miha Objavljeno Marec 24, 2008 Objavljeno Marec 24, 2008 matr nabijate.. :) jst sm si mogu kr oddahnt
Schmid87 Objavljeno Marec 24, 2008 Objavljeno Marec 24, 2008 jst sm si mogu kr oddahnt js sm mislu da bom mal prebrou tole temo.. pa me je minil k sm vidu d ste naklepal tolk strani :)
Roky Objavljeno Marec 24, 2008 Objavljeno Marec 24, 2008 boš slišal :)....sam prej naj zgine ta vrag pa pridejo kopalke ven :D Hehe, no upam, da se bo slišal do sosednje stavbe :D Da me mal zbudiš med meditacijo pri urah, haha :D Fantje lepo se imejte! Lep večer še naprej!lahko noč :004 Lahko noč tudi tebi :004
Erik Objavljeno Marec 24, 2008 Objavljeno Marec 24, 2008 Hehe, no upam, da se bo slišal do sosednje stavbe :D Da me mal zbudiš med meditacijo pri urah, haha :D bo bo da akrapo kr pravo moč :evilgrin:
condor Objavljeno Marec 24, 2008 Objavljeno Marec 24, 2008 a nam boš izdal recept??? Jah, kak pir mn sm spiu k prejšna leta :whistle: :whistle:
snoopy Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 jst bom pa kr na topm me že cev dan zebe :slap: pussy :evilgrin: se strinjam :yes: mater vam dogaja...pol ure si vzamem cajta d grem na pir...pridem nazaj,mam pa cel roman za prebrat...od skled do kolen...pa n vem še kj... :unsure: :unsure: tazadn cjt d bo pomlad,k vas vse razganja :P sj jst sm na istem...sicer ni bil per-je bla pa super družba :yes: :blush: Ah sej deci smo itak sam za sex! haha :P :D ->ce se bos se tega izogibal, pol pa res nebos za nobeno rabo :whistle: ti pa spij mleko in pjt spat :P kaka turneja?? če bo kej resnega me pokliči, če imaš sploš še mojo cifro.... Eni imamo šiht zjutri! je bla turneja... :drunk: matr nabijate.. :) kaj ti pa še ostene??? :naughty: sam ste pa vsi.................................................................................................. ........................................................................pravm da hodte s kuram spat :P jst sm se mel tut fajn dns s svojo kokoško->piščanček je srečn PS:ni se mi dal čist vsega brat...tok pišete da je joj...sj bi vm sledil...na motorju mogoče-na forumu pače ne(ne v talem stanju :P ) nejlepša si ko se nažgan... :whistle: :whistle: ;)
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 sam ste pa vsi..........................................................................................................................................................................pravm da hodte s kuram spat :P :alien1: :alien1: :alien1:
metuljcica46 Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 metulčica bi tut lohk kej se oglasila k že spremla našo debato oooo mihec....eden redkih k se vedno spomne name :rolleyes: :winkiss: ma smo se lih zgrešil, sm se odpravljala sanjam naproti... .) itq pa kaj naj bi napisala, sj sm še sledila komej :D spremlja iz varne razdalje včasih je tudi to najbolj pametno :grim .)
Polona N. Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 ne vem to sem kr tak rekel ko je ponedeljek :D .....imam imam lepo shranjeno ....eni imamo pa kidanje na sporedu a si kaj driftala dons? ni blo časa.... Sm cel dan izležavala :)
Fabo Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 Dobro jutro ridasi! a ste se kej naspal...jst sm se k sm si mal praznike podaljsal hehe :010
zverko Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 jst tud....ma zdele morem it pa delat....names d bi se šu mal pelat,k je tak lep sončk :unsure: :unsure:
Ninjaraider Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 Matr,12 h me ni pa že 10 strani zbrcate na kp :grupni: ( kr tako naprej).Sploh vam ne morem sledt kollk hitr pišete :wacko: .
