Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj je zdej. Kaj že spite??? Jao ej! :evilgrin: :evilgrin: No dejmo še mal žurat.

No drgač pa hvala vsem za čestitle. Pade pijača ob priliki.

Lp

Objavljeno

Cisti zurerji tilele deckoti :) Ninja, trenirat bo treba se kaj drugega kot samo polaganje ovinkov :D

Canine se z moje strani, vse najboljse! ;)

Objavljeno
dexa že od delč vidm da nima 0.0 u krvi (hehe :whistle: )

drgači pa canine use najbulše

Dobro jutro vsem :)

DeX je edini imel 0.000, lepo prosim :) Do 7 smo bli pokonci, pol sva se z Ninjaraiderjem kar v avto vsedla in letela domov, da sva ujela formulo :OK:

Objavljeno
Dobro jutro vsem :)

DeX je edini imel 0.000, lepo prosim :) Do 7 smo bli pokonci, pol sva se z Ninjaraiderjem kar v avto vsedla in letela domov, da sva ujela formulo :OK:

tako se govori :D hehe :yea1:

Objavljeno

ala ritke moje, jst počas frčim, še par opravkov po pa prot morju, č bo kdo na ridah se ustavm, če pa ne, se pa kej u četrtk vidmo č bo vreme :worship:

ala pozdravček za spešl ridaše :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno
tako se govori :D hehe :yea1:

A da je do 7h zjutraj trezn vztrajal na žuru, da si je lahk enga tipa domov pelal? :P

Objavljeno
A da je do 7h zjutraj trezn vztrajal na žuru, da si je lahk enga tipa domov pelal? :P

ne, ampak da sta ujela formulo ^_^

Objavljeno

za prjatle se marske da potrpet

Objavljeno

Torej še enkrat hvala vsem za čestitke, pa pohvale tistim ki ste prišli na žurko(čeprou ste šli že ob sedmih domov :whistle: )! :worship: Jst pa zdej počasi prihajam k sebi, pol pa naprej. :blush:

No pa da nismo čist :topic: . A asfalt še kej drži na ridah? Bomo mogli mal sprobat(čeprou danes bo kr težka :cry: ).

Objavljeno
No pa da nismo čist :topic: . A asfalt še kej drži na ridah? Bomo mogli mal sprobat(čeprou danes bo kr težka :cry: ).

O kako na mestu je tole vprasanje, ne mores verjet. Ti povem iz prve roke, da prou nc :D

No ok priznam, tut gume moje so malo pomagale.

Skratka, da povem za kaj se gre. Danes sem se vclanil v planinski klub na najbolj bedast in retardiran mozen nacin! :headbang: :headbang:

Kot sem ze napisal nekaj casa nazaj sem za letos sezono zakljucil in v ta namen kar pustil gor slick gume iz zadnjega obiska Racelanda.. No, danes pa tak lep soncek in sem si rekel, ah jebiga, grem cisto pocasi obrnit do rid, da kaksno recem s folkom, ker me ze toliko casa ni bilo tam.. Skoraj sem ze sel z avtom, pa sem si rekel ah grem kar z motorjem itak bom sel cisto pocasi, pa se po eni drugi cesti del poti, da me ne bi slucajno kaksni policaji ustavli zarad gum.. No grem jaz lepo na ride, po enosmerni gor do ovinka in se parkiram. Je bilo kar nekaj poznanih, lepo debatiramo, mine dobra urica in sklenem, da je pocasi cas, da se odpravim domov.. Prizgem motor, lepo pocasi speljem proti planini, pri cca 20km/h premenjav v drugo prestavo, malo gasa (ampak sem res samo potipa) in bum. Sem bil ze na tleh. Nic jasno :eek: :eek: :eek: Tistim, ki so bili tam tudi ne ravno.. No potem so pritekli eni trije da smo hitro umaknili motor s ceste in to je blo to.. Sama sreca, da ni prisel kaksen avto, ker sem koncal na sredini ceste.. :headbang:

Tu so pa posledice :

post-1190-1191776652_thumb.jpg

post-1190-1191776680_thumb.jpg

post-1190-1191776770_thumb.jpg

In ja, vem, da slick gume niso za na cesto, sploh pa ne v takem mrazu in hladne.. Se cisto zavedam tega. Se niti nisem sel "vozit" ampak sem se zgolj transportiral na ride.. Res previdno in po jajcih, vendar ocitno ne dovolj :headbang:

No mogoce bo se kdo drug kaj napisal, ce je videl, ker je pomoje zgledalo res skrajno bedasto :krneki:

Aja, pa ni panike sem popolnoma cel, samo leva ritnica me malo boli :)

Objavljeno (popravljeno)

Še zmer drži, še zmer do kolena. Sicer bolj na lahk, ampak gre.

Edit: lihkar vidu Dex-ov post. Hja jebatga, važno da si cel, motor se popravi.

Popravljeno . Popravil MihaJ
Objavljeno
O kako na mestu je tole vprasanje, ne mores verjet. Ti povem iz prve roke, da prou nc :D

No ok priznam, tut gume moje so malo pomagale.

