Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
ej ej minca! to kar si vidla je devet desetin blo publika, obiskovalci in firbci! ena desetina, al pa še manj je blo ridašev! naši so bili na raceland-u in ostali vsak po svoje!! :whistle: danes je sicer blo full folka, sam me je full motilo to, da so se drenali auti na the ovinku in je enostavno zmanjkalo prostora za motorje!! :hmm: KER NISEM MOGU TEGA GLEDAT, SEM SE ODPRAVIL MAL NAOKROG UŽIVAT!!! :rolleyes:

A je rekla Sanda, da se dobite na spodnjem placu,h? :headbang:

Objavljeno

jest sn se ustavu....na ovinku.enga pržgau....vidu en kp neumnost....fuknu čik,pa spizdu na taspodn plac...enga pržgat :D

Objavljeno
se mi je zdel neki tazga,se mi je čudn zdel de bi izkušeni ljudje to počeli :D btw kje so pa zaščite stebričkov( al pa sm mal slep da jih ne vidm) :cry:

da si glh slep nebi reku! mogoče nisi mel zamar ker si gledal folk na the ovinku! drgač bi sugurno opazu!!!

Objavljeno

en uprašane :D amm, a je kdo kj slikou zadno rundo? :whistle: :whistle: :D hehe

Objavljeno (popravljeno)

Zakon je blo dons, res, da sm nažalost mal pozn pršu :( ampak tud ena runda je bla super,čeprav začetniška :) Dex hvala, da si se ponudu, da boš neki časa pred mano vozu, sam sm poj raj vidu, da ste šli vi naprej, da nism gledov motorja pred sabo, mi je mal zoprno za nekom vozt...ampak se bomo navadl,hehe :)

A ste poj šli na mobikrog, ker jest,Fifty,Matex pa Tony smo šli ob 17.15 iz Mobikroga skup do Ljubljane :) Tony hvala za družbo :)

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno (popravljeno)

Včeri sm se pelu mim rid...obrnu na vrh in šev nazaj. ker ni blo placa da bi se tam ustavu, sm se ustavu na spodjem placu pod the ovinkom. Pol pa pride dol en prfuknenc z avtom (zlen ford, karavan če se prav spominm.) pa gas...in pol na pesku na ročno obrne lih pred mano da je polno kamenja v moi motor poletelo....na sreco se nič ne pozna...sm pa en kamn tut u nogo dobu.....nevem kaj nej rečem sm eni so res....primitivni...oz. umsko fukneni ljudje... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: (se opravičujem za izraze sm tko je :headbang: :headbang: :headbang: ). Sm gledu kako eni kolenčkate....svaka vam čast :rolleyes: Jst bi tut rad probav pa ne upam še do tal (nimam opreme) :whistle: :evilgrin:

Popravljeno . Popravil BloodyShadow
Objavljeno
OOOOOOO MAMAAAAAAAA!!!! :slap: DANES SI SE PELALA MIMO, PA TUD USTAVLA SE NISI, POZDRAVLA IN ŠIBALA NAPREJ!!!! :whistle: sigurno si šibala h IRENČKI!!!!! :naughty:

ej stari najprej se peljem mim spodnjega parkinga in :eek: full folka,se že mal zamislim,v smislu pa kaj mi je res ratalo, da se bomo dobivali spodaj,nisem si mislila, da bo šlo tko na lahko in se zapeljem še počasi skozi THE ovinek in lej ga zlomka folka,da se kar tre :rolleyes: z očmi na hitr mal prečekiram če je kej znanih obrazov pa vidim samo juvija iz avtostila ki mi maha,pomaham nazaj in šibam svojo začrtano pot do morja.

Za nazaj pa seveda postanek na ridah,nekako sem si že med potjo tumbala v glavo, da ne jebem nobenga in se ustavim na spodnjem par placu.

