Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

jz sm se tud neki dol po planinskemu polju furala z avtom čist na izzy k za mano kr na enkrat prihrumi en yugo in na vsak način mim mene

zadi pa nalepka TO JE TO ZA TA DNAR :rolleyes:

pa sm se pol spomnla da je rally in ja zgleda da to hrumenje avtomobilov po ridah planinčane ne moti :whistle:

in ja tud mi motoristi si lahko zakupimo ride,če mamo dost dnarja pod palcem

in res je denar dela čudeže :headbang:

Objavljeno
jz sm se tud neki dol po planinskemu polju furala z avtom čist na izzy k za mano kr na enkrat prihrumi en yugo in na vsak način mim mene

pa sm se pol spomnla da je rally in ja zgleda da to hrumenje avtomobilov po ridah planinčane ne moti :whistle:

nit ne govori o njihovi vožnji :headbang: :headbang: prehitevanje v ovink in podobno...

ala

Objavljeno
ja sj... jst k sm pa hotla jet domu, pa je najbl pral takrat, so me pa še na en še bel deževn oboz sprajl :whistle: ala, mal me je pa zalilu :blush:

RITKA! KAJ SI TLELE HOTELA NAPISATI?? :whistle: JST TE SPLOH NE RAZUMEM KAJ SI NAPISALA!!!! :slap: :slap: A SI TO PISALA V KAKEM TUJEM JEZIKU!!! :? RITKA PROSIM TE ZA PODNAPISE V SLOVENŠČINI!!! :? :kva2: O:-) :lol1:

Objavljeno

A SI TUD TI KEJ VOZILA RALLY???? NA KEREM MESTU SI PRISTALA!!!!????? :whistle:

Objavljeno
RITKA! KAJ SI TLELE HOTELA NAPISATI?? :whistle: JST TE SPLOH NE RAZUMEM KAJ SI NAPISALA!!!! :slap: :slap: A SI TO PISALA V KAKEM TUJEM JEZIKU!!! :? RITKA PROSIM TE ZA PODNAPISE V SLOVENŠČINI!!! :? :kva2: O:-) :lol1:

a ti jest prevedem???

ok..

od mene je hotla it domov,pa je takrat lih najbolj dež padal,in se je odločila de še mal ostane,ko se je odpravila pa je zapeljala v luknjo na cestišču in bila zopet mokra.

tko da je bla danes 3x mokra,in 4 x posušena :P :whistle: :evilgrin:

Objavljeno
a ti jest prevedem???

ok..

od mene je hotla it domov,pa je takrat lih najbolj dež padal,in se je odločila de še mal ostane,ko se je odpravila pa je zapeljala v luknjo na cestišču in bila zopet mokra.

tko da je bla danes 3x mokra,in 4 x posušena :P :whistle: :evilgrin:

hehe ti jih pa trosiš... od kdaj pa žviš na primorski strani rid? :naughty: mokra sm bla pa sam enkat pa tkat orng, no recmo dvakat, še šotor j mal zamoču :whistle:

Objavljeno

bučka pa ket ti žviš, kako tu n zastopiš? uglavnem k je nejbl scal, sm se vračala domu, ker pa so ble ride zarad rellya zaprte, sm se furala še po nekem obvozu, pa čez unc... no bistvu je d je blo treba še petkat dle it, pa še bel je pralu, pa še čez ride nism mogla :lol1: upam, d j zdj kej bl slovensk napisan :lol1: :lol1: drgač se mi pa jut fax začne, me morje mal lepš navadt gavort zgleda :whistle:

Objavljeno
hehe ti jih pa trosiš... od kdaj pa žviš na primorski strani rid? :naughty: mokra sm bla pa sam enkat pa tkat orng, no recmo dvakat, še šotor j mal zamoču :whistle:

ja......na primosk stran rid živim od.....čak a je še frej stanvajne???.....šotor zamoču hehehe.....ne me farbat......hehe

Objavljeno
ja......na primosk stran rid živim od.....čak a je še frej stanvajne???.....šotor zamoču hehehe.....ne me farbat......hehe

ja še je frej :whistle: drgač pa ne, neč n farbam, pa š res je... ubistvu so bla vrata odprta pol noči in valda, j blo neki mokrga začutit :unsure: č ma človk rep ko gre spat j pa tk... :whistle:

