Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
Tadejz si ti mogoče v petek proti večeru tankal na omv-ju v Postojni?...se mi zdi, da smo se vidla...jst sm tudi pršu tankat.

Aha...pol smo se pa vidli ja.

Objavljeno

Wow! Kaj pa naj bi nas to zanimalo, če ste se vi vidli?

Objavljeno
Wow! Kaj pa naj bi nas to zanimalo, če ste se vi vidli?

pardon sm zajebu temo...sm pozabu, da sm v temi kačje ride!...dex jst pa sm fuknu potleh nov motor :headbang: ...4 dni sm ga imel...sredi portoroža mi je pri 10 km/h, ko sem obračal zablokirala balanca zarad enga obeska...no od takrat naprej jih ni več gor takih :D

Objavljeno
ja una rdeče-bela r1 je bla tut neki porajasana sam je bla mau nižji dol :unsure:

a tista R1 k je mela fotosešn dva ovinka pod Atrijem? fotoexpert pa en z Yamaho XT?

Objavljeno

danes sem izkoristil to malo sonca in se zapeljal mal do loža in nazaj! :whistle: asvalt hladen, gume se niti ne segrejejo, tko da sem vozil KK!! spotoma se ustavil na ridah, žive duše nikjer! sem pa kje, je kak motorist peljal mimo in pozdravil!!! :whistle: glih sem se odpravljal da bom šel domou, se pripelje ninja rider in se odpravila do portusa na kofe!!! :naughty: zgleda da eurocrem generacija res končala sezono za letos!!! :whistle: :naughty: :blink: jeans generacija, pa bo še ustrajala!!! :naughty: :kva2: :grim :D

Objavljeno

ridaši, mal smetim

tok, da se bo oglas vidu :P

Objavljeno
danes sem izkoristil to malo sonca in se zapeljal mal do loža in nazaj! :whistle: asvalt hladen, gume se niti ne segrejejo, tko da sem vozil KK!! spotoma se ustavil na ridah, žive duše nikjer! sem pa kje, je kak motorist peljal mimo in pozdravil!!! :whistle: glih sem se odpravljal da bom šel domou, se pripelje ninja rider in se odpravila do portusa na kofe!!! :naughty: zgleda da eurocrem generacija res končala sezono za letos!!! :whistle: :naughty: :blink: jeans generacija, pa bo še ustrajala!!! :naughty: :kva2: :grim :D

jeans generacija bo vstrajala, čez par let bomo pa meli črno borzo za anti-revmatike ;) naklofen bo u ridah na kilo, pa še cenejši ko u lekarni :D juhej!

Objavljeno

A jebiga, konc za letos je biu zame že zadnji dan septembra :whistle:

Objavljeno

mene je že ušlenil u hrbtu,v bližini lopatice....strokovna ocena moje mati je....de me je prepihalo,valda de je kriv motor :doze: ...sn prašu za drugo mnenje...diagnoza...verjetno sam poležu vrat hehehe...... :P

tko de se š kej vidmo na ridah ta tedn :yea1:

Objavljeno

Ma ne obupaj al bo še vreme letos za kak krog boš vidu!!! :naughty:

Objavljeno

ej folk jz mam še majce

zdej pa se zjasnte o prevzemu

lahko pošljem po pošti z odkupnino stroški pošiljanja znašajo 2,50€

seveda pa rabim naslov,katerega mi pustite na PMju

se pa zna zgodit da pridem jutr mal nove čevlčke pokazat na čričku;)

Objavljeno
jeans generacija bo vstrajala, čez par let bomo pa meli črno borzo za anti-revmatike ;) naklofen bo u ridah na kilo, pa še cenejši ko u lekarni :D juhej!

če do zdaj nisem rabu, pa tud zdej in vbodoče nebom! vsaj upam! :naughty:

Objavljeno
ridaši, mal smetim

tok, da se bo oglas vidu :P

Kko to mislš 500KM :whistle:

Objavljeno
Kko to mislš 500KM :whistle:

če je nov motor je najverjetneje mislil, 500 prevoženih kilometrov!!! :whistle:

Objavljeno
A jebiga, konc za letos je biu zame že zadnji dan septembra :whistle:

kondič!!! pa kaj škrtariš za gume????? :whistle: :slap: :? :P letos bo še nekaj sončka!!!!! a boš v luft gledal???? O:-)

Objavljeno

pozdrav ridašem iz daljne Rusije :whistle: :whistle:

Objavljeno

hehe upam, da boš ridaše dobro predstavil rusinjam!!!! :whistle: pa glej, da nezapraviš preveč denarja na rusinje!! :naughty: kolikor vem, one pijejo ku deci!!! :kva2: stari uživi!!!

Objavljeno

ejga če je kešna dobra,jo prpel dol,mam še frej tazadn zic....pa grela meu lahk zdej k je že mal bl mrzlo gor na ridah...

Objavljeno
ejga če je kešna dobra,jo prpel dol,mam še frej tazadn zic....pa grela meu lahk zdej k je že mal bl mrzlo gor na ridah...

ja one mraza ne poznajo :naughty:

Objavljeno

po čem to sklepaš??? a so tok vroče???? :whistle: :whistle: :whistle: a si mu kakšno??? :naughty:

Objavljeno
ej folk jz mam še majce

zdej pa se zjasnte o prevzemu

lahko pošljem po pošti z odkupnino stroški pošiljanja znašajo 2,50€

seveda pa rabim naslov,katerega mi pustite na PMju

se pa zna zgodit da pridem jutr mal nove čevlčke pokazat na čričku;)

ja jst sm čist pozabu (ni blo nč govora več o 2 rundi) in če bo vreme bom pršu na ride ta vikend tko da lohk tm uzamem če boš ti pršla kej gor

Objavljeno

ni problema

drgač pa tisti ki ste mi poslali naslov vam enkrat tekom tedna odpošljem,danes nimam cajta k se odpravljam po mojga črička ki je noč preživel pri vulkanizerju in je že obut v qualiferke rr :naughty: pol pa na ride :whistle:

Objavljeno
ni problema

drgač pa tisti ki ste mi poslali naslov vam enkrat tekom tedna odpošljem,danes nimam cajta k se odpravljam po mojga črička ki je noč preživel pri vulkanizerju in je že obut v qualiferke rr :naughty: pol pa na ride :whistle:

prva je mal čudna prvih 100 kilometrov..tko da počas v nagib .)

Objavljeno (popravljeno)
kondič!!! pa kaj škrtariš za gume????? :whistle: :slap: :? :P letos bo še nekaj sončka!!!!! a boš v luft gledal???? O:-)

eh, ma ni panike, prvo morm auto kupt k so mi ga razbil, gume bojo počakala do druge sezone, če bo šu termometer še tko naprej dol bom hmal iskou zimsko bundo :whistle:

Popravljeno . Popravil condor
Objavljeno

zmejnnu prpelm eno .) . Povej al blond al črno, ostalo pa je tko al tko isto :P .

Pa po moje te bo ona kar grela, ker tle je hudičevo mraz.(8 čez dan).

ajde, zdej pa na pir :OK: :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!