Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
raceland me pa prov neč ne mika...s prvo se lohk vozn po dvorišču :grim

Ce ne probas kako je ne ves... :D Je proga cist zadost hitra za zacetek...Pa se velik tehnike bi se naucil...

Popravljeno . Popravil Fabo
Objavljeno
Ce ne probas kako je ne ves... :D Je proga cist zadost hitra za zacetek...Pa se velik tehnike bi se naucil...

hehe stari....moj začetk na dirkališču sega v leto 1997..grobnik.....

Objavljeno

je bolš ride drgnt a ne :naughty:

Objavljeno

Ja pa je blo tud kej nadaljevanja? B)

Objavljeno
je bolš ride drgnt a ne :naughty:

ne ni....daleč od tega...... na ride itk sam zato hodm,de bi v eno temo nehu pisat.....tm k se ti bojiš kunkurence :naughty: :whistle: pa tudi fizično nisn lih najbolj prpravlen...bo treba mal pokvihtat čez zimo,pa kšno kilo dol dat....(zarad grobnika,pa rid tud) :whistle:

Objavljeno

a mi lahko edn pove kje je ta mobikrog in kje je raceland? :rolleyes:

Objavljeno
:whistle: pa tudi fizično nisn lih najbolj prpravlen...bo treba mal pokvihtat čez zimo,pa kšno kilo dol dat....(zarad grobnika,pa rid tud-PA ZARAD KSNE BEJBE MOGOCE?) :whistle:

:naughty:

Objavljeno
Ja pa je blo tud kej nadaljevanja? B)

blu....trije zbiti motorji...na žalost vsi na začetk sezone....tko da tud na ride nisn neč hodu...de nam čist :topic: no enga tud na ridah pustu..2 let nazaj...26.4.2005...lih pred slovenskmu dnevu na grobniku....jebemti,še zdej me jezi,pamet moja blesava :headbang: :headbang:

Objavljeno

V Krškem oz. njegovi okolici,raceland je 1,5km stran od nuklearke,mobikrog se pa nahaja v Drnovem :)

Objavljeno

www.raceland.si Vse opisano! ;)

Objavljeno
....,mobikrog se pa nahaja v Drnovem :)

Cerklje ob Krki pa res.....

Objavljeno
Prej (cca. 18:40h) sm se peljal skozi ride in vidu samo na the ovinku enga z rdečim 1098...

Ta je bil moj. Mam naročene tud gume v rdeči barvi, because I see in infrared...

Objavljeno
Cerklje ob Krki pa res.....

Noja,na krožnem zaviješ na Drnovo potem pa sam tist letališče najdeš...nima veze :)

Objavljeno

O OSA u nedelo si mi pa ušu iz rid, pa tuk sm te čakala :naughty:

Objavljeno
O OSA u nedelo si mi pa ušu iz rid, pa tuk sm te čakala :naughty:

kaj češ ritka!!!!! k pa nisem mogu gledat, kaj folk počne na ridah!!!!! :headbang: sem se šu pa furat naokol!!!! :whistle: pa drugič RITKA, obljubim da te počakam!!! :naughty:

Objavljeno
kaj češ ritka!!!!! k pa nisem mogu gledat, kaj folk počne na ridah!!!!! :headbang: sem se šu pa furat naokol!!!! :whistle: pa drugič RITKA, obljubim da te počakam!!! :naughty:

ma držim za besedo, ala sj jst tut nism bla lih douh gor, spotoma iz izole sm se ustavla k sm dam šibala, po pa nazaj na morje :whistle:

see you soon!

Objavljeno
ma držim za besedo, ala sj jst tut nism bla lih douh gor, spotoma iz izole sm se ustavla k sm dam šibala, po pa nazaj na morje :whistle:

see you soon!

A smo se kje srečal :unsure:

Objavljeno

hja ne d bi vedla, bla sm na relaciji od doma du izole 3x tko d možn, sam na črnem kalu al pa pumpa ppostojna te ni blo videt :rolleyes:

Objavljeno

me zanima kolk je kej interesentov za Paintball,ki bi ga probali izvest ta vikend najbrž kr v nedeljo nekje za 14h uro

zadeva je tako če nas bo 12komadov bomo to izvedli v vojašnicah na Blokah če nas bo več kot 12 se bom pozanimala v okolici domžal

rabim pa prej prijave kandidatov da vem na katero mesto se obrnit in zadevo rezervirat.

cenik do 12 oseb na blokah je pa takole

gre se na število porabljenih kroglic

najmanjši paket jih vsebuje 100 in znaša 14€

200kroglic-20e

300kroglic-25€

400kroglic-27€

500kroglic-28€

prijavleni

1.Sanda7

2.PolonaN

3.Condor

4.Fabo

5.misty

6.Dex

7.stric burek-bloke

8.ninjarider

če koga po nesreči spustim nej me rukne;)

Objavljeno

jst nmorm...

Objavljeno
me zanima kolk je kej interesentov za Paintball,ki bi ga probali izvest ta vikend najbrž kr v nedeljo nekje za 14h uro

zadeva je tako če nas bo 12komadov bomo to izvedli v vojašnicah na Blokah če nas bo več kot 12 se bom pozanimala v okolici domžal

rabim pa prej prijave kandidatov da vem na katero mesto se obrnit in zadevo rezervirat.

200kroglic-20e

300kroglic-25€

400kroglic-27€

500kroglic-28€

Občutite meč malezijskega tigra!

Hamdala Agar!!!

Objavljeno

200kroglic-20e

300kroglic-25€

400kroglic-27€

500kroglic-28€

jst bi šla...

Objavljeno
jst bi šla...

Jst bom pršu mal polono pobarvat :naughty:

Objavljeno

smo se mi! sta šla z marjo z morja mi pa na morje! :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!