Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
de ne hvali se, prpel se, da vidmo!!! :naughty:

...to črno čudo :)

Objavljeno
sej veš kako pravjo, kdor čaka, ta dočaka!!! :whistle: bomo vidli kolk topu bo!! :naughty:

hja itk a, maš prou :worship: kok bo topu... odvisn kuk bo drgač mraz :naughty:

Objavljeno
hja itk a, maš prou :worship: kok bo topu... odvisn kuk bo drgač mraz :naughty:

čaki mal! kako topu bo in kak mraz?? če je topu, pol je topu, al je kej drgač??? :whistle:

Objavljeno
čaki mal! kako topu bo in kak mraz?? če je topu, pol je topu, al je kej drgač??? :whistle:

am ne ne... :whistle: :whistle:

Objavljeno
am ne ne... :whistle: :whistle:

kaj zdej, am ne ne???? obljuba dela ......... ! :grim

Objavljeno

..dolgega :)

Objavljeno

:lol1: dela dela... ti kr čaki :naughty:

Objavljeno

me zanima kolk je kej interesentov za Paintball,ki bi ga probali izvest ta vikend najbrž kr v nedeljo nekje za 14h uro

zadeva je tako če nas bo 12komadov bomo to izvedli v vojašnicah na Blokah če nas bo več kot 12 se bom pozanimala v okolici domžal

rabim pa prej prijave kandidatov da vem na katero mesto se obrnit in zadevo rezervirat.

cenik do 12 oseb na blokah je pa takole

gre se na število porabljenih kroglic

najmanjši paket jih vsebuje 100 in znaša 14€

200kroglic-20e

300kroglic-25€

400kroglic-27€

500kroglic-28€

prijavleni

1.Sanda7

2.PolonaN

3.Condor

4.Fabo

5.misty

6.Dex

7.StricBurek-za bloke

8.Ninjarider

OBVESTILO: ZADEVA TA VIKEND ODPADE IN BO PRESTAVLJENA NA KAK DRUG TERMIN,(glede vremena)

RAZLOGI:1.premalo prijavljenih

2.nedelja na blokah zasedena do popoldneva

3.za 7 interesentv,se pa tud ne splača u domžale rint

Objavljeno

Škoda.. Sem se že veselil te nedelje..

Objavljeno
OoOoOo....

Kdo je še med živimi...

Lepo da se nam boš pridružu... Bo eden več za pobarvat...... :evilgrin:

vedno :grim

:winkiss:

Jaz sem tudi za akcijo! Na Mistya vsi! :D

:surrender: :chase:

@Sanda7: lahk pa na sneg počakamo, se bomo pa kepal :whistle:

Objavljeno

jp tud jaz sem komaj čakala,ampak glede na to da bo nedelja lepa bom tud motorčka vesela

je pa tako,če nas bo še vedno premalo za drug trmin bom pač poklicala še par fantov iz MK KROKAR,če bojo za akcijo

npr cof,jerryspringer,tud Ole se je menu da sta oba s punco za stvar sam tale rusija,..tko da mislim da u naslednje bo akcija k šus.

misty tud kepanje pride na vrsto,na ridah :naughty:

Objavljeno
jp tud jaz sem komaj čakala,ampak glede na to da bo nedelja lepa bom tud motorčka vesela

je pa tako,če nas bo še vedno premalo za drug trmin bom pač poklicala še par fantov iz MK KROKAR,če bojo za akcijo

npr cof,jerryspringer,tud Ole se je menu da sta oba s punco za stvar sam tale rusija,..tko da mislim da u naslednje bo akcija k šus.

Neki me zanima klele, kuko morm prit oblečen za tale šport?

K me ma full da pridem in vas pokokam k zajce :naughty:

Pa drugač mi Domžale bl odgovarjajo, tko da delite v tej smeri prosim :P

Objavljeno

lahko prideš tud nag,te itak oblečejo tam

bistvo je da si v obuvalu primernemu terenu se pravi kakšne superge,gojzarji,..

post-265-1191580981_thumb.jpg

Objavljeno

drgač pa folk, tuu j res zakon, mi smo zadnč čist not padl :whistle:

ta viknd jst namorm, če je pa termin prestavlen, sm pa skor 100%zravn. pa še ena ritka najbrž :whistle:

Objavljeno

mater me matrate! jst bi šu tud mal strelat z vami, sam nimam časa! mam druge opravke! :whistle: pa še finančno mi ne znese, ker moram plačati popravilo avta!!! :doze: pa drugič lkapa! če bo kej časa, bom raje se spravu na kosilnico!!! :rolleyes:

Objavljeno

dns se najbrž ustavim na ridah če bo vse po sreč :whistle:

Objavljeno

a dns :o

Objavljeno (popravljeno)
a dns :o

ja ja ritka dns, pa jut in pojutrišnem tut :lol1: :lol1: k je lih ob cest :blush:

Popravljeno . Popravil Irencko
Objavljeno

smo za stvar, za kak drug termin sploh :grim :grim :grim :grim :grim :grim .ratatatatatata :P

No, mogoče se v nedeljo še kaj primajam na ride, preden grem.

Objavljeno

Upam da ne bo tole nasledn vikend, ker je motohapening na grobniku :whistle:

Objavljeno

povsod se ne da bit :naughty:

bomo že zrihtal tko da bo prav

Objavljeno

Upam da se ne boste od preblizu streljali, tako v zanosu... Ker ta zdeva potem lahko grdo zaboli :whistle:

Objavljeno

poročilo z rid (19:50)

Ride mokre s polno listja. Na vrhu rid smer proti Postojni pred gostilno Ravbar pa vse do odcepa za Unec polno peska in kamna, tako da jutri počas čez ride. pesek in kamni so po moje posledica rally-a.

Objavljeno
Upam da ne bo tole nasledn vikend, ker je motohapening na grobniku :whistle:

greš kaj pogledat al celo vozt?? Če bo vreme pridem dol pogledat...

Objavljeno

ja sj... jst k sm pa hotla jet domu, pa je najbl pral takrat, so me pa še na en še bel deževn oboz sprajl :whistle: ala, mal me je pa zalilu :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!