To sem tudi nardila še pred tem pa sem se za par sekundic ustavila na zgornjem in opazila,da med vso to množico ljudi poznam samo Ole.

Namignila sem mu da grem na spodnji parkplac,kje je bilo parkiranih nekaj motoristov,z enim sva užgala debatico na kar zazvoni gsm in dobim klic iz gornje lože

sledijo mahanja in pošiljanje ljubčkov,naši Irencko.

Kmalu za tem se pripelje dol še Ole potem še Bivol in Mačka27(upam da ga kmal porihtajo)ter naš Irencko.

Kar pa se tiče samega dogajanja na Ridah pa obup predvsem iz strani dveh avtomobilistov,ki sta nažigala gor in dol ter sekala ovinke in ogrožala ostale udeležence v prometu.

Sploh tisti z rjavkasto se mi zdi da lanco,ki je obraćal na parkingu z ročno da so kamnji leteli vse povsod,mi je samo še malo falilo da mu misem zabrisala kamenj v avto ali pa poklicala policijo.Tako da,če to bereš vedi da nisi frajer SI TOTALNA BUDALA,katera ni zaželjena v prometu.

Objavljeno

Vidm da ste spet delal neumnosti :whistle: :whistle:

Objavljeno
Zakon je blo dons, res, da sm nažalost mal pozn pršu :( ampak tud ena runda je bla super,čeprav začetniška :) Dex hvala, da si se ponudu, da boš neki časa pred mano vozu, sam sm poj raj vidu, da ste šli vi naprej, da nism gledov motorja pred sabo, mi je mal zoprno za nekom vozt...ampak se bomo navadl,hehe :)

A ste poj šli na mobikrog, ker jest,Fifty,Matex pa Tony smo šli ob 17.15 iz Mobikroga skup do Ljubljane :) Tony hvala za družbo :)

Mormo to ponovit :OK:

Objavljeno
Kar pa se tiče samega dogajanja na Ridah pa obup predvsem iz strani dveh avtomobilistov,ki sta nažigala gor in dol ter sekala ovinke in ogrožala ostale udeležence v prometu.

Sploh tisti z rjavkasto se mi zdi da lanco,ki je obraćal na parkingu z ročno da so kamnji leteli vse povsod,mi je samo še malo falilo da mu misem zabrisala kamenj v avto ali pa poklicala policijo.Tako da,če to bereš vedi da nisi frajer SI TOTALNA BUDALA,katera ni zaželjena v prometu.

Sam ga je pa dobr pelu s tisto drvarnco, pa še vsaj mal atrakcije je blo, sm se sam smeju kwa je delu z unmi jajci! :kva2:

Objavljeno

Kot je ze nekdo napisal.. Kot kaze ridasi le nismo glavni problem tam gor, ker ta vikend smo bili skoraj vsi (vsaj tisti, ki navadno kolenckamo) cel dan na Racelandu, drugi pa na Mobikrogu :closedeyes:

Objavljeno
Kot je ze nekdo napisal.. Kot kaze ridasi le nismo glavni problem tam gor, ker ta vikend smo bili skoraj vsi (vsaj tisti, ki navadno kolenckamo) cel dan na Racelandu, drugi pa na Mobikrogu :closedeyes:

Pa koga od lokalnih prebivalcev to briga? A ste bili ridaši staroselci al ne?

Glavno, da se nažiga, pa da publika uživa.

Sej najebal bomo itak vsi, vi, stalni, ter mi, občasni... Se bo spet kje "slučajno" pojavilo olje. :krneki:

Na *srečo* so se pojavili tudi debilni avtomobilisti, da se malo porazdeli krivda... :rolleyes:

Objavljeno
Pa koga od lokalnih prebivalcev to briga? A ste bili ridaši staroselci al ne?

Glavno, da se nažiga, pa da publika uživa.

