Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
Sej to je problem, bolj po pameti skoraj ne bi mogel it :) Sej pravim, 20km/h in malenkost gasa..

Ej v tem primeru je samo odlimalo.. Niti cutu nism zdrsa, samo na tleh sm se znajdu.. Tudi meni ni bilo nic jasno, ker pri taki voznji bi si upal glavo stavit, da se ne da past zaradi zdrsa zadnje gume! Po mokrem hitreje speljem, kot sem tam.. :alien1:

prepočas mogoče? :naughty:

Objavljeno

DEX... pa kdaj je blo to ... sm bil gor, pa nč vidu ?

Objavljeno

To je bilo okoli 18h pomoje.. Malo cez..

Sej pol sem itak domov sel, delat damage report :D In to v 2. prestavi celo pot ker se je zlomila tacka od menjalnika :D

Objavljeno
res nč jasno jebemu gledam kako si šou pol pa kr bum po 10ih metrih (mrzu asfalt+ mrzle SLICK gume)...drgac je pa tut tadeja z dukatijem hmal uzelo še predn si ti pršu gor (zadnja guma kr drsela) Padce je pa odpru edn z R1-ko ki je leteu z ceste na travco (še sreča da ni blo nobenga)

A je tadej tud padu akaj? :hmm:

DeX,važn da si cel,plastika se že poštima hehe :)

Objavljeno
A je tadej tud padu akaj? :hmm:

DeX,važn da si cel,plastika se že poštima hehe :)

nop...sam me je pa presenetlo..kr gumo v prazno zavrtelo...

Objavljeno

Joooo js pa nism se zadnic pogledu celega husota...Sm sou mimo pa pozdravu, matr al vas je blo nism tel niti gledat da nebi v vas zapelu...Aja pirelli drzi ku poleti...Zdej pa nikol vec ne dam slickov gor ce res tko drsijo, ce si pokonc in uizi saltas u drugo...

Objavljeno

Aha no sam, da si cel pa duki hehe :)

Objavljeno

aha.. ti se iz rid odpelu, ko sem jaz pršu ... se je kr grdo v prazno zavrtelo :krneki:

Objavljeno
Joooo js pa nism se zadnic pogledu celega husota...Sm sou mimo pa pozdravu, matr al vas je blo nism tel niti gledat da nebi v vas zapelu...Aja pirelli drzi ku poleti...Zdej pa nikol vec ne dam slickov gor ce res tko drsijo, ce si pokonc in uizi saltas u drugo...

Ma sej ni vse skup nic, do konc tedna bo tista zadnja plastika ze postrihana in bo kot da ni nikoli nic blo :)

Skratka ne vem kako druge slajkice drzijo, meni so te na Grobniku in Racelandu drzale za popizdit pa sem vecino casa brez grelcev vozil.. Ampak, ko so pa cisto mrzle pa res drsijo.. :krneki: Ze po 2km voznje je razlika, ko sem danes probal oprijem prednje ko sem sel od doma.. Ko sem pa do Planine prisel, pa sem se peljal tja do 80km/h najvec celo pot, sem pa probal malo bolj pribremzat tik preden sem ustavil in je ze hotelo dvigat zadnji konec. Tako da take krize s temi gumami po cesti pomoje spet ni, kot hocejo nekateri prikazat. Vendar direkt mrzla ob tako mrzlem dnevu je pa res katastrofa zgelda :xx:

Sicer pa nima veze, napaka je izkljucno moja, ocitno bi moral bit se bolj previden ko sem speljal. Bom vedel za drugic.. Oziroma drugic se s takimi gumami ne bom vec vozil po cesti pa je :)

Objavljeno

Ee, tadej a si bil danes tud na OMVju v Postojni? Bil sm s svojim mopedom, pa z očetom pa mamo sm sedel notr za mizo, ti si bil pa z dvema kolegoma? Ker sm te potem srečal še v ridah, če si seveda bil ti.

Objavljeno
Ee, tadej a si bil danes tud na OMVju v Postojni? Bil sm s svojim mopedom, pa z očetom pa mamo sm sedel notr za mizo, ti si bil pa z dvema kolegoma? Ker sm te potem srečal še v ridah, če si seveda bil ti.

jp sm bil jst ja.... Tvojega očeta pa poznam,sm se menu enkrat na ridah z njim...Ima motor mojih sanj :rolleyes:

Objavljeno

A si le bil ti pol, sm prou domneval. Ja, sm te že spraševal na ssfs.si forumu, pa nisi odpisal, najbrž nisi videl.

