Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
Včasih še večje kot vi mislete....

a zato ene zgledajo bl kt fantje? :whistle:

jest sm pa mislu da so se na eurosportu zmotil prejšnjič k je blo neko prvenstvo v dviganju uteži :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Bil včeri gor na ridah, malo poklepetal z Oso in ostalimi (ne vem vseh imen), potem pa še v soncu naprej v Lj.

Ja cesta je že vlažna v poznem popoldnevu, tako, da je treba kar pazit.

Mi je blo pa res smešno, ko je rekel eden izmed njih ( ne vem imena), ma pa belo, plavo SUZO, skoraj brez profila po celi gumi ( pa na Grobnik pravi, da ne hodi !!!), pravi: "Guma res nič ne drži, ampak je pa vredu za po kolenu čez ovinke." HAHAHA, to je bil pa res humor dneva. :worship:

Popravljeno . Popravil matic
Objavljeno
me zanima kolk je kej interesentov za Paintball,ki bi ga probali izvest ta vikend najbrž kr v nedeljo nekje za 14h uro

zadeva je tako če nas bo 12komadov bomo to izvedli v vojašnicah na Blokah če nas bo več kot 12 se bom pozanimala v okolici domžal

rabim pa prej prijave kandidatov da vem na katero mesto se obrnit in zadevo rezervirat.

cenik do 12 oseb na blokah je pa takole

gre se na število porabljenih kroglic

najmanjši paket jih vsebuje 100 in znaša 14€

200kroglic-20e

300kroglic-25€

400kroglic-27€

500kroglic-28€

prijavleni

1.Sanda7

2.PolonaN

3.Condor

4.Fabo

5.misty

6.Dex

7.StricBurek-za bloke

8.Ninjarider

če koga po nesreči spustim nej me rukne;)

ČE bomo na blokah štej še mene! Če bomo v Domžalah pa ne :unsure: Pa jest bom z avtom, tko da če je še kdo interesent ga lahko poberem...

Objavljeno

Bil danes gor...gume še nekako prijemljejo je pa veliko listja po cesti..... :unsure:

Objavljeno

Sem bil tudi jaz včeraj gor sam ni bil glih neki extra grip... tako da nisem testiral :P

Pa še gume mam preveč napumpane za tele razmere :)

Objavljeno
Sem bil tudi jaz včeraj gor sam ni bil glih neki extra grip... tako da nisem testiral :P

Pa še gume mam preveč napumpane za tele razmere :)

kuk maš napumpane?? mene je včer k sn šu na ride pa z rid kr orng drmal ke pa sm....(gor pa tud jest nisn testiru)......preveč mokra cesta..

Objavljeno

shark-i! lepo te je spet čitat! :yea1: stari hvala za jakno!!! :kva2:

Objavljeno

bo jutri kdo gor? Kdo ve kako vreme bo hehe :whistle:

Objavljeno
bo jutri kdo gor? Kdo ve kako vreme bo hehe :whistle:

jest,če mi nau treba spet na tem butastmu šihtu veset ceu dan...... :headbang: :headbang:

Objavljeno
kuk maš napumpane?? mene je včer k sn šu na ride pa z rid kr orng drmal ke pa sm....(gor pa tud jest nisn testiru)......preveč mokra cesta..

2.5-2.9... mogu bi spustit na kake 2.2-2.5... pomoje ker mene tud kar dost premetva sploh glede na to da vozim na izy...

shark-i! lepo te je spet čitat! :yea1: stari hvala za jakno!!! :kva2:

Its good to be back :) pa np za jakno :smoke: :beer2:

Objavljeno

fokl! danes spet 270 kilometrov! danes je bila full vožnja KK! :whistle: ovinki mokri in sploh pa listje na mokrem asvaltu!!! O:-)

Objavljeno
jest,če mi nau treba spet na tem butastmu šihtu veset ceu dan...... :headbang: :headbang:

uzami mal dopusta :whistle: :krneki:

Objavljeno

Na Ridah so nekateri ovinki mokri čez cel dan. Tko da ni več letos za dirkat tam :nono:

Objavljeno
:whistle:

:lol1:,,,no ja niti ni smešn k pr men je podobna zgodba :trance_33_sleep:

Ti jutr prideš na raceland? :unsure:

Objavljeno

folk! jst pa mam še full dopusta!!! :yea1: če se nemotim vsaj še enih 22 dni!! :whistle: tko da lahko sam rečem TRPITE! HEHEHE!!! JST SEM LETOS ZADOST TRPEL, zdej je pršu čas ko morate VI MAL TRPETI!!! :kva2: HEHE!

Objavljeno
folk! jst pa mam še full dopusta!!! :yea1: če se nemotim vsaj še enih 22 dni!! :whistle: tko da lahko sam rečem TRPITE! HEHEHE!!! JST SEM LETOS ZADOST TRPEL, zdej je pršu čas ko morate VI MAL TRPETI!!! :kva2: HEHE!

jest mam še 20 dni....pa ga ne morem porabt,de bi visu na ridah.....mi ga ne dajo....pozim k bo en metr snega mi bojo pa težil d bo treba počas dopust ponucat.. :headbang: :headbang: kva bom pol...se z lopato vozu gor??

Objavljeno
jest mam še 20 dni....pa ga ne morem porabt,de bi visu na ridah.....mi ga ne dajo....pozim k bo en metr snega mi bojo pa težil d bo treba počas dopust ponucat.. :headbang: :headbang: kva bom pol...se z lopato vozu gor??

zakaj pa ne? bod mal koristen!!! :naughty: če ti ne diši lopata, ti zrihtam frezo za sneg!!! :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

tebi vsaj težijo, da ga maš za porabit. Men ga sploh od daleč ne omenjajo. je treba delat poleti, je treba delat pozimi...kdaj bom fraj :whistle: :whistle:

V pondelk pa itak spet Rusija :headbang: :headbang: :headbang:

osa ti pa prav uživaš a :worship: :worship:

Objavljeno
tebi vsaj težijo, da ga maš za porabit. Men ga sploh od daleč ne omenjajo. je treba delat poleti, je treba delat pozimi...kdaj bom fraj :whistle: :whistle:

V pondelk pa itak spet Rusija :headbang: :headbang: :headbang:

stari, pa sej rusija je pa super!!! :naughty: greš gor, pa si prvoščiš eno hudo rusinjo za mal dnarja in zamišljaš da si na dopustu!!!! :whistle:

Objavljeno
Kot je ze nekdo napisal.. Kot kaze ridasi le nismo glavni problem tam gor

Niste, res niste...

Objavljeno
stari, pa sej rusija je pa super!!! :naughty: greš gor, pa si prvoščiš eno hudo rusinjo za mal dnarja in zamišljaš da si na dopustu!!!! :whistle:

rusinje niso pocen...če se prou spomnim od zadnič 250€ :krneki:

Objavljeno
rusinje niso pocen...če se prou spomnim od zadnič 250€ :krneki:

uh mater,stari oprosti, sam nisem bil gor full dolgo! :whistle: od gdaj je pa tok drago ratalo, te hude rusinje so bile včasih, za naše razmere full poceni!!! :wacko: O:-)

Objavljeno
ja sej! jst ga mam še full, pa sem ga komaj komaj dobil par dni!!!! :wacko: poleti pa ni bilo prilike!!! to je jeba vse skupaj!!! :blink:

osa ti si vsak dan na dopustu nikol te ni doma skos sm pa ke letas!masinca se zjutri przge pa zvecer ugasne heeh!ti resno uzivas!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!