Sej najebal bomo itak vsi, vi, stalni, ter mi, občasni... Se bo spet kje "slučajno" pojavilo olje. :krneki:

Na *srečo* so se pojavili tudi debilni avtomobilisti, da se malo porazdeli krivda... :rolleyes:

Vedno bodo krivi motoristi, ne glede na vse.

Objavljeno

Prej (cca. 18:40h) sm se peljal skozi ride in vidu samo na the ovinku enga z rdečim 1098...je kdo od tuki mogoče'..ste bli tudi kaj ostali gor dns?

Objavljeno
Prej (cca. 18:40h) sm se peljal skozi ride in vidu samo na the ovinku enga z rdečim 1098...je kdo od tuki mogoče'..ste bli tudi kaj ostali gor dns?

Mene ni blo nič, in me verjetno tud ne bo več. :whistle:

vsaj letos :naughty: :naughty:

Objavljeno

+1

Letos zakljucil s cestami :D

Objavljeno

softići :evilgrin: :P

Objavljeno
+1

Letos zakljucil s cestami :D

SEVEDA DA SI ZAKLJUČIL ZA LETOS!!! SAJ SI EUROCREM GENERACIJA!!!!! :whistle: :xx: :lol1:

Objavljeno

Noben ni rekel, da me dirkalisce ne bo vec videlo :)

Cungalunga generacija :)

Objavljeno

jest prletim v sredo gor na ride..če bo kdo gor...

aja pa še ene 3 kkm morm nardit...de znucam gume :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

da se naute usral..pejte za en dan na raceland pa boste mel ovinkov za 2 mesca dost ne sam za 2 tedna..softiči ste vi :whistle:

jest prletim v sredo gor na ride..če bo kdo gor...

aja pa še ene 3 kkm morm nardit...de znucam gume :whistle:

dej jih men..bojo v 200 km znucane..brez krogov :whistle:

Popravljeno . Popravil biker77
Objavljeno

:worship:

da se naute usral..pejte za en dan na raceland pa boste mel ovinkov za 2 mesca dost ne sam za 2 tedna..softiči ste vi :whistle:

:worship:

se podpišem

Objavljeno
ja se strinjam z oso. Jaz sem pršu gor okrog 5h. Ridašev ni blo nič. Ostalih pa malo morje. No potem je pršla Sanda, Bivol, Irencka, Mačka27 (ne se sekirat zarad motorja, se bo že porihtu :) :) )......zgleda, da so ostali vsi uživali po svoje in seveda na raceland-u.

Kar pa sem vidu na the ovinku............NO COMMENT :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: . Takim bi blo treba izpit vzet. Prehitevanje po the ovinku, en je skor motorista zbil :headbang: :headbang: :headbang: ...

ps: Ridaši, spodnji parking je pa kar ql :OK: :OK:

FUUUUL JE BLO NORO!!!! pa vs vidt...Sando- BTW tvoji mucki šponajo! hi,hi,hi...

pa lepo tej blo vidt ole .) sam tojga sončka- sarchy sm pa u iber pogrešala :unsure: .... no ja, pa drugič :naughty: :naughty: :naughty: , hi,hi,hi

... kar se tiče pacjenta... pa res upam, da ga HMAU uštimamo (čeprav sama še vedno vzrejam v upanju da ga u 2-3 tednh spraumo na kolesa:blush: :whistle: :whistle: , ma sam slabu kaže tole usekp...) bojo bl točni rezultati u sredo...

No ja, če ne se ga pa itak vidmo na kšn winter partiju, če ne prej :naughty: :naughty: :whistle:

ale fajn bodte klapa! UŽIVITE BIG TIME!!!

Objavljeno

dej jih men..bojo v 200 km znucane..brez krogov :whistle:

tu znam tud sam.....sam bi rad zimo prebrodu z njimi....če mi bo ratal :whistle:

raceland me pa prov neč ne mika...s prvo se lohk vozn po dvorišču :grim,raj grobnik sam letos ne.....ni kinte :krneki: :unsure:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!