Hja sanje, pa sej ni tok dražje kot pa 1098 se mi zdi.

Drugič te pocukam za rokav da se spoznamo, magari na faksu.

Objavljeno
Drugič te pocukam za rokav da se spoznamo, magari na faksu.

Okey

Objavljeno
jp sm bil jst ja.... Tvojega očeta pa poznam,sm se menu enkrat na ridah z njim...Ima motor mojih sanj :rolleyes:

vtr ane :naughty:

Objavljeno
Ma sej ni vse skup nic, do konc tedna bo tista zadnja plastika ze postrihana in bo kot da ni nikoli nic blo :)

Skratka ne vem kako druge slajkice drzijo, meni so te na Grobniku in Racelandu drzale za popizdit pa sem vecino casa brez grelcev vozil.. Ampak, ko so pa cisto mrzle pa res drsijo.. :krneki: Ze po 2km voznje je razlika, ko sem danes probal oprijem prednje ko sem sel od doma.. Ko sem pa do Planine prisel, pa sem se peljal tja do 80km/h najvec celo pot, sem pa probal malo bolj pribremzat tik preden sem ustavil in je ze hotelo dvigat zadnji konec. Tako da take krize s temi gumami po cesti pomoje spet ni, kot hocejo nekateri prikazat. Vendar direkt mrzla ob tako mrzlem dnevu je pa res katastrofa zgelda :xx:

Sicer pa nima veze, napaka je izkljucno moja, ocitno bi moral bit se bolj previden ko sem speljal. Bom vedel za drugic.. Oziroma drugic se s takimi gumami ne bom vec vozil po cesti pa je :)

Rešitev je burnout pred odhodom... :whistle:

Objavljeno
Rešitev je burnout pred odhodom... :whistle:

Tut za spredno.

Objavljeno
Tut za spredno.

Za sprednjo pa en dolg hiteer wheeeli, pa se tud fajn segrje ko na tla prleti..

LP,Rock

Objavljeno
To je bilo okoli 18h pomoje.. Malo cez..

Sej pol sem itak domov sel, delat damage report :D In to v 2. prestavi celo pot ker se je zlomila tacka od menjalnika :D

A pol se pridružuješ vsem nam, k smo letos že po tleh letel. :whistle:

Letos nas je pa res velik blo že na tleh :closedeyes:

Važn da ti pa motor delujeta.

Objavljeno

Tadejz si ti mogoče v petek proti večeru tankal na omv-ju v Postojni?...se mi zdi, da smo se vidla...jst sm tudi pršu tankat.

Objavljeno

DEX!!!! sam da si ti ceu, plastike pa boš že popravu!!!! AJA PA ŠE TO, ZDEJ SPADAŠ MED RIDAŠKE SPECIJALCE!!!! HEHE! :whistle: :whistle: :whistle: :lol1:

Objavljeno

Lahko bi me okronali za kralja le teh. Ker na tak nacin in pri tako nizki hitrosti sem menda prvi, ki mu je to uspelo :headbang: :D

Objavljeno
Lahko bi me okronali za kralja le teh. Ker na tak nacin in pri tako nizki hitrosti sem menda prvi, ki mu je to uspelo :headbang: :D

jeba stari, potolaži se z tem, da nekateri fuknejo z motorja ko se ustavjo in to skoraj parkirani!!!! :slap: ti pa padeš v vožnji, in to z tako gumo!!!! to se pač zgodi, sam da tebi ni nič!!!!! ;)

Objavljeno
jeba stari, potolaži se z tem, da nekateri fuknejo z motorja ko se ustavjo in to skoraj parkirani!!!! :slap: ti pa padeš v vožnji, in to z tako gumo!!!! to se pač zgodi, sam da tebi ni nič!!!!! ;)

ja, to je bil takorekoč GP padec :) športnegumepapredtemfulpodirkališčihPRESS

Objavljeno

pol sm pa jst drugi ku me je pr 30 na tla vrglo pa brez slajk :unsure:

no ja ni blo pa glih v ridah to je res...

LP vsem

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!