snoopy Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 Matr,12 h me ni pa že 10 strani zbrcate na kp :grupni: ( kr tako naprej).Sploh vam ne morem sledt kollk hitr pišete :wacko: . nehi pit :P vidm da osa neki piše...kako je blo u beogradu?zasneženo?si pol šu z mopedom al si si premislu ;)
osa rider Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 jebemtiš!!! aja en velik pozdrav vsem skupaj!!! :yea1: mater sam za par dni sm šu na jug . . . . . mislim pijanko :beer1: . . . . pa ste že načečkal enih strani . . . . :naughty: mater ste pridni!! :kva2:
osa rider Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 nehi pit :P vidm da osa neki piše...kako je blo u beogradu?zasneženo?si pol šu z mopedom al si si premislu ;) uuuuuh starina ne sprašuj, bom rabu kr neki časa da pridem k seb . . . :slap: šu sm z avtom in ne mopijem . . .v beogradu en dan in pou ostalo pa smo ga žgal v bosni . . . . :OK: dol snega ni blo nč, mal dežja od bregane na naši strani pa . . . sneg! sm se mal potolažu . . . . če se jst ne vozm z ljubico, se tud vi neboste . . . . hehehe!! :P
Ninjaraider Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 Zdej sm s kaliča pršu,matr ga gor mede :yea1: . Skakalnica je že narejena,sam še bord naložim pa gasa :evilgrin: .
Sanda7 Objavljeno Marec 25, 2008 Avtor Objavljeno Marec 25, 2008 Kako si huda!Saj te razumem! Danes se nisi mogla voziti, pa si vsa "nataknjena"! :winkiss: :winkiss: :winkiss: lp o lejga lejga prjatu,lepo da si zašu v naše vode Jah, kak pir mn sm spiu k prejšna leta :whistle: :whistle: uf to je pa najtežja shujševalna kura :rolleyes: btw:a tist 4m velik je baje izpred oš,sm danes na šihtu zvedla za to atrakcijo. No kaj se dobimo pol jutr na kaliču in opravimo zimske radosti gor,sanke,dile,lopate,kepe,.... predlagam da se bi dobili gor za eno pol štero 16h uro???kaj praveste banda ridaška
snoopy Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 uuuuuh starina ne sprašuj, bom rabu kr neki časa da pridem k seb . . . :slap: šu sm z avtom in ne mopijem . . .v beogradu en dan in pou ostalo pa smo ga žgal v bosni . . . . :OK: dol snega ni blo nč, mal dežja od bregane na naši strani pa . . . sneg! sm se mal potolažu . . . . če se jst ne vozm z ljubico, se tud vi neboste . . . . hehehe!! :P nevoščljivost...slovenc en ;) :P
Fabo Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 A dons pa nebi noben nabijal?....ja sej vem, konc je praznkov pa vas je mal zamoril.... :whistle:
Roky Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 A dons pa nebi noben nabijal?....ja sej vem, konc je praznkov pa vas je mal zamoril.... :whistle: Tud jest se to sprašujem? Polonca, kje so sklede :P
Minnie Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 btw:a tist 4m velik je baje izpred oš,sm danes na šihtu zvedla za to atrakcijo. Bojda ga ni več....so ga foušljivci podrl.... :trance_33_sleep:
condor Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 Bojda ga ni več....so ga foušljivci podrl.... :trance_33_sleep: Jah, nevem kdo je podru, ni blo tko lahko postavt zadeve :whistle:
Polona N. Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 A dons pa nebi noben nabijal?....ja sej vem, konc je praznkov pa vas je mal zamoril.... :whistle: a ni blo včeraj zadosti??? Mene konec praznikov ni nič zamoril, ampak me je zamoril čas na kartingu!!! :headbang: sramota!!!! Tud jest se to sprašujem? Polonca, kje so sklede :P A si lačen??? Al bi šel rad na bolniško?? Sej to lahko tud kak drugače urediva.... :whistle:
Roky Objavljeno Marec 25, 2008 Objavljeno Marec 25, 2008 A si lačen??? Al bi šel rad na bolniško?? Sej to lahko tud kak drugače urediva.... :whistle: Oboje!!! Kako? :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se