliču in opravimo zimske radosti gor,sanke,dile,lopate,kepe,....

predlagam da se bi dobili gor za eno pol štero 16h uro???kaj praveste banda ridaška

Objavljeno
uuuuuh starina ne sprašuj, bom rabu kr neki časa da pridem k seb . . . :slap: šu sm z avtom in ne mopijem . . .v beogradu en dan in pou ostalo pa smo ga žgal v bosni . . . . :OK: dol snega ni blo nč, mal dežja od bregane na naši strani pa . . . sneg! sm se mal potolažu . . . . če se jst ne vozm z ljubico, se tud vi neboste . . . . hehehe!! :P

nevoščljivost...slovenc en ;)

:P

Objavljeno

A dons pa nebi noben nabijal?....ja sej vem, konc je praznkov pa vas je mal zamoril.... :whistle:

Objavljeno
A dons pa nebi noben nabijal?....ja sej vem, konc je praznkov pa vas je mal zamoril.... :whistle:

Tud jest se to sprašujem?

Polonca, kje so sklede :P

Objavljeno
btw:a tist 4m velik je baje izpred oš,sm danes na šihtu zvedla za to atrakcijo.

Bojda ga ni več....so ga foušljivci podrl.... :trance_33_sleep:

Objavljeno
Bojda ga ni več....so ga foušljivci podrl.... :trance_33_sleep:

Jah, nevem kdo je podru, ni blo tko lahko postavt zadeve :whistle:

Objavljeno

a ni blo včeraj zadosti??? Mene konec praznikov ni nič zamoril, ampak me je zamoril čas na kartingu!!! :headbang: sramota!!!!

Tud jest se to sprašujem?

Polonca, kje so sklede :P

A si lačen??? Al bi šel rad na bolniško?? Sej to lahko tud kak drugače urediva.... :whistle:

Objavljeno
A si lačen??? Al bi šel rad na bolniško?? Sej to lahko tud kak drugače urediva.... :whistle:

Oboje!!! Kako? :?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!