Objavljeno
ja še je frej :whistle: drgač pa ne, neč n farbam, pa š res je... ubistvu so bla vrata odprta pol noči in valda, j blo neki mokrga začutit :unsure: č ma človk rep ko gre spat j pa tk... :whistle:

:lol1: :lol1:

odprta vrata....neki mokrga začutit...rep..... :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
:lol1: :lol1:

odprta vrata....neki mokrga začutit...rep..... :lol1: :lol1: :lol1:

ma kej zj ponavleš ku papiga, al si hoto kej prašat mrde pa set je zataknilu? :whistle:

Objavljeno
ma kej zj ponavleš ku papiga, al si hoto kej prašat mrde pa set je zataknilu? :whistle:

zataknilu ja....sn mislu prašat če s bla ti....k se ne spomnem lih čist usega :whistle:

Objavljeno
zataknilu ja....sn mislu prašat če s bla ti....k se ne spomnem lih čist usega :whistle:

sj pravm... kaj dela alkohol :unsure: pa človku se še ceu dan pol zatika, in še spomin je na počitncah :krneki:

Objavljeno
sj pravm... kaj dela alkohol :unsure: pa človku se še ceu dan pol zatika, in še spomin je na počitncah :krneki:

ma ja.sory no...nisn bil lih čist zih.k me je ena na kolenih prosila,če b lohk na ridah z njo...pa se n spomnem....ti s pa itk skoz na ridah... pa nisn bil lih čist zih kera bi bla :whistle: :evilgrin: :winkiss: :naughty:

Objavljeno
ma ja.sory no...nisn bil lih čist zih.k me je ena na kolenih prosila,če b lohk na ridah z njo...pa se n spomnem....ti s pa itk skoz na ridah... pa nisn bil lih čist zih kera bi bla :whistle: :evilgrin: :winkiss: :naughty:

uf, sj me j kr sram, ma me nni blo na ridah že... u mašina, ta tedn nč... sam pelala sm se parkat čez :krneki: jooj, morm jut nadoknadt :whistle:

Objavljeno
uf, sj me j kr sram, ma me nni blo na ridah že... u mašina, ta tedn nč... sam pelala sm se parkat čez :krneki: jooj, morm jut nadoknadt :whistle:

čak zdej sn se pa čist zgubu....,no ja.....nadoknadet....pelala sam ene parkrat .....no nima veze...bom jutr gor :naughty: :winkiss: :whistle:

Objavljeno

Lep pozdrav od ridašev v živo iz Ilirske bistrice :D

Praznujemo caninov rd :naughty: :D

post-1190-1191709698_thumb.jpg

Od leve proti desni: Ninjaraider, condor, canine in DeX

Objavljeno (popravljeno)
Lep pozdrav od ridašev v živo iz Ilirske bistrice :D

Praznujemo caninov rd :naughty: :D

post-1190-1191709698_thumb.jpg

Od leve proti desni: Ninjaraider, condor, canine in DeX

vse naj naj...vidm da dogaja :):)

Popravljeno . Popravil Ole
Objavljeno

Ninjaraider v smrtno resni bitki :naughty: :krneki:

post-16369-1191712899_thumb.jpgpost-16369-1191712915_thumb.jpg

Punca ga je premagala :whistle: :lol1: :slap:

Objavljeno
Ninjaraider v smrtno resni bitki :naughty: :krneki:

post-16369-1191712899_thumb.jpgpost-16369-1191712915_thumb.jpg

Punca ga je premagala :whistle: :lol1: :slap:

dej mal boš resolucijo da bolje vidim :naughty:

aja vse naj naj canine

Objavljeno
dej mal boš resolucijo da bolje vidim :naughty:

aja vse naj naj canine

x2 :D

Objavljeno

Vse najbolše canine :yea2:

condor, a si v redu...mislm...as kej pjn (bikerjev.rojstni.dan.press :lol1: ) :D

Objavljeno

Tud jest se prdružujem čestitkam :photo:

Objavljeno
Vse najbolše canine :yea2:

condor, a si v redu...mislm...as kej pjn (bikerjev.rojstni.dan.press :lol1: ) :D

:whistle:

condor je pa vozu dns, tko da sm biu sam na brezalkoholni bazi :naughty:

Objavljeno

dexa že od delč vidm da nima 0.0 u krvi (hehe :whistle: )

drgači pa canine use najbulše

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!