Skratka, da povem za kaj se gre. Danes sem se vclanil v planinski klub na najbolj bedast in retardiran mozen nacin! :headbang: :headbang:

Kot sem ze napisal nekaj casa nazaj sem za letos sezono zakljucil in v ta namen kar pustil gor slick gume iz zadnjega obiska Racelanda.. No, danes pa tak lep soncek in sem si rekel, ah jebiga, grem cisto pocasi obrnit do rid, da kaksno recem s folkom, ker me ze toliko casa ni bilo tam.. Skoraj sem ze sel z avtom, pa sem si rekel ah grem kar z motorjem itak bom sel cisto pocasi, pa se po eni drugi cesti del poti, da me ne bi slucajno kaksni policaji ustavli zarad gum.. No grem jaz lepo na ride, po enosmerni gor do ovinka in se parkiram. Je bilo kar nekaj poznanih, lepo debatiramo, mine dobra urica in sklenem, da je pocasi cas, da se odpravim domov.. Prizgem motor, lepo pocasi speljem proti planini, pri cca 20km/h premenjav v drugo prestavo, malo gasa (ampak sem res samo potipa) in bum. Sem bil ze na tleh. Nic jasno :eek: :eek: :eek: Tistim, ki so bili tam tudi ne ravno.. No potem so pritekli eni trije da smo hitro umaknili motor s ceste in to je blo to.. Sama sreca, da ni prisel kaksen avto, ker sem koncal na sredini ceste.. :headbang:

Tu so pa posledice :

post-1190-1191776652_thumb.jpg

post-1190-1191776680_thumb.jpg

post-1190-1191776770_thumb.jpg

In ja, vem, da slick gume niso za na cesto, sploh pa ne v takem mrazu in hladne.. Se cisto zavedam tega. Se niti nisem sel "vozit" ampak sem se zgolj transportiral na ride.. Res previdno in po jajcih, vendar ocitno ne dovolj :headbang:

No mogoce bo se kdo drug kaj napisal, ce je videl, ker je pomoje zgledalo res skrajno bedasto :krneki:

Aja, pa ni panike sem popolnoma cel, samo leva ritnica me malo boli :)

res nč jasno jebemu gledam kako si šou pol pa kr bum po 10ih metrih (mrzu asfalt+ mrzle SLICK gume)...drgac je pa tut tadeja z dukatijem hmal uzelo še predn si ti pršu gor (zadnja guma kr drsela) Padce je pa odpru edn z R1-ko ki je leteu z ceste na travco (še sreča da ni blo nobenga)

Objavljeno

Ker si tako malomaren do motorja in ga dejansko nič ne ceneš ti zdaj dam 30% (dnarja) zanj kot

je bil pred tem malomarnim padcem vreden :whistle: To je skor totalka/groza :evilgrin:

P.S. U re OK .)

Objavljeno

stari sam da si ti v redu

drugič pa pamet v roke

Objavljeno

Welcome to the club, važn da ti ni nč... :trance_33_sleep:

Objavljeno

Prosim, če PU Postojna na The Ovinku montira vedno delujoče in brezplačno uporabne grelnike pnevmatik, da bo tam manj nesreč.

Objavljeno

dex je...š motor važn da si ti ceu a to je blo kmau za tem k sm šu?

Objavljeno
res nč jasno jebemu gledam kako si šou pol pa kr bum po 10ih metrih (mrzu asfalt+ mrzle SLICK gume)...drgac je pa tut tadeja z dukatijem hmal uzelo še predn si ti pršu gor (zadnja guma kr drsela) Padce je pa odpru edn z R1-ko ki je leteu z ceste na travco (še sreča da ni blo nobenga)

Kakšna pa je bila ta R1?

(slučajno belo-redeča)

Objavljeno

ja una rdeče-bela r1 je bla tut neki porajasana sam je bla mau nižji dol :unsure:

Objavljeno

FOČK :naughty:

Objavljeno
Prosim, če PU Postojna na The Ovinku montira vedno delujoče in brezplačno uporabne grelnike pnevmatik, da bo tam manj nesreč.

:worship:

Objavljeno

a bo treba res pridt demonstrirat kako se s slajkam vozi? :whistle:

Objavljeno

Ja, dej no kakšno pametno in uporabno lekcijo tej mladini, no. :naughty:

Objavljeno
Ja, dej no kakšno pametno in uporabno lekcijo tej mladini, no. :naughty:

Počas in previdno vozt :naughty:

Objavljeno
stari sam da si ti v redu

drugič pa pamet v roke

Sej to je problem, bolj po pameti skoraj ne bi mogel it :) Sej pravim, 20km/h in malenkost gasa..

Ej v tem primeru je samo odlimalo.. Niti cutu nism zdrsa, samo na tleh sm se znajdu.. Tudi meni ni bilo nic jasno, ker pri taki voznji bi si upal glavo stavit, da se ne da past zaradi zdrsa zadnje gume! Po mokrem hitreje speljem, kot sem tam.. :alien1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!