Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
se odpelm... sam zdej 2 tedna še nč k so mi uzel izpit tko da zdej ga delam na novo.a ti si s postojne mogoče pa se poznava???

Boš mogu en naked bike kupt pa bol na easy it :> mogoce se pa res poznamo :> iz orehka sm tko na videz poznal unga k je meu husqvarno husky. Sam to je blo ze lep cas nazaj :> sm se jaz meu hondo cr80

Objavljeno
Boš mogu en naked bike kupt pa bol na easy it :> mogoce se pa res poznamo :> iz orehka sm tko na videz poznal unga k je meu husqvarno husky. Sam to je blo ze lep cas nazaj :> sm se jaz meu hondo cr80

sej prodajam suziko...ja uni pa ma zdej nouga ktm-a....ja lahko bi šli na kako điro.. :rolleyes:

Objavljeno
sej prodajam suziko...ja uni pa ma zdej nouga ktm-a....ja lahko bi šli na kako điro.. :rolleyes:

meni ni problem sam reči kje pa kdaj :> verjetno bi se dobili v moto gp hehehehehe :lol1:

Objavljeno
meni ni problem sam reči kje pa kdaj :> verjetno bi se dobili v moto gp hehehehehe :lol1:

ja ja moto gp pa r1.... :lol1: .povej cifro se kej slišmo...sam zdej kaka 2 tedna nč sam da nrdim izpit..

Objavljeno
ja ja moto gp pa r1.... :lol1: .povej cifro se kej slišmo...sam zdej kaka 2 tedna nč sam da nrdim izpit..

ja moja yamama je na servisu ampak bo drug tedn že doma.

Objavljeno
ja moja yamama je na servisu ampak bo drug tedn že doma.

sam servis al kaka okvara???

Objavljeno
sam servis al kaka okvara???

lepo te prosm, xjr se ne kvari :P ventilčke je terba naštelat ker niso bli že dougo :rolleyes:

Objavljeno

kej zj tle gor, a kej dugaja al neč...?

d mal nabijam :whistle: :whistle:

Objavljeno
lepo te prosm, xjr se ne kvari :P ventilčke je terba naštelat ker niso bli že dougo :rolleyes:

uuuuuu a bo treba enga dnarja odštet.. :lol1:

Objavljeno
uuuuuu a bo treba enga dnarja odštet.. :lol1:

jap :> 50 e :naughty:

Objavljeno
tisto je iz ferrarija ratal speed bar zdej je že moto gp. Očitno ne ve kero ime privablja več folka. Ambient je motorističen ? jst sm mislu kafič varjanta da je par motorju nabitih na steno pa v tem stilu. ne sam gostilno prebarvat pa par slikc gor dat in to je to :>

sej je useen če greš na omv na kofe, al pa če greš v gp na kofe . . . . . v najemu ima ta lokal in omv črpalko Borec d. :rolleyes:

lastnik lokala pa, itak da je motorist . . . . . ima yamaho r1 . . . . . in ni ta pozer k ga omenjate . . . . :rolleyes:

Objavljeno
jap :> 50 e :naughty:

cela rečč :) ..

Objavljeno
sej je useen če greš na omv na kofe, al pa če greš v gp na kofe . . . . . v najemu ima ta lokal in omv črpalko Borec d. :rolleyes:

lastnik lokala pa, itak da je motorist . . . . . ima yamaho r1 . . . . . in ni ta pozer k ga omenjate . . . . :rolleyes:

ja ja oba masta r1-ke sam uni drug tud skoz tam visi....sej ti poznaš oba ne...???

Objavljeno
ja ja oba masta r1-ke sam uni drug tud skoz tam visi....sej ti poznaš oba ne...???

jap . . . :whistle:

Objavljeno

Osa :evilgrin: ,svaka čast,da najdeš take :worship:

Objavljeno

sam res... se vid d nima kej delat k j tak vrjeme :P

Objavljeno
Osa :evilgrin: ,svaka čast,da najdeš take :worship:

a niso dobre . . . . . sej jih še kej napofam . . . . .k bo cajt . . . . :whistle: :naughty: :P

da vam mal popestrim dogajanje . . . . . . k vidm da ste gnili . . . . :whistle: :naughty:

Objavljeno
sam res... se vid d nima kej delat k j tak vrjeme :P

BEMTISVECA . . . . . . . veš da res . . . . . :P

Objavljeno
BEMTISVECA . . . . . . . veš da res . . . . . :P

ti in toja sveča... d b ti jo le zalilu... :worship:

same naumne, š mal pa pride MAMA damu... :naughty:

a niso dobre . . . . . sej jih še kej napofam . . . . .k bo cajt . . . . :whistle: :naughty: :P

da vam mal popestrim dogajanje . . . . . . k vidm da ste gnili . . . . :whistle: :naughty:

gnili? če pa ku dž pada skos... kaj morš...

Objavljeno

osa kaj un k ma črno yamaho fz6 al nek tazga, je tut na motosvetu ? veš k sm zadnič prletu mimo z xjr sa grdo crvenim zicom. Ne mors falit tut ce hocs :>

Objavljeno
ti in toja sveča... d b ti jo le zalilu... :worship:

same naumne, š mal pa pride MAMA damu... :naughty:

gnili? če pa ku dž pada skos... kaj morš...

moja sveča dela ob vikendih k nora :naughty: . . . . . . . se skor stopi . . . . :naughty:

med tednom se pa trdi in raste . . . . . tko da je prpravlena nanov deloven vikend . . . . :P

a si za akcijo? :naughty: prid na ride in prnes bulkota . . . . . k spijeva, pol greva mal na moto zbor . . . .

Objavljeno
osa kaj un k ma črno yamaho fz6 al nek tazga, je tut na motosvetu ? veš k sm zadnič prletu mimo z xjr sa grdo crvenim zicom. Ne mors falit tut ce hocs :>

vem koga misliš . . . . . a veš da ne vem . . . :huh:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!